Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Cher Marçais

Marçais - Ruime woonboerderij met prachtig uitzicht op 4400m² terrein.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  177.850. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 4 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Marçais. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 0 foto's.

Vakantiehuis: Marçais - Ruime woonboerderij met prachtig uitzicht op 4400m² terrein. te huur in Cher (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Cher Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Marçais - Ruime woonboerderij met prachtig uitzicht op 4400m² terrein. te huur in Cher (Frankrijk) Marçais - Ruime woonboerderij met prachtig uitzicht op 4400m² terrein.

Op de begane grond komt u binnen in de ruime woonkamer met grote open haard en prachtige vloer met de originele tometten. In het aangebouwde gedeelte is een keuken, aan de andere kant van de aanbouw een badkamer en ruimte voor de wasmachine, opslag en voor de verwarmingsketel.

Via de trap in de huiskamer komt u op de bovenverdieping met twee slaapkamers waarvan één met een badkamer en suite; een grote overloop die nu dient als extra zithoek, het is een mogelijkheid om hier een derde slaapkamer te maken.

Een grote schuur en een kleinere schuur wat vroeger gebruikt werd voor de kippen, varkens en paardenstalletje. Op het terrein van 4400 m² bieden fruitbomen en oude eiken de benodigde schaduw in de warme zomers, en een prachtig uitzicht over de vallei. Absoluut vrije ligging.
De binnenmuren op de benedenverdieping zijn allemaal in natuursteen opgetrokken wat een authentieke uitstraling geeft. Het huis heeft gedeeltelijk dubbel glas en heeft een centrale verwarming op stookolie.

Een prachtig vakantiehuis op een rustige plek of voor permanente bewoning voor mensen die van rust en natuur houden.


De omgeving van deze koopwoning in Centre :

(Vakantie) koopwoning: Marçais - Ruime woonboerderij met prachtig uitzicht op 4400m² terrein. te koop in Cher (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandendelen.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Marçais ligt in de buurt van de plaatsen: Bourges, Saint armand montrond, Clermont Ferrand, nevers. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Marçais - Ruime woonboerderij met prachtig uitzicht op 4400m² terrein. te koop in Cher (Frankrijk). De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Marçais wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Cher Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Marçais voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Marçais en in de nabije omgeving van Marçais gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Cher die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Centre waartoe Cher behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Marçais of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Bourges, Saint armand montrond, Clermont Ferrand nevers
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.