Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Cher - Sury Ès Bois

Cher Frankrijk

Ons Paradijsje te koop.

Vraagprijs €  200.000 Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 1 personen

Omschrijving van dit huis in de Cher Midden-Frankrijk:

Reeds 15 jaar zijn wij verliefd op dit paradijs van rust en groen. Waar je bij heldere hemel de sterren zó laag aan de horizon ziet. Waar de horizon vloeiend en glooiend is. Waar pitoresque dorpjes, met duizend jaar oude kerkjes, in het dal verscholen liggen voor de eeuwigheid. Talloze prachtige kastelen liggen als bewijzen van een glorieus verleden over het landschap te waken. Een stad als Bourges of het kleine stadje Aubigny Sur Nère vormen hoogtepunten van historische architectuur.
Het complex vormt een soort groene ruime cour, met aan de zijden: een longère ( lange boerderij), twee uitzonderlijke “granges piramidales” en een grote “ hangar”. Vrij gelegen aan het einde van een 250 meter lange door oa perenbomen en hagen geflankeerde laan. Achter het woonhuis ( plms 200m2 vloeroppervlakte met een nog te verbouwen boven verdieping van zo n 170 m2 ) bevindt zich een boomgaard (1500m2). Naast het complex vinden we een wei. Het gehele domein is afgebakend met een haag waarin talloze fruitbomen. Naaste buren op zo’n 500 mtr.
Het woonhuis heeft twee grote ( 35 en 42 m2) séjours met elk een kolossale open haard. Authentieke eeuwenoude Franse balkenplafonds. Twee slaapkamers op de begane grond. Een ruime keuken. Twee badkamers en een bouanderie. De bovenverdieping kan nog geheel naar wens ingedeeld worden. Aan de keuken aangebouwd een four à pain ( te restaureren). Recent vernieuwde elektrische installatie en fosse septique. Elektrische verwarming. Dubbele beglazing. Vernieuwd dak ( nog niet geïsoleerd).
Het woonhuis is vermoedelijk 250 jaar oud en is deels opgetrokken met “ vakwerk” en deels baksteen. Één van de piramides is vermoedelijk ouder. In een nabijgelegen dorp bevindt zich een soortgelijk exemplaar van 550 jaar oud. ( aangetoond).

Naaste buren op zo’n 500 meter. Dorpje ( 200 inwoners) op 2 km. Alle dagelijkse boodschappen op 7 km. De grote stad is Bourges.( Google het!).


De omgeving van deze koopwoning in Centre (Pays Fort):

Attracties in de omgeving: De Loire ( Unesco monument), Guédelon het bouwproject van een middeleeuws kasteel ( vergelijk bouw Batavia schip), route Jacques Cœur (route van kastelen), La Borne (pottenbakkersdorp). En natuurlijk( what’s in the name): wandelen door de prachtige bossen en langs hagen door weilanden, fietsen, zwemmen en paardrijden ( op 5 km bevindt zich een groot “ chateau d’équitation).

Voor uw oriëntatie: Sury Ès Bois ligt in de buurt van de plaatsen: Bourges, Aubigny sur Nère, Sancerre, Charité sur Loire en Nevers. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

Inboedel, zitmaaier evt ter overname.
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats Rolstoel toegankelijk is aanwezig Rolstoel toegankelijk
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis Open haard is aanwezig Open haard Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Golfen is aanwezig Golfen Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Sury Ès Bois voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Sury Ès Bois en in de nabije omgeving van Sury Ès Bois gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. In het departement Cher hebben wij 8 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Centre 11 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Sury Ès Bois of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Bourges, Aubigny sur Nère, Sancerre Charité sur Loire Nevers

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1250 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.