Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Allier Lurcy levis

Lurcy Levis- Mooi woonhuis met stijlvolle uitstraling op terrein van 2800m ² ** onder bod **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  249.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Lurcy levis. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 14 foto's.

Vakantiehuis: Lurcy Levis- Mooi woonhuis met stijlvolle uitstraling op terrein van 2800m ² ** onder bod ** te huur in Allier (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

 Lurcy Levis- Mooi woonhuis met stijlvolle uitstraling op terrein van 2800m ² ** in prijs verlaagd **

Deze plattelands woning van 180m ² is zeer goed gerenoveerd met behoud van z’n karakter en het gebruik van hoogwaardige materialen.
De hal is in de kleine toren en daarna komt U in de woonkamer, van ongeveer 60m², met mooi hoog plafond, een open keuken volledig ingericht. Een ruime vide die nu dienst doet als kantoor.
Naast deze salon bevindt zich een slaapkamer, met walk-in-closet en een eigen badkamer: een verzonken ligbad, een inloopdouche, dubbele wastafels en een toilet.
Aan de andere kant van de hal bevindt zich nog een slaapkamer op de begane grond, verder een ruimte die wordt gebruikt als bibliotheek, wc, een waskamer en een berging.
Op de etage is een overloop met een gastenkamer, een badkamer en nog een andere kamer met aangrenzende kleedkamer.
Het huis is goed geïsoleerd, er is overal dubbel glas, centrale verwarming op dieselolie met radiatoren en vloerverwarming in de woonkamer. Ook de badkamer heeft vloerverwarming.
Voor het huis staat een grote garage van bijna 90m².
Het huis ligt in het midden van een terrein van 2830m², afgesloten door heggen, er is een kleine boomgaard en grote bomen. Aan de achterkant van het huis is een terras over de gehele lengte van het huis, waarvan een deel is bedekt en de rest lekker zonnig op het zuiden.
Gelegen aan een kleine doodlopende weg, zonder enig zicht op buren, de eerste buren zijn op ongeveer 200 meter. Dus super vrije ligging en toch maar op 4 km van het dorpscentrum met alle voorzieningen, zelfs een middelbare school.


De omgeving van deze koopwoning in Auvergne :

 In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Lurcy levis ligt in de buurt van de plaatsen: Sancoins, Nevers, Clermont ferrand, Montluçon en moulins. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

 De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Lurcy levis wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:
Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Lurcy levis voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Lurcy levis en in de nabije omgeving van Lurcy levis gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Lurcy levis of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Sancoins, Nevers, Clermont ferrand Montluçon moulins
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.