Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Lenax

vakantiehuis met sfeer en cachet

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  220.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 5 personen


Dit huis in Lenax wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.
Vakantiehuis: vakantiehuis met sfeer en cachet te koop in Allier (Frankrijk)

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: vakantiehuis met sfeer en cachet te koop in Allier (Frankrijk) ONS HUIS!
Bij ons geniet u van een mixinboedel van antiek en komfortmeubelen ,van een echte klassieke badkamer met vrijstaand bad. Het huis is in 2009 gebouwd in een frans landelijke stijl . De woonkamer en woonkeuken met bijbehorende terrassen bevinden zich op de 1ste verdieping om zodoende een fantastisch uitzicht over het heggenlandschap te verzekeren Het huis en terrein liggen aan een landweggetje welke een beekje kruist in het idyllische heggenlandschap met grote eikenbomen en koeien met kalveren .

EERSTE VERDIEPING
Op deze verdieping bevinden zich de hal ,lvormige living ,grote woonkeuken met bijkeuken en toilet.

LIVING
De living is voorzien van een stijlvolle meubilering, tv met nederlandse kanalen, internetaansluiting met wifi en een schouw met grote houtkachel.

WOONKEUKEN
De grote woonkeuken is voorzien van alle moderne gemakken, koelkast, afwasmachine, elektrische oven en kookplaat ,magnetron en miele wasmachine en droger.

TWEEDE VERDIEPING
Op deze verdieping bevinden zich drie smaakvol ingerichte slaapkamers en een klassieke zwart/wit badkamer

MASTERSLAAPKAMER
De masterslaapkamer heeft een stalen tweepersoonsbed 160x200cm met stoffen hemel en grote antieke linnenkast .

BLAUWE KAMER
Deze slaapkamer (de kleinste) heeft een lit bateau eenpersoonsbed en een inbouw linnenkast .

BEIGE KAMER
Deze slaapkamer heeft twee bedden van 90x200 met nachtkastje gescheiden .Ook hier een linnenkast en commode

KLASSIEKE BADKAMER
De badkamer is voorzien van vrijstaand bad met telefoondouche ,toilet ,bidet en wastafel . voorts enkele meubelen voor het linnengoed.

TERRASSEN
Voor de terrassen is voldoende tuinmeubilair aanwezig en onder het keukenterras bevind zich de gasbarbeque.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

Vakantiehuis: vakantiehuis met sfeer en cachet te koop in Allier (Frankrijk).OMGEVING VOOR RUSTZOEKERS, WANDELAARS EN CULTUURGENIETERS.
Auvergne is een van frankrijks dunst bevolkte landstreken. U vindt hier veel leuke dorpen en stadjes met hun weekmarkten. Ideaal voor wandelaars met een afwisselend landschap, bos, akkers weilanden met grote solitairstaande eikenbomen. In het fotoalbum ziet u een kleine impressie van de omgeving. Op de lankaart kunt u omschakelen naar satelietbeelden en Google Streetview waardoor een veel beter beeld krijgt hoe mooi dit deel van de Auvergne is.

Op 1.5 km het dorpje Lenax, 5 km Le Donjon met winkels en dokterspost. Op 15 km Lapalisse zijn alle denkbare voorzieningen en een groot chateau hetgeen het plaatsje domineert. Op 40 km de charmante stad met zijn thermale verleden welke zich in de architectuur/bouwwereken weerspiegelt. De stad heeft grandeur.

In de omgeving zijn de rivier de Besbre en de Loire voor de kanosport.

Voor uw oriëntatie: Lenax ligt in de buurt van de plaatsen: Vichy, Clermont ferrand, Lapalisse, Marcigny en Digoin.

Informatie voor de koper:

Alle linnengoed voor slaapkamers, badkameren keuken zijn aanwezig en inclusief.

Bij normaal verbruik in voorjaar, zomer en najaar zijn water, elektriciteit en brandhout inclusief.
De wisselslag vind plaats op de zaterdagen, vertrek voor 10:00 uur en de aankomst op of na 16:30 uur.
Na de vakantie zal de borgsom worden teruggestort onder eventueel aftrek van zaken zoals schade ontstaan tijdens het verblijf.
Roken is volstrekt verboden in het huis.

Eigenaar spreekt Nederlands,E ngels, Spaans en Frans.
De locale huisbeheerder spreekt Nederlands, Vlaams en frans.

Gedurende de maanden juli en augustus geven wij een korting van 10% bij een boeking van twee weken en 15% bij een boeking van drie weken. Deze korting wordt verleend wanneer men drie maanden voor de aanvang van de huurperiode boekt.
Voor alle duidelijkheid zijn deze kortingen niet in de kalender verwerkt.

EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Lenax voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Lenax en in de nabije omgeving van Lenax gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Lenax of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Vichy, Clermont ferrand, Lapalisse Marcigny Digoin

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.