Logo vakantiehuis frankrijk
Tarn Frankrijk

Te huur: Tarn Le Riols Bas

Nostalgisch vakantiehuis in de Tarn

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9622) bedraagt € 650 tot € 850 per week voor maximaal 8 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 14 foto's.

Vakantiehuis: Nostalgisch vakantiehuis in de Tarn te huur in Tarn (Frankrijk) Le Riols Bas lekker koken met streekproducten Een bezoek waard Najac Prachtige natuur mooie rivier achter het huis. L'Aveyron sfeervolle Slaapkamers lekker dromen slapen in stijl. Wat gekraak, wat geritsel en wakker worden van de vogels heerlijke koele ruimtes in de zomer
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (3 weken vrij) Kalender 2021 (29 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Tarn Zuid-Frankrijk:

Le Riols Bas ’Oustalle is een 'maison de maître', een herenhuis uit 1869 gelegen aan de rivier de Aveyron dichtbij Varen en het Franse gehucht Le Riols. Er staan ongeveer tien huizen dus rustig gelegen. Vanuit het huis is er zicht op de tuin, akkers en de omringende heuvels. Het huis is stoer, authentiek en ademt een sfeer van rust en eenvoud. Er is veel ruimte van de slaapkamers tot woonkeuken, zitkamer en de open tuin.

Het huis heeft een authentiek stijlvol karakter en ligt in een mooie omgeving. Je zult er zeker een fijne tijd hebben als je van rust, natuur, wandelen en fietsen houdt. De vele oude dorpjes hebben de kenmerkende Franse pleintjes, markten en terrasjes met een heerlijk koud biertje. Het is gewoon beleven, ontdekken en genieten. 'A votre santé!'

Op ongeveer honderd meter lopen, direct achter het huis, loopt de rivier de Aveyron. Vaak ondiep in de zomer, leuk voor kinderen en voor de mannen die een forel gaan vangen voor op de BBQ. En als het niet lukt hebben we altijd nog 'canard' van de streek of geroosterde kip. Tijd speelt geen rol.
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.

WORKSHOPS / CURSUSSEN

Diverse kunstenaars kunnen u een cursus aanbieden. Minimaal 6 personen. Neem hierover contact op met de verhuurder.De omgeving van deze vakantiewoning in Midi Pyrénées (Midi Pyrenees):

lekker koken met streekproducten L’Oustalle bevindt zich op een ideale locatie: op een volkomen rustige plek, zonder verkeersgeluiden. Tegelijk kan je op 2 kilometer afstand, in het dorpje Varen, de dagelijkse boodschappen doen. Er is een heerlijke bakker, supermarktje en VVV. Verder is er een mooie 13e eeuwse Romaanse kerk te bezoeken en het gemeentehuis is gevestigd in een 15e eeuws kasteeltje. De streek is een wandelparadijs. Wandelroutes liggen voor u klaar. Fietsroutes worden met borden aangegeven. Eén van deze routes loopt zelfs langs het huis.

Je kunt heerlijk verkoelen in of bij de Aveyron, die langs het dorp stroomt. Het wekelijkse marktje in Varen is op zaterdagochtend: groenten en fruit, kaas, vis en wijn. De zondagse regiomarkt in het 10 km verder gelegen Saint-Antonin-Noble-Val moet je meemaken! Druk in de zomer van alle busjes met heerlijkheden uit de wijde omgeving. Goed gebruik is een glaasje wijn of koffie na de markt op één van de schaduwrijke terrasjes.

Het landschap is gevarieerd en heuvelachtig met prachtige vergezichten. Richting Gaillac vind je wijnvelden op de hellingen. Bij Saint Antonin rotspartijen die vanuit de kano mooi te bezichtigen zijn. Het is ook de streek van de Katharen. Er is veel (burchten, kastelen, stadjes, dorpjes) dat nog herinnert aan hun aanwezigheid en hun strijd voor de vrijheid van godsdienst. Net als Najac ligt Cordes-sur-Ciel op een strategische rots, heel belangrijk tijdens de Katharentijd. Cordes geeft volledig uitzicht op het omringende landschap vanaf de hoog gelegen terrasjes en heeft al lang grote voorkeur bij de kunstenaars om te wonen en te exposeren. Zeer de moeite waard.

Voor uw oriëntatie: Le Riols Bas ligt in de buurt van de plaatsen: Varen, Cordes sur Ciel, Saint Antonin Noble Val, Albi en Toulouse.Toon op landkaart
Informatie voor de huurder:
Een bezoek waard Najac Datum laatste update: 28-07-2020

Volgt nog

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (3 weken vrij) Kalender 2021 (29 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Le Riols Bas voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Le Riols Bas en in de nabije omgeving van Le Riols Bas gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Tarn die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Midi Pyrénées waartoe Tarn behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Le Riols Bas of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Varen, Cordes sur Ciel, Saint Antonin Noble Val Albi Toulouse
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.