Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Hyds

Hyds – Leuk vakantiehuisje in een klein woonwijkje met enkele buurhuizen, landelijk gelegen.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  75.600. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen


Dit huis in Hyds wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.
Vakantiehuis: Hyds – Leuk vakantiehuisje in een klein woonwijkje met enkele buurhuizen, landelijk gelegen. te koop in Allier (Frankrijk)

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Hyds – Leuk vakantiehuisje in een klein woonwijkje met enkele buurhuizen, landelijk gelegen. te koop in Allier (Frankrijk) De indeling beneden is als volgt, aan de voorkant komt u via de hal binnen met aan uw linkerhand de badkamer met toilet, een trap naar de boven verdieping en aan uw rechterhand de ingang naar de huiskamer, naast de huiskamer bevindt zich de keuken, en via de huiskamer komt u langs een slaapkamer en gaat u naar de achter tuin. De bovenverdieping heeft een ruime overloop en telt 2 slaapkamers, waarvan 1 met inloop kast. Achter het huis vindt u een gezellig zitje onder de pergola, aan de zijkant van het huis parkeerplaatsen, een mooi stukje grond met boompjes van 1200 m2 en een buiten douche en toilet en een klein schuurtje voor tuingereedschap. Een schattig huis met weinig werk in het vooruitzicht, ideaal voor de vakanties.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

Vakantiehuis: Hyds – Leuk vakantiehuisje in een klein woonwijkje met enkele buurhuizen, landelijk gelegen. te koop in Allier (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique. Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand. Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Hyds ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Vichy, Clermont ferrand, Montluçon.

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten. Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Hyds wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Fietsen is aanwezig Fietsen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Hyds voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Hyds en in de nabije omgeving van Hyds gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Hyds of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Vichy, Clermont ferrand Montluçon

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.