Te huur: Haute Loire Rosières

Tibetaanse yourt en tenten, voor rust en privacy in een prachtig wandelgebied!

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9869) bedraagt €350 per week voor 2 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Tibetaanse yourt en tenten, voor rust en privacy in een prachtig wandelgebied! te huur in Haute Loire (Frankrijk)
 uitzicht vanuit huisje

Omschrijving van dit huis in de Haute Loire Zuid-Oost-Frankrijk:

Onze tibetaanse tenten/yourten zijn direkt geimporteerd vanuit Tibet, door onze geadopteerde tibetaanse dochter die sinds deze zomer bij ons woont. Ze staan op het terrein bij onze boerderij, met veel privé ruimte. Er is gedeeld sanitair en een mogelijkheid om zelf te koken, hoewel wij ook de mogelijkheid hebben om uw maaltijden te verzorgen.
De yourten zijn kleurig van buiten en van binnen. Er is ruimte voor 2 tot 5 personen, al naar gelang welke u kiest in overleg met ons. De inrichting is eenvoudig en degelijk: bedden, tafel, stoelen met mooie tibetaanse decoratie en wollen kleden op de vloer.
We wonen ongeveer 2km buiten een dorp, waar alle noodzakelijke voorzieningen zijn. Er zijn veel uitgezette wandelroutes en kaartmateriaal beschikbaar.Wij wonen hier dit jaar al 30 jaar en kunnen dus veel vertellen over alle mogelijkheden hier in de omgeving en over het leven in Frankrijk - en in Tibet!

Het is ook mogelijk om hier na de zomer voor langere tijd te verblijven.Sommige mensen deden dat al om zich een tijdje terug te trekken, een boek te schrijven of om zich te bezinnen op "hoe verder na corona-tijden". Wij merken hier dat mensen terug willen naar het platteland bijvoorbeeld.
Het najaar is hier meestal prachtig en u kunt dus ook heel goed wat later in het seizoen kunt komen.
Er is hier zoveel ruimte dat alles "van nature" coronaproof is....

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 9869 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

WORKSHOPS / CURSUSSEN

U kunt als u dat wilt, instrukties krijgen om te leren mediteren vanuit boeddistisch perspektief

✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Auvergne:

uitzicht vanuit huisje

Het huis, de yourt en de tib tenten ligggen dus buiten het dorp, waar alles aanwezig is wat u nodig kunt hebben: een gezellig café, goeie bakker, dagelijkse boodschappen, maar ook apotheek, postkantoor en huisarts.
U komt hier via een doodlopend weggetje, dus alleen al daardoor, is het heel rustig en veilig. Als u de deur vergeet af te sluiten, hoeft u nergens bang voor te zijn. Er zijn bossen en weilanden, de hoogte is 750m. met een mooi uitzicht over de vallei. Er hoort 6ha grond bij la : vrijheid blijheid!

Voor uw oriëntatie: Rosières ligt in de buurt van de plaatsen: Le Puy-en-Velay, St Etienne, Yssingeaux. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

✉ BOEK NU of info opvragen

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 350 tot € 350 per week. Indien het mogelijk is om per dag te huren dan worden dagprijzen in rekening gebracht.

Datum laatste update: 08-03-2022

De yourt en tenten zijn dus ingericht en bij aankomst is er ook alle beddengoed etc.
Er is gratis wifi in het huis.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:

🛈 Extra informatie

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Rosières 🏡Le Puy-en-Velay 🏡St Etienne 🏡Yssingeaux 🏡Haute Loire 🏡Auvergne 🏡Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
Wilt u ook de 🛈 Disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.