Logo vakantiehuis frankrijk
Haute Garonne Frankrijk

Te huur: Haute Garonne Eoux

Out-of-the-Box vakantiestek: watermolen met privé-strandje, ruimte en comfort en oa 'n koddig biggenduo voor de kids.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6627) bedraagt € 450 tot € 690 per week voor maximaal 10 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 13 foto's.

Vakantiehuis: Out-of-the-Box vakantiestek: watermolen met privé-strandje, ruimte en comfort en oa 'n koddig biggenduo voor de kids. te huur in Haute Garonne (Frankrijk)  Salon <br>De salon ligt net als de naastgelegen keuken ook boven het water. Slaapkamer <br>Eén van de slappkamers met een dubbel bed. Een badkamer. <br>Een badkamer met douche, bad en toilet Aurignac <br>Plaatsje op 6 km, voor boodschappen en café met terras Avondmarkt <br>Muziek, wijn en braderie Boek en Koedier
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (11 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Haute Garonne Zuid-Frankrijk:

 Info over corona iets verderop.
Het is leuk aankomen bij de watermolen: de oprijlaan, vanaf een verlaten landweggetje, voert naar het erf. Daar kabbelt een riviertje en bieden de hoge bomen schaduw wanneer het warm is.
Dan het Efteling-achtige sprookjeshuis. Met opvallende loggia en sfeervolle woonruimtes: een salon met open haard, de centrale keuken bovenop het water, de oude bib en de zomerkeuken aan het zuid-terras. Vier grote slaapkamers met veel licht en een extra kinderkamer.
Behalve door ruimte en comfort wordt uw verblijf veraangenaamd doordat het huis schoon is en goed onderhouden met prettig servies en goede bedden.
Rondom het huis een ruime tuin, privacy, een hangmat en zwembadje voor de peuters.
Wat verder weg beestenspul voor de kinderen, de varkentje Smikkel en Smak om het groenteafval te voeren, kuikentjes om heel voorzichtig vast te houden en misschien een kalfje om te aaien.
Weer iets verder ons privé-strandje in het riviertje de Nère, waar jong en oud zwemmen, dammetjes bouwen en een vuurtje stoken. Omdat het ivm met corona moeilijk is om het zwembad en het prive-strandje op een veilige wijze te delen, zoals dat de gewoonte was, heeft u met de watermolen de ene dag beschikking over het zwembad en de andere dag over het strandje.

Zowel de kinderen als de grote mensen kunnen aanschuiven bij de wekelijkse pizza-avond; gebakken met ons eigen graan en hetgeen de tuin en de dieren ons bezorgen. In een oven die we bouwden met klei en stro. Dus top-pizza's bij een bijzondere ambiance.

Al met al een stek voor ouders die zelf een fijn huis in een onbekend stukje Frankrijk waarderen en die dat zoeken in een leuke omgeving voor de kinderen.
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze vakantiewoning in Midi Pyrénées (Comminges):

 Op zeven kilometer ligt de hoofdplaats van het canton: Aurignac. Schitterend middeleeuws dorpje, waar alle faciliteiten zijn en ook een Brasserie met terras waar het goed eten, van een goed dagmenu tot orginele à la carte gerechten. Aurignac timmert aan de toeristische weg, in het canton worden vooral zomers met regelmaat festiviteiten georganiseerd, avondmarkten, riddergevechten, disco's in het zwembad.
Wat verder weg Saint Gaudens aan de voet van de Pyreneeen, een wat grotere plaats, met een leuke markt en cafeetjes.
Inde omgeving tal van dagtochtjes, zoals Toulouse, hele leuke stad, een Gallisch dorp, een middeleeuwse vesting, Lourdes en de Pyreneeen.

Voor uw oriëntatie: Eoux ligt in de buurt van de plaatsen: Toulouse, Aurignac, Lourdes, Saint Gaudens en L'Isle en Dodon.Toon op landkaart
Informatie voor de huurder:
 Datum laatste update: 28-07-2020

De week loopt van zaterdag 15.00 tot zaterdag 10.00.

Vanwege de onzekerheden rond de corona maatregelen hoeft u momenteel niet aan te betalen bij uw reservering. Pas als de corona-maatregelen zodanig verruimd zijn, dat uw vakantie in Eoux kan plaatsvinden verzoeken wij om een eerste betaling van 30 % (normaliter 50%).
Wel worden gedurende deze versoepeling € 75;- reserveringskosten in rekening gebracht, opdat uw reservering niet geheel vrijblijvend is. Dit bedrag wordt later afgetrokken van de huur.
Ook de resterende 70% hoeft u pas bij duidelijkheid te betalen, en wel drie weken voor aankomst (normaliter twee maanden).
Mochten we te optimistisch zijn geweest en weer aangescherpte maatregelen gooien roet in het eten, dan kunt u de betaalde som verhuizen naar uiterlijk 12 maanden later.
We hopen u met deze aanpassingen voldoende zekerheid te bieden om naar een vakantie in het Zuid-Franse uit te durven kijken.
Bij de stallen en het zwembad kunt u beschikken over reinigings- en desinfectie middelen.

TV/DVD en WiFi, barbecue, oven, Linnengoed, elektra en toeristenbelasting zijn inbegrepen.De aanbetaling bedraagt 50%. Resterende 50% twee maanden voor aankomst. De schoonmaakkosten zijn 75 euro.
Bij aankomst graag 200 euro borg in contanten. Deze ontvangt u weer retour bij vertrek.
Huisdieren in principe mogelijk, wel graag in overleg i.v.m. de overige dieren.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (11 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Eoux voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Eoux en in de nabije omgeving van Eoux gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Haute Garonne die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Midi Pyrénées waartoe Haute Garonne behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Eoux of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Toulouse, Aurignac, Lourdes Saint Gaudens L'Isle en Dodon
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.