Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Allier Cosne d'allier

Cosne d’Allier - Leuke gerenoveerde woonboerderij op bijna 4 hectare grond met grote schuur.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  173.250. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Cosne d'allier. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 0 foto's.

Vakantiehuis: Cosne d’Allier - Leuke gerenoveerde woonboerderij op bijna 4 hectare grond met grote schuur. te huur in Allier (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Cosne d’Allier - Leuke gerenoveerde woonboerderij op bijna 4 hectare grond met grote schuur. te huur in Allier (Frankrijk) Cosne d’Allier - Leuke gerenoveerde woonboerderij op bijna 4 hectare grond met grote schuur.

U komt via de keuken binnen in het woonhuis, links naast de keuken vindt u de salon, 2 slaapkamers, apart toilet, inbouwkast in de hal en badkamer met bad en inloopdouche. Rechts van de keuken is een studio met kantoor, slaapkamer, badkamer en woonkamertje. Hier kunt u de ruimte nog vergroten door de bovenverdieping erbij te betrekken voor extra slaapkamers.
Via een trap in de salon gaat u naar de bovenverdieping waar nu een kamertje is wat als hobby kamer gebruikt word en nog een grote zolder waar extra kamers gemaakt kunnen worden.

Bij het huis staat een grote schuur met enkele kleine schuurtjes en waterput. Het terrein van bijna 4 hectare ligt echt aan het huis en daardoor is uitermate geschikt om paarden of ander kleinvee te houden; in de schuur zit ook een achterdeur die direct toegang geeft tot de weides.
Naast het huis staat nog een garage en een houten tuinhuisje. Er is een grote tuin met wat fruitbomen en een leuke moestuin.

Het huis wordt verwarmd door middel van een houtkachel in de salon en centrale verwarming op stookolie. Gedeeltelijk dubbel glas. Vrij gelegen met slechts 1 buurhuis en op 4 minuten van het centrum van het dorp met supermarkten, restaurants, wekelijkse markt en bakkers. En op 3 minuten is een mooi bos om te wandelen, met op 7 minuten een zwemmeer.

Een ideale plek voor eventuele Chambre de Hôtes en Camping of gewoon als gezellig familie huis.

De omgeving van deze koopwoning in Auvergne :

(Vakantie) koopwoning: Cosne d’Allier - Leuke gerenoveerde woonboerderij op bijna 4 hectare grond met grote schuur. te koop in Allier (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Cosne d'allier ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Vichy, Clermont Ferrand, Montluçon. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Cosne d’Allier - Leuke gerenoveerde woonboerderij op bijna 4 hectare grond met grote schuur. te koop in Allier (Frankrijk). De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Cosne d'allier wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Cosne d'allier voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Cosne d'allier en in de nabije omgeving van Cosne d'allier gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Cosne d'allier of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Vichy, Clermont Ferrand Montluçon
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.