Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Corrèze Sainte-Fortunade

Vrijstaand huis met zwembad en mooi uitzicht.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  219.600. Het huis in Zuid-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Sainte-Fortunade. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 43 foto's.

Vakantiehuis: Vrijstaand huis met zwembad en mooi uitzicht. te huur in Corrèze (Frankrijk) Het grote mooie terras aan de achterzijde <br>Het huis is circa 15 meter breed en 10 meter diep. Terras aan de tuin en zwembad kant Woonkamer met heerlijke insert haard Onze heerlijke serre De woonkamer met heerlijke haard en prachtig uitzicht Dit was oorspronkelijk de eetkamer <br>Wij hebben de eetkamer met het kantoor samengevoegd en dan is het een ruimte van meer dan 50 m2. Ons bureau. <br>Dit deel zit aan de oorspronkelijke eetkamer. Doorkijk van de entree naar de keuken.
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Corrèze Zuid-Frankrijk:

Het grote mooie terras aan de achterzijde <br>Het huis is circa 15 meter breed en 10 meter diep. Gezellig huis dat goed is onderhouden. De kamers zijn ruim en het huis is geschikt voor 2 tot 8 personen.
Vanaf de terrassen heeft u een mooi uitzicht over het dal van de rivier de Corrèze. De woning ligt op 500 meter boven de zeespiegel.
Bewoonbaar oppervlak 230 m2. Enorm bos op 75 meter van ons huis.

Bij het zwembad zit een warmtepomp voor de verwarming zodat je eerder kan gaan zwemmen. De waterpomp is recent vernieuwd en hier heeft u de komende 10 jaar geen omkijken meer naar.

De tuin is gemakkelijk te onderhouden en desgewenst kunt u een beroep doen op een Nederlandse tuinman.

VERWARMING: In de woonkamer is een knusse insert haard die genoeg warmte geeft voor de woonkamer, keuken en diverse slaapkamers en badkamer. De warme lucht gaat ook naar de bovenverdieping die eigenlijk nooit extra verwarmd hoeft te worden. Overigens beschikken alle kamers over grote electrische radiatoren.

De omgeving van deze koopwoning in Limousin :

Terras aan de tuin en zwembad kant Het huis ligt op een grote heuvel aan op circa 1 km van het dorp.
Op 8 minuten met de auto zit u in de stad Tulle.
Alle denkbare voorzieningen binnen 10 minuten te bereiken. Van huisarts tot ziekenhuis van restaurants tot supermarkten. Alles is onder handbereik en dat maakt deze plek zo uniek. Shoppen kan in Tulle maar ook in Brive (30 min.)

Prachtige golfcourse op 13 minuten.

Uren lopen in de bossen met de hond. Je komt vrijwel nooit iemand tegen.

Voor uw oriëntatie: Sainte-Fortunade ligt in de buurt van de plaatsen: Tulle, Brive, Argentat, Limoges. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

Woonkamer met heerlijke insert haard Onze fosse septic is in 2015 geheel vervangen en door de SPANC goedgekeurd met 20 jaar garantie door de leverancier en installateur.

EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind
Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Golfen is aanwezig Golfen
Tennissen is aanwezig Tennissen
Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Corrèze Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Sainte-Fortunade voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Sainte-Fortunade en in de nabije omgeving van Sainte-Fortunade gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Corrèze die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Limousin waartoe Corrèze behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Sainte-Fortunade of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Tulle, Brive, Argentat Limoges
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.