Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Gers Gaujac

Zeer mooi gelegen woning bestaande uit 1 huis en 2 appartementen met velerlei mogelijkheden op perceel van 2500 m2.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  550.000. Het huis in Zuid-Frankrijk is geschikt voor maximaal 10 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Gaujac. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 9 foto's.

Vakantiehuis: Zeer mooi gelegen woning bestaande uit 1 huis en 2 appartementen met velerlei mogelijkheden op perceel van 2500 m2. te huur in Gers (Frankrijk) Aínée Aínée Uitzicht zijkant <br>Uitzicht zijkant Aínée Aínée Aínée Aínée Aînée
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Gers Zuid-Frankrijk:

Aínée Het huis bestaat uit 3 woonunits. het middelste heeft 1 verdieping en geschikt voor 6 personen plus en de 2 anderen zijn geschikt voor 2 personen plus.
Momenteel wonen wij hier en verhuren 2 units. Het middelste huis is 8x8 meter beneden en boven. Boven is o.a de masterbedroom inclusief toilet en douche.
Verder 2 slaapkamers, kleine ruimte 2.5x2.5 waarin boiler en bergruimte, toilet en badkamer met inloopdouche.
Beneden is een zeer luxe comfortabele keuken, woon- en eetkamer.
De 3 huizen zijn met elkaar toegankelijk middels een deur, maar deze zijn gemakkelijk dicht te metselen.
De beide 2 persoonshuizen ( 68 m2 elk) zijn zeer kompleet en comfortabel ingericht. Woon en eetgedeelte en ruime slaapkamer met aansluitend ruime badkamer en inloopkast.
Eigen ingang, eigen keuken, toilet en vrij uitzicht met terras.

Het zwembad is 6 bij 12 meter en voorzien van zoutwaterinstallatie
Het technisch gedeelte zit in het tuinhuis, waar verder opslag aanwezig is en waar aparte badkamer is met douche en toilet.


De omgeving van deze koopwoning in Midi Pyrénées :

Aínée Op de site van Gaujac.nl gemaakt door onze oude buurman staan de meest mooie foto's van de omgeving.
De Gers is een zeer dunbevolkt departement in het zuiden van Frankrijk. Het heeft amper industrie maar is grotendeels landbouwgebied.
Het huis is gelegen in het buitengebied van Gaujac dorpje met 60 inwoners. Echter het ligt niet achtergelegen, maar aan doorgaand weggetje met weinig verkeer.
Gaujac heeft geen voorzieningen, in Simorre (7 km) of Lombez (10) km is van alles te koop, waarbij Lombez ook supermarkten heeft.
Wandelen, fietsen of tochtjes maken. Alles is mogelijk waarbij allerlei bezienswaardigheden of vermaak aanwezig is. Toulouse 1 uur rijden, Middellandse zee of Oceaan 3 uur rijden. Spanje en Pyreneen 1.5 uur rijden en ontelbare dorpjes in de directe en verdere omgeving.
Golfbaan van Barbet op 5 km.

Voor uw oriëntatie: Gaujac ligt in de buurt van de plaatsen: Lombez, Samatan, Auch, Toulouse. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

Uitzicht zijkant <br>Uitzicht zijkant Het huis is nieuw gebouwd in 2009 en 2010. Dit betekent met het zeer gedegen onderhoud dat eigenlijk het meeste in nieuwstaat verkeert.
Het huis is per unit voorzien van een Daikin verwarnings- koelingssysteem, wat via de vloerverwarming en koeling werkt. Zeer energiezuinig dier water lucht systeem.
Het huis is zeer geschikt om met meerdere gezinnen, stellen gezamenlijk maar toch apart te wonen.
Ook als zorghuis is het zeer geschikt.
Wij hebben altijd 2 units verhuurd in vooral de zomer.
Het huis in rondom voorzien van luiken gemaakt van red ceder hout. Onderhoudsvrij behalve schilderen. Grote huis heeft beneden achter rolluiken.
Alle huizen hebben een houtkacheltje voor de sfeer.
De inboedel is inclusief zeer comfortabel met veel eikenhout. Bedden, matrassen alle van zeer goede kwaliteit.
Beregeningssysteem, verhard stuk van 25 x 10 meter voor bv parkeren.
Tuin is nieuw aangelegd in 2010 wn verkeerd in goed onderhoud met de nodige privacy.

Het huis is eigendom van mijn Sarl (BV) en wordt met BTW. verkocht. Dit maakt het uitermate geschikt als belegging met bv commerciele activiteiten.
Verhuur, zorgverlening, meerdere aparte bewoners etc.

EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Complete keuken is aanwezig Complete keuken
Airco is aanwezig Airco

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Golfen is aanwezig Golfen
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Gers Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Gaujac voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Gaujac en in de nabije omgeving van Gaujac gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Gers die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Midi Pyrénées waartoe Gers behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Gaujac of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Lombez, Samatan, Auch Toulouse
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.