Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Corrèze Saint Martial de Gimel

Groot Vakantiehuis in de Correze

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  290.000. Het huis in Zuid-West-Frankrijk is geschikt voor maximaal 15 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Saint Martial de Gimel. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 0 foto's.

Vakantiehuis: Groot Vakantiehuis in de Correze te huur in Corrèze (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Corrèze Zuid-West-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Groot Vakantiehuis in de Correze te huur in Corrèze (Frankrijk) Groot woonhuis van ca 350 m? per verdieping met dikke stenen muren ,dak met dakpannen bedekt ,op een landgoed van ca 9000 M2 .
Op de begane grond een ruime hal,een grote woonkamer van 92 m? met openhaard,een toilet,een ander kamer van 100 m? met een open ingerichte keuken, een eetkamer en woonkamer met openhaard met uitzigt op een goot balkon van de lengte van het huis,een bijkeuken met een goederenlift voor de kelder,een slaapkamer,een ruimte voor kantoor en een badkamer met ligbad en vergulde kraanen en toilet.
De eerste verdieping biedt een grote overloop in twee?n gedeeld door een scheidingswand ,4 slaapkamers,2 badkamers met aparte toilet een is priv? met een slaapkamer die uitkomt op een veranda met een andere ruimte voor sport.
Op de landing toegang tot de zolder..
Onder de gehele oppervlakte van de woning ligt een onderbouw met een zomerkeuken een garage en warmtepomp.
De gehele woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en radiateurs op de eerste verdieping met warmtepomp en olieketel.


De omgeving van deze koopwoning in Limousin (correze):

(Vakantie) koopwoning: Groot Vakantiehuis in de Correze te koop in Corrèze (Frankrijk).De woning dateert uit de jaren 1980 in goede staat en goed onderhouden,eiken raam en deurkozijnen met dubbele beglazing,mooi onbelemmerd uitzigt automatisch poort voor de ingang van het domein met intercom ,geen vis-a-vis,
in de garage van de onderbouw kunnen meerdere autos geparkeerd worden,gesloten terrein met groot aantal fruitbomen ,een grote open shuur van ca
110 m? Het geheel biedt vele mogelijkheden.

Voor uw oriëntatie: Saint Martial de Gimel ligt in de buurt van de plaatsen: Tulle, Brive la Gaillarde, Argentat sur Dordogne, Beaulieu su rDordogne en Egletons. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Groot Vakantiehuis in de Correze te koop in Corrèze (Frankrijk). sanitaire voorzieningen op normen brengen

EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rolstoel toegankelijk is aanwezig Rolstoel toegankelijk
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Golfen is aanwezig Golfen
Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Corrèze Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Saint Martial de Gimel voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Saint Martial de Gimel en in de nabije omgeving van Saint Martial de Gimel gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-West-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Corrèze die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Limousin waartoe Corrèze behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Saint Martial de Gimel of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Tulle, Brive la Gaillarde, Argentat sur Dordogne Beaulieu su rDordogne Egletons
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.