Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Rhone - Champoly

Rhone Frankrijk

Boerenhoeve ,ca.17e eeuw, in de demi-montagne van natuurpark Livradois-Forez

Vraagprijs €  197.000 Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 7 personen

Omschrijving van dit huis in de Rhone Midden-Frankrijk:

Woonhuis 2 Het huis ligt aan de rand van het gehuchtje Urval binnen de gemeente (42430)Champoly,afstand 2.5km alwaar gemeentehuis,postkantoor en caf?.Vrijstaand op ruim 8000m2 eigen grond; schitterende uitzichten over het omringende middengebergte.Ruimte en rust. Woonhuis,stal,grange(grote schuur ca.225m2),open schuur/garage(48m2),ommuurde moestuin,ommuurde boomgaard,besloten cour met grote bloemenborder,groot terras met border aan westkant,2 putten,groot overdekt balcon over de gehele lengte van de grange(18,5m). Eetkeuken (25m2),woonkamer(32m2),kleine bijkeuken met raam,wc.Verdieping:slaapkamer 25 m2 met badkamer (wastafel,ligbad ,douche en wc) 2e slaapkamer 20m2 met kleine badkamer (Wastafel,douche en wc).Zolderverdieping met 2 veluxdakramen en 2 vensterramen,35m2,nu in gebruik als slaapkamer en studeerkamer. Alle daken geheel vernieuwd ,dak woonhuis bovendien ge?soleerd.Thermopane ruiten,nieuwe(1998)eiken luiken.Alle originele elementen,zoals balken en deuren,behouden. Het gehele huis is voorzien van elektrische radiatoren van het bezuinigende systeem (inertie) Rothelec; daarnaast kachels in eetkeuken en woonkamer.Het huis is het hele jaar bewoonbaar.Nieuw snel internetaansluiting aanwezig .Fosse sceptic op norm.


De omgeving van deze koopwoning in Rhone Alpes (Loire):

Terras westzijde 2 Dorpen,Noir?table en St.Just en Chevalet ,op 12 km afstand alwaar winkels ,dokter en banken. Zeer vele wandel-en fietsmogelijkheden ,zwemmen,tennis en golf in naaste omgeving en verder.Trein en vliegveld voor directe verbinding met Nederland op ca.1uur afstand.Toegang tot autoroute 10 min.

Voor uw oriëntatie: Champoly ligt in de buurt van de plaatsen: Clermont-Ferrand, Lyon, Roanne, Ambert en Thiers. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

Terras westzijde Overname van (delen van) inboedel bespreekbaar.
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Golfen is aanwezig Golfen Tennissen is aanwezig Tennissen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Champoly voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Champoly en in de nabije omgeving van Champoly gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. In het departement Rhone hebben wij 2 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Rhone Alpes 10 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Champoly of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Clermont-Ferrand, Lyon, Roanne Ambert Thiers

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1250 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.