Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Nievre - Beaumont la Ferriere

Nievre Frankrijk

Maison de Campagne in Bourgondie

Vraagprijs €  98.000 Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Omschrijving van dit huis in de Nievre Midden-Frankrijk:

 Het bijna geheel gerenoveerde huis heeft twee verdiepingen. Het heeft nog vele originele details en is geschikt voor permanente bewoning.
Beneden is de entree, salon (met hout-haard), keuken, eerste badkamer (met toilet) en ruime bergruimte met daarin de CV ketel.
De keuken, met vaatwasser, heeft openslaande deuren naar het terras.
Eerste etage heeft drie slaapkamers, tweede badkamer (ook met toilet), dressing en mezzanine. De zolder is nu ingericht voor berging. Voorts is er nog een originele wijnkelder. Zie fotoserie voor indeling en afmetingen van het huis.
De tuin is ca 15mx60m groot en loopt door tot aan een beekje. Water daaruit wordt gebruikt voor het tuin besproeiingssysteem.
Recente investeringen: Nieuwe badkamer, nieuw dak, nieuwe buitendeuren, warm-water voorziening op zonne-energie
Het huis is voorzien van centrale verwarming. Alle ramen hebben dubbele beglazing.
ASDL/breedband internet en satelliet antenne is aanwezig.


De omgeving van deze koopwoning in Bourgogne (Bourgondie):

 Het huis ligt in een rustig landelijk dorpje genaamd Beaumont la Ferriere.
Het ligt tussen de bossen en de heuvels. Het dorpje heeft een cafe met depot de pain.
Nabij is het stadje La Charite sur Loire. Dit is een boekenstadje en is een oude pleisterplaats voor de pelgrims op weg naar Santiago de Compostella.
Wijngebieden aan de Loire zijn nabij, zoals bij Sancerre.
Op ca 20 minuten zijn er meertjes voor zwemplezier in de natuur.
Op 8 km afstand is een grote supermarkt.

Voor uw oriëntatie: Beaumont la Ferriere ligt in de buurt van de plaatsen: Bourges, Nevers, La Charite sur Loire.

Meer informatie

Informatie voor de koper:

Entree De inboedel die bij de prijs inbegrepen is bestaat uit oa wasmachine, koelkast, bankstel, slaapbankje, alle tuin gereedschap,
compleet besproeiingssysteem, keukenfornuis, enige bedden.
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen binnen de bebouwde kom is aanwezig Gelegen binnen de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Golfen is aanwezig Golfen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Beaumont la Ferriere voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Beaumont la Ferriere en in de nabije omgeving van Beaumont la Ferriere gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. In het departement Nievre hebben wij 9 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Bourgogne 18 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Beaumont la Ferriere of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Bourges, Nevers, La Charite sur Loire

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.