Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Cher Croisy

Mooi verbouwde longère met prachtig uitzicht bijna 360° , op ongeveer 900 m2 grond. ** NIEUW **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  187.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen


Dit huis in Croisy wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (12 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Mooi verbouwde longère met prachtig uitzicht bijna 360° , op ongeveer  900 m2 grond. ** NIEUW ** te koop in Cher (Frankrijk)
 vakantiehuis Cher

Omschrijving van dit huis in de Cher Midden-Frankrijk:

 Croisy – Mooi verbouwde longère met prachtig uitzicht bijna 360° , op ongeveer 900 m2 grond.

Via de tuin aan achterkant van het huis komt u nu het huis binnen in de keuken/eetkamer.
Een compleet ingerichte moderne hoekkeuken, apart toilet; naast de keuken is de gezellige huiskamer met antieke schouw. Hier is tevens een tweede ingang via een glazen aanbouwtje de voortuin is.
Vanuit de huiskamer gaat u naar een multifunctionele ruimte, waar de trap naar de bovenverdieping is en zich een deur naar de gelijkvloerse slaapkamer bevindt.
Via een gang komt u bij de dressing, met daarachter een badkamer met ligbad en wc.
Met dezelfde gang komt u in de berging met een buitendeur en een trap naar een aparte bovenverdieping waar zich een slaapkamer bevindt en u nog een kamer betreedt via een klein opstapje , hier is ook een extra stukje zolder voor opberg ruimte.

Via de trap in de middenruimte komt u op de bovenverdieping waar zich nog 3 kleinere slaapkamers bevinden.
Aan het huis vast is nog een klein schuurtje.

Het geheel wordt verwarmd door een centrale verwarming op stookolie.
Overal is dubbel glas, de septic tank is volgens de laatste norm aangelegd en de oude tank 3000L is gereinigd en dient nu als wateropvang voor het besproeien van de tuin.

Een prachtig verbouwd huis dat rustig gelegen is zonder directe buren. Het is kan ideaal als vakantiehuis dienen ,maar is ook ruim genoeg voor vaste bewoning. Direct te betrekken zonder extra werkzaamheden en met een vrij eenvoudig te onderhouden tuin op een mooie plek in de Cher.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Centre:

vakantiehuis CherIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Cher is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Croisy ligt in de buurt van de plaatsen: St Armand Montrond, Nevers, Bourges, Sancoins. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Croisy wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (12 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
  • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
  • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
  • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
  • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
  • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
  • Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Fietsen is aanwezig Fietsen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Cher Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Croisy voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Croisy en in de nabije omgeving van Croisy gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Cher die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Centre waartoe Cher behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Croisy of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. St Armand Montrond, Nevers, Bourges Sancoins

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.