Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Saone et Loire Varenne Saint Germain

Prachtig landhuis in de Bourgogne te koop met zwembad

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  125.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Varenne Saint Germain. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Prachtig landhuis in de Bourgogne te koop met zwembad te huur in Saone et Loire (Frankrijk) Zijkant huis <br>Zijkant met ruime oprit met doorgang naar garage en achtertuin voorterras <br>ruim voorterras met ruimte voor een loungeset  en eethoek Achterzijde huis <br>Achterzijde met terras en zwembad Garage 1 <br>dit is de garage in het souterrain acherzijde huis <br>Achterzijde huis met terras en zwembad Extra tuinhuis <br>achter zijn twee tuinhuizen geplaatst voor opslag en tweede garage Proeel <br>Rozenprieel Zijkant huis <br>Grote tuin Keuken <br>keuken met afwasmachine , koelvries combinatie, etc

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Saone et Loire Midden-Frankrijk:

Zijkant huis <br>Zijkant met ruime oprit met doorgang naar garage en achtertuin In een klein plaatsje Varenne Saint Germain in de Bourgogne staat een groot landhuis met alle luxe te koop.
U kunt er heerlijk ontspannen in de tuin en genieten van het zwembad.
Er zijn vele zaken voor de kleintjes aanwezig zoals een kinderbedje, stoeltje voor bij de tafel, zwembad, zandbak, fietsje, etc. Hierdoor is het huis zeer geschikt voor verhuur aan mensen met kleine kinderen
Er zijn fietsen beschikbaar die u naar de kleine dorpjes brengen waar u de markten kan bezoeken.
Het huis is voorzien van alle noodzakelijke comfort.
Er is tv met alle Nederlandse zenders.
Gezellige open haard.
Er is een nieuwe CV installatie met nieuwe hoog rendement ketel aangelegd. De ketel moet nog met een aangesloten worden op een propaan tank die buiten geplaatst moet worden.
Het riool is aangesloten op het plaatselijke netwerk.

De omgeving van deze koopwoning in Bourgogne (Bourgogne):

voorterras <br>ruim voorterras met ruimte voor een loungeset  en eethoekIn de nabije omgeving 7 km zijn twee grote steden waar u heerlijk kunt genieten van de vele restaurants maar u kunt ook gebruik maken van Mac Donald en een groot Chinees restaurant die op een afstand van 8 km aanwezig zijn.
Bij Digoin ( 7 km) kunt u kano's huren om gezellig op de Loire te gaan.
Hier kunt u ook genieten van een leuk boottochtje op het kanaal.
Paray le Monial ( 8 km ) staat bekend om zijn kathedraal. Deze stad trekt jaarlijks vele bezoekers.
Marcigny is een bijzonder gezellig dorp die jaarlijks door vele Nederlanders bezocht wordt door zijn gezellige markt.
In een straal van 60 km zijn er vele kastelen die een bezoek meer als waard zijn.
Ook kunt u naar de vele wijnproeverijen die de omgeving rijk is.

Voor uw oriëntatie: Varenne Saint Germain ligt in de buurt van de plaatsen: Paray le Monial, Digoin, Marcigny, Guegnon.

Informatie voor de koper:

Dit huis kunt u ook goed verhuren. Aantoonbaar brengt hij over 12 weken verhuur gemiddeld € 5500,- op.
De kosten zijn belastingen € 892,- en € 657,- en water € 175,- electro afhankelijk van verbruik.


Voor meer informatie kunt u bellen naar 0641138062

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen binnen de bebouwde kom is aanwezig Gelegen binnen de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen
Parachute springen is aanwezig Parachute springen


EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Saone et Loire Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Varenne Saint Germain voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Varenne Saint Germain en in de nabije omgeving van Varenne Saint Germain gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Saone et Loire die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Bourgogne waartoe Saone et Loire behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Varenne Saint Germain of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Paray le Monial, Digoin, Marcigny Guegnon

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.