Te huur: Dordogne Limeuil

Mooie vakantiewoning op een prachtige locatie, 50 meter van het strand van Limeuil.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9894) bedraagt € 1.200 tot € 1.550 per week voor maximaal 4 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Mooie vakantiewoning op een prachtige locatie, 50 meter van het strand van Limeuil. te huur in Dordogne (Frankrijk)
 vakantiehuis Dordogne

Omschrijving van dit huis in de Dordogne Zuid-West-Frankrijk:

 Het huis is onlangs zeer aangenaam gerenoveerd en biedt een unieke charme en stijl.
Vanuit de grote salon heeft u toegang tot de keuken, beide kamers hebben openslaande deuren naar de tuin, waardoor er een ongelooflijke lichtinval is en de avonden waarop u 'al fresco' wilt dineren zo gemakkelijk en comfortabel zijn.
De eerste verdieping is bereikbaar via een trap vanuit de salon, waar zich de hoofdslaapkamer, de tweede slaapkamer en de badkamer bevinden.

Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een koud glas met bubbels in de tuin, terwijl u nadenkt over de fantastische dag die u net heeft gehad, terwijl u uw avonturen van de volgende dag aan het plannen bent. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Aquitaine:

vakantiehuis DordogneLimeuil, dat de titel

Voor uw oriëntatie: Limeuil ligt in de buurt van de plaatsen: Le Bugue, Sarlat la Canéda, Domme, Périgueux en Montignac.

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Aquitaine met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Aquitaine wordt de schoonheid van Aquitaine goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 25-09-2021

Wij bieden Egyptisch katoenen beddengoed voor alle bedden en handdoeken van hotelkwaliteit, allemaal inbegrepen in de huurprijs van de woning.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Kleine tuin is aanwezig Kleine tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Limeuil Le Bugue Sarlat la Canéda Domme Périgueux Montignac Dordogne Aquitaine Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.