Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Allier Couleuvre

Couleuvre - 2 Vrijstaande huizen op ongeveer terrein van 4600 m2, vrije ligging en leuk uitzicht. ** ONDER BOD **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  99.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 4 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Couleuvre. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 0 foto's.

Vakantiehuis: Couleuvre - 2 Vrijstaande huizen op ongeveer terrein van 4600 m2, vrije ligging en leuk uitzicht. ** ONDER BOD ** te huur in Allier (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Couleuvre - 2 Vrijstaande huizen op ongeveer terrein van 4600 m2, vrije ligging en leuk uitzicht. ** ONDER BOD ** te huur in Allier (Frankrijk) Couleuvre - 2 Vrijstaande huizen op ongeveer terrein van 4600 m2, vrije ligging en leuk uitzicht.

1 huis is al volledig verbouwd en onderhoud vrij, woonoppervlakte 75 m², rondom het huis een tuin en terras.
Het bestaat uit een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer en apart toilet, alles is gelijkvloers.
Door het hele huis ligt een lichte laminaat vloer. Er wordt nu via elektrische radiatoren verwarmd maar er is een mogelijkheid voor het plaatsen van een houtkachel. Overal dubbele beglazing en op maat gemaakte horren voor de ramen. Goede isolatie.

Haaks op het eerste huis staat het tweede huisje, dit moet nog verbouwd worden, de ramen zijn al vernieuwd en de elektra voor een groot gedeelte. Woonoppervlakte 65m².Beneden vind u nu een atelier, huiskamer/keuken en badkamer die nog volledig afgemaakt moet worden, dit huisje heeft de mogelijkheid om boven slaapkamers te maken. Verwarming via een houtkachel.
Aan de achterkant van dit huis kijkt u via het terras over het stuk grond met vrij uitzicht. Er zit een schuurtje aan het huis vast en op de kopse kant een later aangezet tuinschuurtje.

Er is een mogelijkheid om al het meubilair erbij over te nemen.
Ideaal voor permanente bewoning en verhuur. Rustig en landelijk gelegen.

De omgeving van deze koopwoning in Auvergne :

(Vakantie) koopwoning: Couleuvre - 2 Vrijstaande huizen op ongeveer terrein van 4600 m2, vrije ligging en leuk uitzicht. ** ONDER BOD ** te koop in Allier (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Couleuvre ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Nevers, Clermont Ferrand, Montluçon. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Couleuvre - 2 Vrijstaande huizen op ongeveer terrein van 4600 m2, vrije ligging en leuk uitzicht. ** ONDER BOD ** te koop in Allier (Frankrijk). De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Couleuvre wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Couleuvre voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Couleuvre en in de nabije omgeving van Couleuvre gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Couleuvre of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Nevers, Clermont Ferrand Montluçon
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.