Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Herault Le Bousquet d’Orb

335.000 € incl. inboedel - Herault - Villa met zwembad

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  335.000. Het huis in Zuid-Frankrijk is geschikt voor maximaal 7 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Le Bousquet d’Orb. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 0 foto's.

Vakantiehuis: 335.000 € incl. inboedel - Herault - Villa met zwembad te huur in Herault (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Herault Zuid-Frankrijk:

(Vakantie) woning: 335.000 € incl. inboedel - Herault - Villa met zwembad te huur in Herault (Frankrijk) Te koop aangeboden onze volledig vrijstaande villa op een schitterende lokatie. Met de rug tegen het regionaal park van de Herault (park is 60.000 hectare groot) en met vrij uitzicht over de vallei van de rivieren de Gravezon en de Orb.
Omgeving: Le Bousquet d’Orb
Type woning: Luxueuze villa
Constructie: Vrijstaand
Grondopp.: 3390 m2
Woonopp.: 178 m2
Kamers: Totaal: 6
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Toiletten: 2

Het onroerend goed wordt door de verkopers als volgt omschreven:
Indeling:
De villa telt 4 slaapkamers, drie daarvan zijn ruim en de vierde is kleiner. De masterbedroom heeft uitloop op een balkon. Een ruime keuken met alle noodzakelijk apparatuur. Zie verder.
De villa is voorzien van airconditioning (koelen en verwarmen), alsmede van een alarminstallatie. De verdere beveiliging bestaat uit een stalen deur voor de hoofdingang en overal luiken met een stalen barricade.
Er is een ruime schuur van ongeveer 25 m2 en een overdekt terras van 20 m2.
Het zwembad is 7 mtr lang en 3,5 mtr breed en voorzien van een dekzeil. Ook is er een schoonmaakrobot aanwezig. Rond het zwembad is een natuurstenen vloer aangebracht.
Halverwege de oprit is een carport voor twee personenauto’s aangebracht. Buiten het automatisch bediende toegangshek is ook nog een parkeermogelijkheid.
Voorts zijn er op het terrein van ongeveer 3500 m2 enkele bijgebouwen aanwezig, onder andere een schuur van 27 m2 en twee kleine opslagruimtes, die gebruikt worden om stookhout te drogen. Het terrein wordt begrensd tussen het regionaal en ons terrein door een riviertje voor afvoer van bergwater. Overstromingsrisico voor de villa is er niet, die ligt veel hoger.
De villa heeft een betonnen vloer op de begane grond en een betonnen vloer op de eerste verdieping. Op de zolder is door ons een houten vloer aangebracht. Op de zolder is een afzuiginstallatie aanwezig.

Keuken/wasruimte
Boretti zespits en oven, koelkast, diepvries, magnetron, vaatwasser, wasmachine, wasdroger, airfryer, etcetera

Badkamers
Er zijn twee badkamers en twee separate toiletten. Een badkamer is voorzien van douche en bad, de andere op de eerste verdieping heeft een douche. Alle sanitaire ruimtes zijn voorzien van betegeling.


De omgeving van deze koopwoning in Languedoc Roussillon (Languedoc-Roussillon):

(Vakantie) koopwoning: 335.000 € incl. inboedel - Herault - Villa met zwembad te koop in Herault (Frankrijk).volledig vrijstaande villa op een schitterende lokatie. Met de rug tegen het regionaal park van de Herault (park is 60.000 hectare groot) en met vrij uitzicht over de vallei van de rivieren de Gravezon en de Orb.
Omgeving: Le Bousquet d’Orb

Voor uw oriëntatie: Le Bousquet d’Orb ligt in de buurt van de plaatsen: LA TOUR SUR ORB, ST ETIENNE ESTRECHOUX, GRAISSESSAC, CEILHES ET ROCOZELS en CAMPLONG. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: 335.000 € incl. inboedel - Herault - Villa met zwembad te koop in Herault (Frankrijk). Algemene kenmerken:
Ligging: Boven het dorp
Omgeving:
Extra's: Carport, schuur, 2 x houtopslag
Afstand buren: ca. 45 m. (alleen links van het huis)

Keuken:
Apparatuur: Boretti 6-pits en oven, koelkast, diepvries, magnetron,
vaatwasser, wasmachine, wasdroger, airfryer, etc.

Technische gegevens:
Bouwkundige staat:
Saneringssysteem: Septic tank (1982) voorzien van biobak
met een vloeiveld op eigen terrein.
Diverse verbindingen Internet, Wifi, telefoon
Verwarming: Er is een Buderus CV op olie (1982)
+ houtkachel
Warm water: Nieuwe boiler

Financiële kenmerken
Koopprijs: 335.000 euro
Taxes Foncières:
* De belasting over het bebouwd eigendom die door de eigenaar van de woning
betaald dient te worden. 1227 euro p.j.
Taxes Habitations:

* De belasting die door de bewoner (of huurder) betaald dient te worden. 1074 euro p.j.

Kijk voor meer informatie op onze website:
kopieer en plak de referentie NL34260-335KR in uw Google-zoekbalk. Google zal u 1 of meer alternatieven voorstellen, u herkent de site van deze woning aan de beschrijving, open en bezoek deze.

Op deze website vindt u:

- een fotoalbum, samengesteld uit vele foto's.
- een contactformulier voor meer informatie
- luchtfoto's, zodat u de woning kunt bekijken en lokaliseren in relatie tot zijn omgeving,
- een kadastrale kaart.
- en soms een plattegrond van het huis

Dit huis in Le Bousquet d’Orb wordt u aangeboden door makelaar France Pro Consult
U kunt France Pro Consult bereiken via de volgende telefoonnumers: +31 (0) 55 505 3285
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar France Pro ConsultEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken
Airco is aanwezig Airco

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Bergsporten is aanwezig Bergsporten
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Herault Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Le Bousquet d’Orb voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Le Bousquet d’Orb en in de nabije omgeving van Le Bousquet d’Orb gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Herault die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Languedoc Roussillon waartoe Herault behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Le Bousquet d’Orb of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. LA TOUR SUR ORB, ST ETIENNE ESTRECHOUX, GRAISSESSAC CEILHES ET ROCOZELS CAMPLONG
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.