Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Buxieres les Mines

Busieres Les mines: vakantiehuis met schitterend uitzicht en privé zwembad

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  123.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen


Dit huis in Buxieres les Mines wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (25 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Busieres Les mines: vakantiehuis met schitterend uitzicht en privé zwembad te koop in Allier (Frankrijk)
tuin, terras & zwembad tuin, terras & zwembad tuin tuin kamer kamer kamer kamer kamer

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

tuin, terras & zwembad Wij verkopen ons vakantiehusje om het verder wat rustiger te kunnen doen. De voorkant ligt aan de kerk, en aan de achterkant is er een zeer, zeer mooi uizicht in de natuur.
De inkom, met op de rechterkant de badkamer, links de trap naar boven met op het 1 ste en 2 de verdiep een slaapkamer. Na de inkom is salon met mogelijkheid om erboven nog een 4 de slaapkamer in te richten
Na het salon, een verdiep naar beneden naar de nieuwe keuken om via een zijdeur naar het terras, zwembad en de tuin te gaan. Boven de keuken is de 3 de slaapkamer met kleine dressing.
Het is een bijna, volledig keurig opgknapt huisje. De vernieuwde muren & dak zijn goed geisoleerd. De ramen zijn dubbel beglazing. Vernieuwde electriciteit. Prive zwembad met verwarming en filter. 3 kelders met ingang langs buiten.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

tuin, terras & zwembad Op het dorplein zijn de nodige voorzieningen zoals: een casino, bakker, dokter, apotheek, drankgelegenheid, tankstation. Een 11 km naar de eerst volgende supermarkt, beenhouwer, enz...
Je kan hier en in nabij gelegen dorpen mooie wandelingen maken. Idiaal voor montebikers. Met een vergunning kan je vissen.

Voor uw oriëntatie: Buxieres les Mines ligt in de buurt van de plaatsen: Cosne d'Allier, Ygrande, Montlucon, Moulins en Bourbon.

Informatie voor de koper:

We kunnen eventueel volgens afspraak een gedeeltelijke inboedel laten overnemen.

Datum laatste update: 04-08-2021EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (25 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Kleine tuin is aanwezig Kleine tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Buxieres les Mines voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Buxieres les Mines en in de nabije omgeving van Buxieres les Mines gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Buxieres les Mines of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Cosne d'Allier, Ygrande, Montlucon Moulins Bourbon

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.