Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Cher Chezelles

Te Koop: Goed onderhouden landhuis en een fraai houten Chalet.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  235.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 10 personen


Dit huis in Chezelles wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (46 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Te Koop: Goed onderhouden landhuis en een fraai houten Chalet. te koop in Cher (Frankrijk)
chezelles <br>huis achterzijde chezelles <br>keuken chezelles <br>keuken aanrecht en buiten vew chezelles <br>badkamer b.gr. chezelles <br>WC beg.gr. chezelles <br>zitkamer chezelles <br>houtkachel chezelles <br>zitkamer met TV en doorgang keuken

Omschrijving van dit huis in de Cher Midden-Frankrijk:

chezelles <br>huis achterzijde Het betreft een voormalig spoorhuis van de SNCF, (gelegen aan de D3e, een lokale verbindingsweg), met op het terrein van haast 6000 m2, grotendeels voorzien van hekwerk en natuurlijke begroeiing, een zwembad en een houten Chalet met eigen entree en oprit.

Indeling woonhuis: b.g. ruime woon/keuken met aansluitend badkamer/bijkeuken, toilet en douche, zitkamer met forse houtkachel en aangrenzend een speel of slaapkamer.
verd. mooie oude trap naar 1e verd alwaar een logeerkamer met 2 pers.bed en ruime slaapkamer met 2 pers.bed en een douche met vaste wastafel en een aparte toilet op de gang.
tevens is er een mooie droge ruime kelder aanwezig.
Voorzien van wasmachine, koel/vriescombi, bakoven en magnetron. schotelontvangst voor canaldigitaal.

Achter op het terrein/tuin is een chalet gebouwd (2008) afmeting 6x11 m met overdekt terras, waar het heerlijk vertoeven is in de voorjaarszon, moderne keuken en zithoek.
en ook op de beg gr een slaapkamer met mooie badkamer en toilet.
op de 1e verd. een slaapkamer met 2 bedden (90x200) en een grotere slaapkamer met 4 slaapplaatsen en speelruimte en aansluitend een groot balkon en diepe gangkast. ook hier is een droge ruime kelder aanwezig.
Zeer geschikt om als Gite te gebruiken.
3000 ltr septictank aanwezig met goedgekeurd filterbed.

Het betreft de verkoop van het geheel inclusief aanwezige inboedel en veel (tuin)gereedschap zoals een zitmaaier, minigraver (met oa `n kloofmachine) en een Bobcat. dit alles is geparkeerd in een garage en carport met veel houtblokken op voorraad.

In de tuin is een zwembad (EVER BLUE) VAN 10X5M mooi omsloten door terrassen en laurierhagen en een opbergschuur/kleedhok voorzien van een solaire verwarmingssysteem.

De tuin is voornamelijk gras met wat fruitbomen met een border van rozen en hortensia aan de zijde van het huis.
Een groot deel van het terrein is nog in de oude staat, deels met oude spoorlijn resten met veel bomen en begroeiing, dus potentieel houtvoorraad.

Dit voorjaar wordt een filterbed aangelegd, om het overtollig water uit de septictank te filteren, e.e.a. conform Frans voorschrift.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Centre:

chezelles <br>keukenOns perceel is gelegen aan de verbindingsweg D3e (bij KM paal 9)een mooie landelijke route tussen St Saturnin en St priest La Marche. Het plaatsje heet Chezelles en hoort bij de gemeente Preveranges, gelegen in het zuidelijkse puntje van de Cher, een soort 3 landenpunt van de Cher, Creuse en de Alliër. In de Creuse is de plaats Boussac, op `n kwartier rijden, `n erg leuk stadje met kasteel en leuke markten.
Het landschap bestaat hoofdzakelijk uit landbouw, veel zonnebloemen, koolzaad en graan en mais en zeer afgewisseld met bos en weide percelen met koeien en schapen.
In Chateaumeillant (op 12 min) is ook een supermarkt en leuke marktjes, ook kan je uitzonderlijk goed eten bij "Le Paradis" van Cor en Inneke, verder is La Chatre (op `n klein half uurtje) `n grotere stad met `n keur aan goede eet gelegenheden.
voor het echte shoppen is Mont Lucon op 40 min en Chateauroux op 50 min goed te doen.
Op 10 min is het meer van Sidiaille, ondermeer voor de drinkwatervoorziening maar ook om heerlijk te zwemmen en te genieten van de zandstrandjes, ook is er een groots adventurepark (boomklimtrace) met spectaculaire ziplijnen over het (brede) water.
wij hebben ons altijd meer dan leuk vermaakt op eigen terrein, zwemmen, zonnebaden, bbq en niet te vergeten eigen piza`s bakken in de aanwezige houtoven in de tuin.

De aanrijroute vanuit Nederland (Voorburg) is 790 km, via Lille of Brussel en Parijs naar de A10 en dan de A20 (tolvrij) afslag Chateauroux en de D943 volgen ri La Chatre/Mont Lucon, daarna D3 ri Preverange en dan D3e ri st Priest La Marche, bij Km paal 9 ben je er, het witte huis met de gele luiken.

Voor uw oriëntatie: Chezelles ligt in de buurt van de plaatsen: Preveranges, Chateaumeillant, La Chatre, Chateauroux en Mont Lucon.

Informatie voor de koper:

Sind `n paar jaar heeft Camperen ons gegrepen en heeft ons doen besluiten om Chezelles te verkopen.
Alle inboedel en gebruiksartikelen gaan mee over, zowel in het chalet als in het huis zijn alle spullen van goede kwaliteit, en matrassen vervangen, het chalet is gemiddeld maar 6 wkn gebruikt per jaar.
Zelf was ik graag bezig in de tuin, maar moest wel makkelijk gaan, vandaar de aanwezigheid van veel tuingereedschap, als ook een minigraver (1 1/2 tonner) en een bobcatje, wat het werk erg leuk maakt.
Aan de hydrauliek van de graafmachine heb ik zelf een klover geinstalleerd, wat het "houthakken" wel aangenaam maakt.
De septictank bij het huis voldoet aan de eisen maar het afvoersysteem bij het huis is verouderd (was drainage), hiervoor in de plaats wordt een filter bed aangelegd dit voorjaar.

voor wat betreft het bovenstaande zou bij de overdracht voor de inboedel € 55.000 aangehouden kunnen worden
en voor het onroerend goed € 180.000, dit ivm de overdrachtsbelasting over het laatstgenoemde bedrag.

Datum laatste update: 22-03-2021EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (46 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Cher Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Chezelles voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Chezelles en in de nabije omgeving van Chezelles gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Cher die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Centre waartoe Cher behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Chezelles of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Preveranges, Chateaumeillant, La Chatre Chateauroux Mont Lucon

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.