Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Ardeche Lamastre

1.100.000 € Ardèche - Chateau met luxe appartementen, gites, mini-camping en Bio-zwembad

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  1.100.000. Het huis in Zuid-Oost-Frankrijk is geschikt voor maximaal 43 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Lamastre. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 0 foto's.

Vakantiehuis: 1.100.000 € Ardèche - Chateau met luxe appartementen, gites, mini-camping en Bio-zwembad te huur in Ardeche (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Ardeche Zuid-Oost-Frankrijk:

(Vakantie) woning: 1.100.000 € Ardèche - Chateau met luxe appartementen, gites, mini-camping en Bio-zwembad te huur in Ardeche (Frankrijk) 1.100.000 euro Ardèche - Chateau met luxe appartementen, gites, mini-camping en Bio-zwembad

Het kasteel is herbouwd in de 17e eeuw, oorspronkelijk was het een kasteel uit de 12e/13e eeuw, sommige delen van het kasteel herinneren hier nog aan, het kasteel ligt op het zuiden van een berg in de Ardèche bij het stadje Lamastre. Op enkele kilometers afstand stroomt de rivier de Doux met diverse leuke strandjes in de buurt.

Omgeving: Lamastre
Type woning: Chateau
Constructie: Vrijstaand
Grondopp.: 1,8 ha
Woonopp.: m2
Keukens: 8
Slaapkamers: 19
Badkamers: 9
Toiletten: 9

Algemene toeristische kenmerken
- Hoofdwoning
- 4 Gites
- 3 Appartementen
- 2 Chambres d'hôtes
- Minicamping 2 slaapkamers, 1 keuken, badkamer met toilet
5, 4 en 4 pers. met keuken en badkamer
5, 6 en 4 pers. met keuken en badkamer
2 en 2 pers. met badkamer
7 staanplaatsen met sanitairblok
Bio-zwembad van 14 x 8 meter
De inboedel is ter overname
Klantendatabase, domeinnaam en website zijn inbegrepen
in de prijs.

In het kasteel en in de koetshuizen zijn enkele luxe appartementen en gîtes gerealiseerd voor 4-6 personen, allen met eigen keuken, badkamer/toilet, zitkamer, eetkamer en 2/3 slaapkamers, tevens zijn er enkele chambre d'hôtes plaatsen. Onze accommodatie staat bekend als zeer kindvriendelijk en kleinschalig. In de nabije omgeving is er de mogelijkheid van mountainbiken, wielrennen, paardrijden, survivaltochten, golfen, kanoën in de Ardèche enz.
In de parkachtige tuin (2,5 ha) van het kasteel zijn diverse terrassen met veel privacy.


De omgeving van deze koopwoning in Rhone Alpes :

(Vakantie) koopwoning: 1.100.000 € Ardèche - Chateau met luxe appartementen, gites, mini-camping en Bio-zwembad te koop in Ardeche (Frankrijk).Omgeving
Ideaal gebied voor liefhebbers van rust, ongerepte natuur en het goede leven, die ook culinair verwend willen worden. Chateau du Besset authentiek, romantisch en liggend op 640 m hoogte. Vanuit het kasteel zijn er diverse wandel- en fietsroutes mogelijk. Na een rit door een magnifiek landschap met vergezichten op zowel de Alpen als de Cevennen kan je hier nog in stilte van de 19e eeuw uitrusten, genieten maar vooral ook culinair verwend worden. Uitzicht op St. Prix. Waar de Loire ontspringt, vlakbij Tain l'Hermitage slingeren door een woest berglandschap. Voetpaden met de meest prachtige vergezichten langs charmante dorpjes en bosbessenvelden waar nog een ritme heerst dat door de seizoenen bepaald wordt.

Voor uw oriëntatie: Lamastre ligt in de buurt van de plaatsen: Lamastre, Saint-Basile, Le Cheylard. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: 1.100.000 € Ardèche - Chateau met luxe appartementen, gites, mini-camping en Bio-zwembad te koop in Ardeche (Frankrijk). Technische gegevens:

Bouwkundige staat: Een woning om zo te betrekken
Saneringsysteem: 3 Septic tanks van 5000 liter (een uit 2001, een uit 2005 een
uit 2010)
Verwarming: Centrale verwarming op olie

Financiële kenmerken
Koopprijs: 1.100.000 euro
Overdrachtskosten: 77.500 euro
Taxes Foncières:
* De belasting over het bebouwd eigendom die door de eigenaar van de woning
betaald dient te worden. 1733 euro p.j.
Taxes Habitations:

* De belasting die door de bewoner (of huurder) betaald dient te worden. 1930 euro p.j.

Kijk voor meer informatie op onze website:
kopieer en plak de referentie NL07270-1100VA in uw Google-zoekbalk. Google zal u 1 of meer alternatieven voorstellen, u herkent de site van deze woning aan de beschrijving, open en bezoek deze.

Op deze website vindt u:

- een fotoalbum, samengesteld uit vele foto's.
- een contactformulier voor meer informatie
- luchtfoto's, zodat u de woning kunt bekijken en lokaliseren in relatie tot zijn omgeving,
- een kadastrale kaart.
- en soms een plattegrond van het huis

Dit huis in Lamastre wordt u aangeboden door makelaar France Pro Consult
U kunt France Pro Consult bereiken via de volgende telefoonnumers: +31 (0) 55 505 3285
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar France Pro ConsultEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Golfen is aanwezig Golfen
Waterski is aanwezig Waterski
Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Ardeche Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Lamastre voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Lamastre en in de nabije omgeving van Lamastre gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Oost-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Ardeche die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Rhone Alpes waartoe Ardeche behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Lamastre of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Lamastre, Saint-Basile, Le Cheylard
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.