Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Cher Sury Ès Bois

Wonen als God in Frankrijk

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  200.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 1 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Sury Ès Bois. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Wonen als God in Frankrijk te huur in Cher (Frankrijk) 1 250 meter laan <br>In de verte het complex: woonhuis, 2 granges piramidales, waarvan één met écurie, hangar. Longère. Ooit twee. 2 granges Open haard. <br>Één van de twee kolossale open haarden Boomgaard

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Cher Midden-Frankrijk:

1 Reeds 17jaar zijn wij verliefd op dit paradijs van rust en groen. Waar je bij heldere hemel de sterren zó laag aan de horizon ziet. Waar de horizon vloeiend en glooiend is. Waar pitoresque dorpjes, met duizend jaar oude kerkjes, in het dal verscholen liggen voor de eeuwigheid. Talloze prachtige kastelen liggen als bewijzen van een glorieus verleden over het landschap te waken. Een stad als Bourges of het kleine stadje Aubigny Sur Nère vormen hoogtepunten van historische architectuur.
Het complex vormt een soort groene ruime cour, met aan de zijden: een longère ( lange boerderij), twee uitzonderlijke “granges piramidales” en een grote “ hangar”. Vrij gelegen aan het einde van een 250 meter lange door oa perenbomen en hagen geflankeerde laan. Het woonhuis, plms 200m2 vloeroppervlakte begane grond, met een nog in te delen boven verdieping van zo n 170 m2. Achter het woonhuis bevindt zich een boomgaard (1500m2) appelbomen, diverse soorten perenbomen, diverse soorten kersenbomen, diverse soorten pruimenbomen. Plus een aantal notenbomen in hun jeugdjaren. Naast het complex vinden we een wei. Het gehele domein is afgebakend met een haag waarin ook weer talloze fruitbomen. Naaste buren op zo’n 500 mtr.
Het woonhuis heeft twee grote ( 35 en 42 m2) séjours met elk een kolossale open haard. Authentieke eeuwenoude Franse balkenplafonds. Twee slaapkamers op de begane grond. Een ruime keuken. Twee badkamers en een bouanderie. De bovenverdieping kan nog geheel naar wens ingedeeld worden. Aan de keuken aangebouwd een four à pain ( te restaureren). Recent vernieuwde elektrische installatie en fosse septique. Elektrische verwarming. Dubbele beglazing. Vernieuwd dak ( nog niet geïsoleerd).
Het woonhuis is vermoedelijk 250 -300 jaar oud en is deels opgetrokken met “ vakwerk” en deels baksteen. Één van de piramides is vermoedelijk ouder. In een nabijgelegen dorp bevindt zich een soortgelijk exemplaar van 550 jaar oud. ( aangetoond).

Naaste buren op zo’n 500 meter. Dorpje ( 200 inwoners) op 2 km. Alle dagelijkse boodschappen op 7 km. De grote stad is Bourges.( een prachtige stad. Google het!).

De omgeving van deze koopwoning in Centre (Pays Fort):

250 meter laan <br>In de verte het complex: woonhuis, 2 granges piramidales, waarvan één met écurie, hangar.Attracties in de omgeving: De Loire ( Unesco monument), Guédelon het bouwproject van een middeleeuws kasteel ( vergelijk bouw Batavia schip), route Jacques Cœur (route van kastelen), La Borne (pottenbakkersdorp). En natuurlijk( what’s in the name): wandelen door de prachtige bossen en langs hagen door weilanden, fietsen langs de Loire, zwemmen en paardrijden ( op 5 km bevindt zich een groot “ chateau d’’équitation). Kanoën op de Loire. Of eindeloos toeren over slingerweggetjes, door verstilde dorpjes en steeds weer verbaasd kijkend naar de prachtige middeleeuwse kerkjes.
De zomers zijn lang en zonnig. Klimaat is mild met een vleug landklimaat. Vriendelijke mensen. Heerlijk verleidende boulangerieën. En natuurlijk her en der de “Franse keuken” restaurants.

Voor uw oriëntatie: Sury Ès Bois ligt in de buurt van de plaatsen: Bourges, Aubigny sur Nère, Sancerre, Charité sur Loire en Nevers. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

Inboedel, zitmaaier evt ter overname.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rolstoel toegankelijk is aanwezig Rolstoel toegankelijk
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Golfen is aanwezig Golfen
Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden


EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Cher Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Sury Ès Bois voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Sury Ès Bois en in de nabije omgeving van Sury Ès Bois gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Cher die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Centre waartoe Cher behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Sury Ès Bois of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Bourges, Aubigny sur Nère, Sancerre Charité sur Loire Nevers

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.