Logo vakantiehuis frankrijk
Calvados Frankrijk

Te huur: Calvados Notre Dame de Courson

le Soleil de Fleurie: Een ongerepte natuur waar het hert nog te zien is. Neem plaats naast de open haard en neem een lekker glas Calvados.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9457) bedraagt € 672 tot € 947 per week voor maximaal 5 personen.
Bij de verhuring van dit huis is een last minute korting van toepassing. Deze korting is nog niet in de voorgaande huurprijs verwerkt.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 34 foto's.

Vakantiehuis: le Soleil de Fleurie: Een ongerepte natuur waar het hert nog te zien is. Neem plaats naast de open haard en neem een lekker glas Calvados. te huur in Calvados (Frankrijk) gite le Soleil de Fleurie <br>Deze vrijstaande vakwerkboerderij uit de regio Calvados, ongeveer 200 jaar oud, is volledig gerestaureerd met materialen van zeer hoge kwaliteit. Het resultaat is een huis met een origineel karakter g Voorzijde Toegangspoort oprit wildebloementuin keuken keuken
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (8 weken vrij) Kalender 2021 (50 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

LASTMINUTE AANBIEDINGEN: Huurprijs per week
 • 26 oktober 2020 --> € 652
 • 2 november 2020 --> € 652

Omschrijving van dit huis in de Calvados Midden-Frankrijk:

gite le Soleil de Fleurie <br>Deze vrijstaande vakwerkboerderij uit de regio Calvados, ongeveer 200 jaar oud, is volledig gerestaureerd met materialen van zeer hoge kwaliteit. Het resultaat is een huis met een origineel karakter g Deze vrijstaande vakwerkboerderij uit de regio Calvados, ongeveer 200 jaar oud, is volledig gerestaureerd met materialen van zeer hoge kwaliteit. Het resultaat is een huis met een origineel karakter gecombineerd met modern design en comfort.
Het huis is zeer geschikt voor koppels of gezinnen van maximaal 6 personen (4 (max 5) volwassenen / 2 kinderen) en biedt een stijlvolle plek met rust en ruimte met veel licht, in het midden van de 'Val Sery', een kleine vallei in Calvados, ver weg van de stress van het massatoerisme, maar met wifi en satelliet-tv.
​Een verblijf bij ons is met name ook geschikt voor mensen met speciale dieeten zoals glutenvrij, lactosevrij, of het fodmapdieet (bij colitis ulserosa en ziekte van Crohn).
U kunt daarvoor het ontbijt aanvragen, of een table d'hote.

Indeling van het huis:
​Bij de ingang is er een afdakje aan de buitenkant, binnen komt men in een ruimte van ongeveer 3 m2.
Verder loop je naar de keuken, met een vaatwasser, een grote koelkast / vriezer, een combi-oven en een keukenboiler.
De woonkamer heeft een trap naar boven, naar een overloop waar zich een mooie kinderhoek met bed (1,60 m) en een ingerichte speelruimte bevind, en een deur naar een slaapkamer voor 2 personen (eventueel kan hier een extra bed geregeld worden of een babybedje).
Deze verdieping is ongeveer 22 m2.
De woonkamer heeft een balkenplafond en een ouderwetse schouw met houtkachel.
Tegenover de schouw staat een open kast. Langs deze kast komt u via een smalle gang in de beneden slaapkamer voor 2 personen van ongeveer 18 m2. (Hier past ook een babybedje)
De woonkamer bevindt zich in de buurt van de keuken met een zithoek bij de open haard.
Er is ook een deur naar een aparte eetkamer.
De badkamer is recent geheel vernieuwd, ruim en bevat een toilet, douche, wasmachine, hangkasten en boiler.
Een nieuw centraal verwarmingssysteem is geïnstalleerd met 2 nieuwe warmtepompen.
Medio Juni wordt het ruime (opzet) zwembad geplaatst.
We zijn er trots op dat we geclassificeerd zijn door Gites de France met 4 epi's!
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 9457 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.De omgeving van deze vakantiewoning in Basse Normandie (Val Sery):

Voorzijde Gite le Soleil de Fleurie ligt aan de rand van het bos, landelijk, vrij uitzicht en aan een rustige doodlopende weg, in een mooie en rustige omgeving op minder dan een uur van het strand van Basse Normandië.
Dicht bij toeristische plaatsen zoals Lisieux (18,6 km), Vimoutiers (11 km), Orbec (12,4 km),
Livarot (10 km), Camembert (15,2 km), Le Sap (15,5 km), Broglie (22,6 km).
De grote steden Lisieux (18,6 km) en Rouen (87 km) liggen op 24 minuten en 1 uur en 15 minuten afstand.
Het huis is gelegen tussen twee dorpen, het dorp Notre-Dame de Courson met een bakkerij, een garage, een hotel en een café en het dorp Fervaques met een kleine winkel, een apotheek, een bakkerij, een slager en een arts.

Voor uw oriëntatie: Notre Dame de Courson ligt in de buurt van de plaatsen: Lisieux, Vimoutiers, Orbec, Camembert en Livarot. Toon landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over Normandië met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Normandië wordt de schoonheid van Normandië goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:
 Datum laatste update: 08-09-2020

Het is mogelijk om in de gite een uitgebreid ontbijt te krijgen. Voor de eerste ochtend is deze bij te boeken. Voor de overige ochtenden kunt u dat later kenbaar maken bij de receptie.
Er wordt rekening gehouden met speciale dieeten indien gewenst, voor oa glutenvrij, lactosevrij, suiker- of zoutloos enz. Ook wordt er gewerkt met het FODMAP dieet, speciaal voor gasten met ziekte van Crohn of Colitis Ulserosa (of prikkelbaar darm syndroom).
Indien u wenst, kunt u ook gebruik maken van table d'hote, welke ook weer met rekenschap voor speciaal dieet gemaakt kan worden.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Dit vakantiehuis heeft aansluiting op een 4G netwerk.

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (8 weken vrij) Kalender 2021 (50 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Opzet zwembad is aanwezig Opzet zwembad
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Airco is aanwezig Airco
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Notre Dame de Courson voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Notre Dame de Courson en in de nabije omgeving van Notre Dame de Courson gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Calvados die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Basse Normandie waartoe Calvados behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Notre Dame de Courson of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Lisieux, Vimoutiers, Orbec Camembert Livarot
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.