Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier St Sornin

Saint Sornin –Woonboerderijtje met door schuren afgesloten erfje op terrein van 2920m² ** onder bod **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  125.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 4 personen


Dit huis in St Sornin wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (10 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Saint Sornin –Woonboerderijtje met door schuren afgesloten erfje op terrein van 2920m² ** onder bod ** te koop in Allier (Frankrijk)
 vakantiehuis Allier

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

 Saint Sornin –Woonboerderijtje met door schuren afgesloten erfje op terrein van 2920m² ** Onder bod **

Het woonhuis bestaat uit een ruime keuken 24m², met daarachter de badkamer, een ruime woonkamer 36m²met een gezellige houtkachel, verder een halletje en twee slaapkamers 13+14m².
De zolder 90m² is via een binnentrap bereikbaar en is geschikt om er nog meerder slaapkamers op te maken en een tweede badkamer.
Het huis is overal voorzien van dubbel glas, een spouwmuur met glaswol en er zijn isolatie platen op de zolder gemaakt.

De grote schuur 140m² die haaks op het huis staat is gerenoveerd, de constructie van het dak is verstevigd en de dakpannen op geïmpregneerde latten opnieuw gelegd.
Ook de twee kleinere schuren hebben de renovatie ondergaan, nieuwe deuren erin gezet en gedeelte van de muren gerepareerd.
Door de ligging van gebouwen is er een leuk U-vormig erfje, waar je heerlijk beschut kunt zitten.
Naast het huis ligt een grote tuin met een gedeelte moestuin, met regenwateropvang en er zijn ongeveer 50 fruitbomen aangeplant: appels, peren, pruimen, kersen.

Het huis is gelegen aan een rustig weggetje in het typische landschap van de streek, weilanden omringd door lage heggen en veel grote alleenstaande eikenbomen.
De snelweg A71 ligt op 12km, dus een snelle verbinding naar Nederland.

Ideaal om hier op zolder of in de schuur slaapruimte voor toeristen te creëren, maar ook gewoon als vakantiehuis is dit een heerlijke plek om tot rust te komen.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

vakantiehuis AllierIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: St Sornin ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Vichy, Clermont Ferrand, Montluçon. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in St Sornin wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (10 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
  • Grote tuin is aanwezig Grote tuin

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Fietsen is aanwezig Fietsen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in St Sornin voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in St Sornin en in de nabije omgeving van St Sornin gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? St Sornin of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Vichy, Clermont Ferrand Montluçon

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.