Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Allier - Ygrande

Allier Frankrijk

Ygrande – Charmante ruime woonboerderij op 9600 m2 grond met prachtig uitzicht. ** onder compromis **

Vraagprijs €  192.000 Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen

Vakantiehuis: Ygrande – Charmante ruime woonboerderij op 9600 m2 grond met prachtig uitzicht. ** onder compromis ** 
					  te koop in Allier (Frankrijk) Alle foto's bekijken.
(klik op een kleine foto)


Werkt het album op uw PC niet goed? Klik dan op ons Alternatieve album


EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Ygrande – Charmante ruime woonboerderij op 9600 m2 grond met prachtig uitzicht. ** onder compromis ** te huur in Allier (Frankrijk) Ygrande – Charmante ruime woonboerderij op 9600 m2 grond met prachtig uitzicht.**onder Compromis**

Ruime woonboerderij met 4 slaapkamers , 2 badkamers met toilet, huiskamer en woonkeuken. Alles gelijkvloers. Een heerlijke veranda met uitzicht over de velden. Een ruime zolder die via de buitentrap te bereiken is en nog volledig verbouwd kan worden voor extra slaapkamers.
Op het terrein van 9600 m2 staat een ruime schuur en een lage schuur die bestaat uit verschillende ruimtes welke verbouwd kunnen worden tot gites of bed and breakfast, aan het huis vast,nog een schuurtje en een cave.

Het huis heeft enkel glas met voorzet ramen, verwarming via een houtkachel en gasfornuis in de keuken. Daken in goede conditie. In alle ruimtes electrische radiatoren.
Septic tank volgens de huidige norm.
Het geheel ligt op ongeveer 1 km lopen van het dorp, gewoon lopend via een bospad uw stokbroodje bij de bakker halen.

Geschikt voor permanente bewoning of vakantiehuis, een huis waar u zo in kan om van het prachtige vergezicht te genieten.


De omgeving van deze koopwoning in Auvergne :

(Vakantie) koopwoning: Ygrande – Charmante ruime woonboerderij op 9600 m2 grond met prachtig uitzicht. ** onder compromis ** te koop in Allier (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Ygrande ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Vichy, Clermont ferrand, Montluçon en bourges. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Ygrande – Charmante ruime woonboerderij op 9600 m2 grond met prachtig uitzicht. ** onder compromis ** te koop in Allier (Frankrijk). De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Ygrande wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van Harten


EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Grote tuin is aanwezig Grote tuin Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Golfen is aanwezig Golfen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Ygrande voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Ygrande en in de nabije omgeving van Ygrande gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. In het departement Allier hebben wij 65 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Auvergne 66 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Ygrande of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Vichy, Clermont ferrand Montluçon bourges

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.