Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Echassieres

Echassières – Mooi verbouwde woonboerderij met grote schuur en prachtig uitzicht. ** VERKOCHT **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  246.750. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen


Dit huis in Echassieres wordt te koop aangeboden. U kunt het huis kopen voor eigen gebruik of wellicht voor de verhuur. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Fotoalbum (12 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Echassières – Mooi verbouwde woonboerderij met grote schuur en prachtig uitzicht. ** VERKOCHT ** te koop in Allier (Frankrijk)

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

Foto 2 Echassières – Mooi verbouwde woonboerderij met grote schuur en prachtig uitzicht.

Via de uitbouw aan de voorkant komt u in het halletje die u via een rechterdeur naar de huiskamer met hierachter een prachtige open veranda brengt, met daarop een buitenzithoek en een grote eettafel, en 2 elektrische dakramen voor verkoeling. Van hieruit is er een weids vergezicht over de weilanden en de daarachterliggende heuvels.
Via de linkerdeur in dezelfde hal komt u in de keuken, met daarachter een aparte gezellige eetkamer met nog een aanrecht en hier staat ook de wasmachine en droger. Van hier uit komt U in de grote schuur / atelier, met nog een etage voor het opbergen van alle materialen.

De andere deur in de keuken brengt u via de overloop naar een slaapkamer met ruime kastruimte en prachtig uitzicht over de velden en de moderne badkamer met inloop douche en toilet, dit is allemaal nog gelijkvloers.
Via de trap vindt u op de bovenverdieping een grote overloop en twee ruime slaapkamers één met een buitentrap voor eigen ingang, een tweede ruime badkamer met inloop douche en toilet en een nog een klein kamertje wat als bureautje dient of als kast ingericht kan worden.

Onder het huis zijn nog 2 kelders en voor het huis een leuke boomhut voor de kinderen.

Alles is voorzien van dubbel glas, de verwarming is elektrisch. Overal zijn de wanden goed geïsoleerd en zijn er nachtlampjes in gangwanden gezet voor verlichting in de avond uren, ook het dak is vernieuwd en geïsoleerd. Alles is zeer netjes met gebruik van goede materialen en stijlvol verbouwd.

Gelegen als laatste huis aan een klein landweggetje op 2800 m2 grond, dus niet echt eenzaam maar wel heel rustig.
Septic tank recentelijk op norm gebracht.

Een perfect vakantiehuis zonder enige werkzaamheden, maar ook zeer geschikt voor permanente bewoning.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

vakantiehuis AllierIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Echassieres ligt in de buurt van de plaatsen: Montlucon, Vichy, Clermont Ferrand, Clermont Ferrand en Riom. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Echassieres wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (12 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Echassieres voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Echassieres en in de nabije omgeving van Echassieres gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Echassieres of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Montlucon, Vichy, Clermont Ferrand Clermont Ferrand Riom

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.