Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Indre Perassay

Perassay – Oude watermolen langs klein riviertje op ongeveer 2 hectare grond. ** in prijs verlaagd **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  280.800. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen


Dit huis in Perassay wordt te koop aangeboden. U kunt het huis kopen voor eigen gebruik of wellicht voor de verhuur. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Fotoalbum (12 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Perassay – Oude watermolen langs klein riviertje op ongeveer 2 hectare grond. ** in prijs verlaagd ** te koop in Indre (Frankrijk)

Omschrijving van dit huis in de Indre Midden-Frankrijk:

Foto 2 Perassay – Oude watermolen langs klein riviertje op ongeveer 2 hectare grond.

Deze geheel verbouwde watermolen heeft bij binnenkomst een ruime hal met aangrenzend een badkamer met douche, ligbad en toilet, en de originele trap naar de bovenverdieping.
Naast de hal is de woonkeuken waar een houtkachel geplaatst is die het gehele huis via centrale verwarming verwarmd.

Op de eerste verdieping komt u in de huiskamer met toegang tot het balkon met prachtig uitzicht over het terrein en het oude bassin voor de watervoorraad van de molen. Deze toegangsdeur heeft evenals het grote raam aan de voorkant 3 dubbel veiligheidsglas. Hier staat een houtkachel voor de gezelligheid.
In de huiskamer is de originele molen steen behouden gebleven in de vloer.
Naast de huiskamer is een zeer ruime slaapkamer.
Deze gehele verdieping heeft een oude eiken houten vloer.

Op de tweede verdieping zijn nog twee zeer ruime slaapkamers met de authentieke erkertjes waar eventueel 3 kamers van gemaakt kunnen worden. Ook hier de oude eiken houten vloer en het gehele spant in zicht.

Op het terrein staat een grote schuur voor opslag en werkruimte.
Een moestuin met fruitbomen en een groot veld met hoge populieren en verschillende zitjes.
Nog een leuk stukje tuin met vijvertje en prieeltje naast het huis bij het oude bassin.
Via het bruggetje over het water komt u bij het huis.

Het geheel is netjes verbouwd met behoud van details, mooie hoge vertrekken, het dak is in orde, de achterkant is vernieuwd en de schuine kanten zijn geïsoleerd.
Nieuw microstation voor 10 personen voor het afvalwater wat gezuiverd in het riviertje terug komt. Internet via glasvezel.
Achter het huis langs loopt een lange muur die te belopen is en bij het huis hoort.
Naast het huis is er een gemeentepad langs het riviertje waar u heerlijk zo in het bos kunt wandelen. Heel zelden komen er dus wandelaars langs het huis.

Prachtige ligging zonder buren in zeer rustige omgeving.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Centre:

vakantiehuis IndreIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Indre is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Perassay ligt in de buurt van de plaatsen: St Amand Montrond, Boussac, Bourges, Clermont Ferrand. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Perassay wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (12 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
  • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
  • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
  • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
  • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
  • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
  • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
  • Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Fietsen is aanwezig Fietsen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indre Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Perassay voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Perassay en in de nabije omgeving van Perassay gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Indre die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Centre waartoe Indre behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Perassay of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. St Amand Montrond, Boussac, Bourges Clermont Ferrand

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.