Logo vakantiehuis frankrijk Logo vakantiehuis frankrijk


Vakantiehuizen in alle delen van Frankrijk te huur

Vakantiehuizen in de regio's van Frankrijk selecteren.

Via deze pagina pagina vindt u straks op basis van uw wensen een overzicht van alle particuliere vakantiehuizen in Frankrijk die allemaal nog vrij zijn om te huren. U kunt de huizen op de landkaart (maps) bekijken of op een uitgebreide lijst met veel handige info.

Toon landkaart Frankrijk

Klik op de landkaart van Frankrijk om uw favoriete regio te selecteren en u kunt daarna hieronder aanvinken waaraan uw vakantiewoning moet voldoen. U kunt ook op de onderstaande globale links klikken om veel meer huizen te zien!:

Tip voor een vakantiewoning zoeken in een specifieke plaats of locatie. Wilt u zoeken op plaatsnaam of naar een specifieke locatie?
Bekijk alle vakantiewoningen zonder een specifieke huurdatum. Bent u niet gebonden aan een vaste vertrekdatum dan kunt u ook onze alternatieve zoekpagina te gebruiken.

Klik onderaan op de 'Start zoeken' knop wanneer u klaar bent met uw invoer!

arrow


Zonder datum zoeken arrow arrow Plaats zoeker Wij laten u alle vakantiehuizen zien in de buurt van de door u gewenste locatie in heel Frankrijk
Zoeken naar huizen geschikt voor minimaal x aantal personen. Gebruik desgewenst het maximale huurprijs filter om het aanbod te verkleinen.

Zoeken in meerdere regio's? Selecteer dan Noord/Zuid/Midden Frankrijk en daarna klik op de MAPS button na verzending en zoom in op de landkaart.
Zoeken in meerdere regio's? Selecteer dan Noord/Zuid/Midden Frankrijk en daarna klik op de MAPS button na verzending en zoom in op de landkaart.


A.u.b. alleen maar aanvinken wat u echt belangrijk vindt!

Voor mensen die lastig ter been zijn een slaapkamer op de begane grond.


Klik op de bovenstaande verzendknop "Start zoeken" en maak gebruik van de zoekopties.

Bekijk ook eens de mini cursus met zoektips voor het perfecte vakantiehuis.

DISCLAIMER:

📃NOTITIE: Alle informatie over de vakantiehuizen die te huur worden aangeboden is online verstrekt door derden. Dit zijn de eigenaren van de huizen of partijen die namens hen vakantiehuizen in Frankrijk verhuren. Vakantiehuis-Frankrijk.nl kan geen specifieke inlichtingen verschaffen over de vakantiehuizen zoals: verhuurdata, huurprijzen en andere minder of meer belangrijke zaken die bij verhuur van belang zijn of zouden kunnen zijn. Indien u behoefte heeft aan specifieke informatie over het aangeboden object of de nabije omgeving dan verzoeken wij u met klem deze informatie bij de verhuurder op te vragen.

📌Vakantiehuis-Frankrijk.NL is een organisatie zowel voor huurders als voor particuliere Nederlandse en Belgische eigenaren met een huis in Frankrijk, is gevestigd in Nederland en heeft onder andere als doel het onderlinge contact tussen huurders en particuliere verhuurders te bevorderen. Vakantiehuis-Frankrijk.NL is geen reisbureau of reisorganisatie en is derhalve ook niet aangesloten bij brancheverenigingen uit de reiswereld.

« Bonnes vacances en France et bon voyage! »