Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Slechte ervaring met verhuurders

Het gebeurt niet vaak maar heel soms komen wij verhuurders tegen die het niet zo nauw nemen met de belangen van huurders. En dan zeggen wij het maar netjes want er zijn huurders die het krachtiger zouden willen uitdrukken.
Het is ons beleid om bij ernstige klachten hard tegen de verhuurders op te treden. Wanneer de klachten bewust worden veroorzaakt en er geen beroep kan worden gedaan op overmacht dan wordt de betreffende verhuurder van onze website verwijderd. Alleen op deze wijze kunnen wij zeggen dat het bestand van vakantiehuis schoon en vrij van klachten is. De huurder weet waar hij aan toe is.

Wij vinden het onze taak en plicht om huurders te waarschuwen voor vakantiehuizen en/of personen waar huurders aantoonbaar nare ervaringen hebben gehad. Onderstaand treft u een korte lijst met namen aan die niet zo respectvol met hun huurders zijn omgegaan.

Wij ontraden u overigens niet om met deze verhuurders in zee te gaan. Het is geen zwarte lijst maar een goed bedoelde waarschuwing voor problemen die u mogelijk met deze lieden zou kunnen verwachten. Wees kritisch en oplettend!

De lijst is gelukkig maar kort. De boosdoeners zijn: Rudy Balbaert, Huguette Francois, Frank King, Wim Komhoff, Joeri de Bonnaire, Brigitte de Bonnaire. Hieronder vindt u een samenvatting van hun tekortkomingen, veroorzaakte ellende en ander negatief gedrag die wij hebben ervaren.

1. Rudy Balbaert en Huguette François, vakantiehuis "Motje" in ST BOMER LES FORGES, Normandië

Deze Rudy Balbaert beweert in zijn advertenties dat zijn huis over internet beschikt terwijl dit niet zo is, Brengt achteraf allerlei kosten in rekening die helemaal niet relevant zijn, Hij beweert ook huursommen nimmer te hebben ontvangen terwijl er bancair bewijs is dat de betaling is uitgevoerd, Weigert borgsommen terug te betalen, Beschuldigd huurders ervan dieven te zijn en stuurt dreigmails met zeer grof taalgebruik naar protesterende huurders. Dit is dus een schoolvoorbeeld van een huiseigenaar hoe het niet moet. U bent bij deze gewaarschuwd!
Omdat wij binnen 3 dagen twee vergelijkbare klachten hebben gekregen hebben wij deze adverteerder direct van de website verwijderd.

2. Drs. F.W. King (Leiden, NL) met een vakantiehuis Beynat (Corrèze)

In dit huis mankeerde echt van alles. Lekkages, smerig sanitair, etensresten door het huis, overwoekerd terras, verwaarloosd groen zwembad en totaal geen respect voor huurders en opdrachtgevers. Hij liet de mensen volledig in de kou staan en vond dat ze geen recht van klagen hadden. De man is een pseudo advocaat die probeert de indruk te wekken dat hij een advocaat is en gespecialiseerd is in internationaal strafrecht blijkt een persoon te zijn die een spoor van gedupeerden en schuldeisers achter zich laat. Wij kennen inmiddels meerdere gedupeerden die nog veel geld van hem krijgen. vakantiehuis-frankrijk.nl heeft een aantal gedupeerde huurders schadeloos gesteld na overtuigend bewijs dat dit huis totaal niet geschikt was om te verhuren. Wij krijgen nog een aanzienlijk bedrag van hem en zijn echtgenote. Dit is een algemene waarschuwing voor mensen die een huisje van hem willen huren. Maak met hem vooral goede waterdichte afspraken, betaal hem NOOIT vooruit en verleent u zelf diensten aan deze hr. King uit Leiden, laat u dan het volledige bedrag volledig vooruit betalen. Gaat het fout? Dan geeft hij iedereen de 'Zwarte Piet' en wast zelf zijn handen in onschuld. Heeft u twijfels? Zoek dan maar eens goed naar de heer King op het internet!

3. De heer W.G.E. Komhoff (Roussines, Frankrijk) een vakantiehuis Roussines (Corrèze)

Deze heer Komhoff probeerde ons ernstig te benadelen. Hij adverteerde ter kennismaking met 50% korting op provisiebasis. Hij beging de grote fout om klanten van ons door te sturen naar andere verhuurders die geen band hadden met onze website. Mogelijk kreeg hij daar provisie voor. Toen wij hier achter kwamen en hem hiermee confronteerde gaf hij weliswaar aan spijt van zijn actie te hebben maar stond erop om op onze website met 50% korting te blijven adverteren. Uiteraard was dit niet mogelijk. We hebben nog aangeboden om de advertentie voort te zetten zonder korting als 2e kans maar dit accepteerde de heer Komhoff niet. Hij dreigde ons zwart te maken bij andere huiseigenaren. Hopelijk is hij voor zijn huurders wel betrouwbaar. Het zou ons niet verbazen dat iemand met een dergelijk bedenkelijk moraal vroeg of laat ook zijn huurders op de een of andere manier zal benadelen. Onze conclusie: Deze man is onbetrouwbaar!

4. joeri en brigitte de bonnaire (lencouet, Frankrijk) een vakantiehuis in Feugarolles

Dit stel maakt het maakt het wel heel bont door op onze website bewust veel hogere huurprijzen te vragen dan op andere websites. Ze gaven toe dat het voor hen geen enkel probleem was om zo de huurders een poot uit te rukken. Ze wilden er zelfs graag mee door gaan nadat ze bekend hadden. Ze verdienden zelf veel te weinig was het enige excuus. Als ze zo respectloos met huurders omgaan dan wil ik er ook niets mee te maken hebben. Misschien beroven ze je ter plekke ook wel als ze in geldnood zitten. Je weet maar nooit en waar rook is, is vuur.