Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Hautes Pyrénées Barbachen

Charmant Klein Streekkasteel met gite en bijgebouwen, met het uitzicht op de Pyreneeen

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  369.000. Het huis in Zuid-West-Frankrijk is geschikt voor maximaal 15 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Barbachen. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Charmant Klein Streekkasteel met gite en bijgebouwen, met het uitzicht op de Pyreneeen te huur in Hautes Pyrénées (Frankrijk) Zijkant Streek Kasteel <br>Zijkant Streek Kasteel Uitzicht Pyreneeën <br>Uitzicht op de Pyreneeën. Voorzijde Streek Kasteel <br>Voorzijde Streek Kasteel Zijpad de landerijen in en naar de beek <br>Zijpad de landerijen in en naar de beek Voorzijde tuin <br>Voorzijde tuin Zijkant Streek Kasteel <br>Zijkant Streek Kasteel Bijgebouwen en garage <br>Bijgebouwen en garage Pyreneeën <br>Pyreneeën Park <br>Park

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Hautes Pyrénées Zuid-West-Frankrijk:

Zijkant Streek Kasteel <br>Zijkant Streek Kasteel Aan de rand van een beekje staat een Klein Streek Kasteel, een luxueuze residentie, uit 1880 waar de Gers de Hoge Pyreneëen raken. Alle vertrekken zijn ruim met hoge plafonds met authentieke ornamenten en originele details maar met het comfort van deze tijd. Het dak is vernieuwd met leien. Dit kasteel is vroeger omgeven geweest met wijngaarden, een originele wijnpers is hier nog het bewijs van.

Het huis met zijn mooie (agrarische) bijgebouwen (waarin, onder andere, een gemeubileerd appartement (gite) en garage is gelegen), is omgeven door een groot park met o.a. aanzienlijke 'oude' bomen, fruitbomen en geurige rozen. Voor het besproeien van de tuin zijn twee waterputten aanwezig.

In het Streek Kasteel is alle houtwerk zoals de dubbele salondeuren, kamerdeuren, open haarden, trappen met galerij en voordeur, origineel en goed bewaard gebleven evenals de indrukwekkende originele houten trap in de hal. Het dak in leisteen is nieuw. Binnen is het onlangs volledig gerenoveerd. De charme van dit huis is goed bewaard gebleven.

Aanwezig op het park is een gite die volledig is geëquipeerd, met woonkamer en open haard/keuken/2 grote slaapkamers met badkamer en kan zo verhuurd worden. Ook is de authentieke originele wijnpers nog geheel aanwezig.

Er is wel een zwembad, geen vaste, maar alle ruimte hiertoe is aanwezig. Totale oppervlakte van dit domein is 7000m2 en heeft een magnifiek uitzicht op de Pyreneeën.

Dit landgoed bevat 2 delen. In het Streek Kasteel zijn 5 ruime slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond met eigen badkamer, goed met rolstoel bereikbaar) met een authentieke imposante houten trap in de ruime hal naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping een badkamer met 4 ruime slaapkamers, waarvan 3 met eigen wastafel en 1 met open haard.
Begane grond is voorzien van elektrische vloerverwarming. Op de begane grond hebben we een winter- en een zomerkamer, eetkamer en een grote hal met originele ornamenten aan het plafond en een indrukwekkende open haard, een allesbrander en in twee kamers originele open haarden. Er is een gezellige keuken met houtkachel.

Er is een zolder over de gehele oppervlakte van het huis en ook hier kan indien gewenst nog enige kamers gebouwd worden.

Het andere deel apart gelegen en gescheiden door bamboe, staan de bijgebouwen, garage, wijnpers en de gite. Gite, vroeger bewoond door tuinman en kokkin, is nu volledig gerenoveerd en kan zo verhuurd worden. Op het terrein liggen twee waterputten. Verder staan er o.a. diverse fruit- en notenbomen en diverse geurende rozen.

Er is een directe ingang naar het pad, de landerijen in en naar het beekje. Verder is het Streek Kasteel ruim omgeven met tuin en terras.

De omgeving van deze koopwoning in Midi Pyrénées (Midi-Pyrenees):

Uitzicht Pyreneeën <br>Uitzicht op de Pyreneeën.Op 6 km afstand is er een dorp voor o.a. de nodige boodschappen, zijn er restaurants, kappers, bakkers, slagers, supermarkt, bouwmarkt, benzinepomp, VVV, theater, artsen en culturele festiviteiten. Op verzoek kan de bakker alsmede de slager bij u langskomen. Dichtstbijzijnde stad Vic en Bigorre is op 8 km en op 20 km afstand ligt Tarbes, een grotere stad met een treinstation, vliegveld en vele culturele activiteiten..

In de buurt van het domein zijn meerdere manages aanwezig. U kunt direct in de omgeving goed wandelen en fietsen ook in het bos, vissen, kanoën etc. Het domein biedt veel privacy. Het dorp bestaat uit 60 inwoners en zijn veelal agrariër.

In de Pyreneeën ligt Lourdes op 45 km afstand en La Mongie, het dichtstbijzijnde skigebied op 55 km. In de Pyreneeën kunt u o.a. volop wandelen, vissen, fietsen (de Tourmalet, afstand 68 km), parasailing, hanggliding, kanoën, parachutespringen, ballonvaren en paardrijden. Aan de voet van de Pyreneeën op 45 km, ligt Bagnères de Bigorre waar u gebruik kunt maken van een Wellness/Thermale SPA.

Elk jaar in de maand augustus is er een groot Jazzfestival van 2 weken in Marciac, 17 km hiervandaan als ook de wijnfestivals in Madiran, 23 km. De jaarlijkse Medieval festivals in Montaner, 17 km en Country festivals in Mirande, 35 km.
Dagelijkse markten rondom ten overvloede evenals de vele Brocantes en Vide-Greniers.

Het is 150 km naar de Atlantische Oceaan en 80 km naar Spanje.

Voor uw oriëntatie: Barbachen ligt in de buurt van de plaatsen: Lourdes, Tarbes, Auch, Marciac en Pau. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

In overleg kan de gehele inboedel worden overgenomen. Dak, Vloer en Elektra zijn allemaal vernieuwd. Fosse Septic is aanwezig maar zal vernieuwd moeten worden conform de huidige eisen. Elektrische vloerverwarming aanwezig, allesbrander, houtkachel en diverse authentieke houten open haarden.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen binnen de bebouwde kom is aanwezig Gelegen binnen de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind
Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rolstoel toegankelijk is aanwezig Rolstoel toegankelijk
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Pretpark voor kinderen in de buurt is aanwezig Pretpark voor kinderen in de buurt
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Vissen is aanwezig Vissen
Golfen is aanwezig Golfen
Tennissen is aanwezig Tennissen
Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
Bergsporten is aanwezig Bergsporten
Paardrijden is aanwezig Paardrijden
parasailing is aanwezig parasailing
Hanggliding is aanwezig Hanggliding
Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen
Parachute springen is aanwezig Parachute springen


EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Hautes Pyrénées Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Barbachen voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Barbachen en in de nabije omgeving van Barbachen gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-West-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Hautes Pyrénées die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Midi Pyrénées waartoe Hautes Pyrénées behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Barbachen of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Lourdes, Tarbes, Auch Marciac Pau

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.