Te huur: Gard La Bruguiere

La maison du boulodrome In de buurt van Uzes en het verwarmde zwembad

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9760) bedraagt € 1.550 tot € 2.450 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: La maison du boulodrome In de buurt van Uzes en het verwarmde zwembad te huur in Gard (Frankrijk)
ROOM 1 <br>Master ROOM ROOM2 <br>Other Room ROOM3 <br>ROOM 3 kitchen <br>The Kitchen Kitchen2 <br>Kitchen Living <br>Living room LR 2 <br>Living room LR3 <br>Living room SDB <br>Salle de bain

Omschrijving van dit huis in de Gard Zuid-Oost-Frankrijk:

ROOM 1 <br>Master ROOM Deze villa met airconditioning is gelegen in La Bruguière en beschikt over een terras. Deze villa beschikt over een beveiligd verwarmd buitenzwembad en gratis WiFi.

Een vaatwasser en een oven vindt u in de keuken en er is een eigen badkamer. Er is een flatscreen-tv aanwezig. Andere faciliteiten van La maison du Boulodrome zijn onder andere een barbecue.

Avignon ligt op 36 km van La maison du Boulodrome, terwijl Nîmes op 31 km van het terrein ligt. Gasten kunnen genieten van verschillende activiteiten in de omgeving, waaronder fietsen en wandelen. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Nimes-Ales-Camargue-Cevennes, op 39 km van La maison du Boulodrome. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Languedoc Roussillon (Place du boulofrome):

ROOM2 <br>Other RoomDit dorpshuis uit 1810 is een voormalig café en is geschikt voor maximaal 6 personen. Het kijkt uit op de jeu de boulesbaan die zich in het hart van het Dorp de la Bruguiere bevindt, op 10 minuten van Uzes. Het is volledig gerenoveerd en biedt alle moderne comfort. Rustig, met uitzicht op een tuin van 150 m2 om te genieten van het buitenleven en de natuur. U kunt jeu de boules spelen onder de pijnbomen van het Boulodrome dat aan het huis grenst. Profiteer dus van de Pont du Gard en de wijnroute voor een goede, rustige vakantie!

Het dorp Bruguiere ligt op 12 km van Uzes. Er zijn geen winkels en u kunt brood afhalen bij de dichtstbijzijnde bakker, die op 3,5 km afstand ligt. Het dorp heeft honderd inwoners. Het dorp is goed onderhouden.

Voor uw oriëntatie: La Bruguiere ligt in de buurt van de plaatsen: Le pont du Gard, Avignon, Nimes.

Informatie voor de huurder:

Controleer
beschikbaarheid
Het huis kan geboekt worden en u kunt de verhuurder altijd om informatie vragen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

La Bruguiere Le pont du Gard Avignon Nimes Gard Languedoc Roussillon Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.