Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Orne Vimoutiers

220.000 € incl. inboedel - Orne - Familiehuis op platteland van Normandië

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  220.000. Het huis in Noord-West-Frankrijk is geschikt voor maximaal 7 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Vimoutiers. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 0 foto's.

Vakantiehuis: 220.000 € incl. inboedel - Orne - Familiehuis op platteland van Normandië te huur in Orne (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Orne Noord-West-Frankrijk:

(Vakantie) woning: 220.000 € incl. inboedel - Orne - Familiehuis op platteland van Normandië te huur in Orne (Frankrijk) Op nog geen 600 km van Rotterdam (waarvan 560 km. via de autoroute - 6 uur rijden) ligt tussen Vimoutier en Argentan op het "platte land" van Normandië waar stilte en goede lucht nog heel gewoon zijn ons familiehuis in een dorpje. Het huis ligt op een vlak terrein van circa 3100 m2 met een aangelegde tuin.
Omgeving: Vimoutiers
Type woning: Woonboerderij
Constructie: Vrijstaand
Bouwjaar:
Grondopp.: 3100 m2
Woonopp.: 175 m2
Kamers: Totaal: 9
Woonkamers: 3
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Toiletten: 2

Het huis is voorzien van elektrische centrale verwarming die per telefoon gestuurd kan worden. Zowel in de eetkamer als in de zitkamer bevindt zich een open haard.
De tuin

De voortuin is een siertuin met een groot grasveld. In de achtertuin bevindt zich een kleine moestuin en enige vruchtbomen. Voorts is er een natuurlijke waterreservoir dat het gehele terrein van water kan voorzien.
Toezicht
Tijdens afwezigheid is de buurman er die toezicht houdt op het huis en die helpt bij de diverse werkzaamheden, zoals de tuin. Zijn echtgenote houdt het familiehuis schoon. Kortom, met een tuinman en schoonmaakster is er voor u alle tijd en ruimte om te genieten.

Algemene kenmerken:
Aantal verdiepingen: 2
Bijgebouwen: Houten schuur met autostalling, oude appelperserij, thans schuur, werkplaats, stenen huisje, een houtschuurtje en een berging

Keuken:
Apparatuur: Inductie kookplaat - Oven – Magnetron – Koelkast – Vriezer - Vaatwasser - Wasmachine in bijkeuken – waterontharder in de bijkeuken

Badkamers: Totaal: 2
Voorzieningen: Een met bad/douche, een douche met aparte wastafel + een aparte douche in de bijkeuken


De omgeving van deze koopwoning in Basse Normandie (Normandië):

(Vakantie) koopwoning: 220.000 € incl. inboedel - Orne - Familiehuis op platteland van Normandië te koop in Orne (Frankrijk).Ligging: in een dorp. Afstand buren ca. 150 m
Omgeving_Het platte land.

Golfbaan
Op circa 3000m bevindt zich een nieuwe 9 holes golfbaan. Er wordt thans gewerkt aan een uitbreiding van de golfbaan van 9 naar 18 holes.

Voor uw oriëntatie: Vimoutiers ligt in de buurt van de plaatsen: TICHEVILLE, CHAMPOSOULT, LES CHAMPEAUX, CANAPVILLE en CAMEMBERT. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: 220.000 € incl. inboedel - Orne - Familiehuis op platteland van Normandië te koop in Orne (Frankrijk). Technische gegevens:
Bouwkundige staat: In goede staat
Saneringssysteem: Septic tank
Diverse verbindingen: Internet / WIFI / Glasvezelkabel
Warm water: 2 elektrische boilers van ieder 200 liter
Verwarming: Elektrische centrale verwarming + twee open haarden


Financiële kenmerken
Koopprijs: 220.000 euro
Taxes Foncières:

* De belasting over het bebouwd eigendom die door de eigenaar van de
woning betaald dient te worden. 638 euro p.j.
Taxes Habitations:
* De belasting die door de bewoner (of huurder) betaald dient te worden. 741 euro p.j.

Kijk voor meer informatie op onze website:
kopieer en plak de referentie NL61120-265DR in uw Google-zoekbalk. Google zal u 1 of meer alternatieven voorstellen, u herkent de site van deze woning aan de beschrijving, open en bezoek deze.

Op deze website vindt u:

- een fotoalbum, samengesteld uit vele foto's.
- een contactformulier voor meer informatie
- luchtfoto's, zodat u de woning kunt bekijken en lokaliseren in relatie tot zijn omgeving,
- een kadastrale kaart.
- en soms een plattegrond van het huis

Dit huis in Vimoutiers wordt u aangeboden door makelaar France Pro Consult
U kunt France Pro Consult bereiken via de volgende telefoonnumers: +31 (0) 55 505 3285
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar France Pro ConsultEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Golfen is aanwezig Golfen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Orne Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Vimoutiers voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Vimoutiers en in de nabije omgeving van Vimoutiers gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Noord-West-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Orne die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Basse Normandie waartoe Orne behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Vimoutiers of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. TICHEVILLE, CHAMPOSOULT, LES CHAMPEAUX CANAPVILLE CAMEMBERT
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.