Te huur: Haute Saone

Vrij gelegen klein Chalet met zeer veel privacy in een bosrijke rustige omgeving

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8118) bedraagt € 395 tot € 495 per week voor 2 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Vrij gelegen klein Chalet met zeer veel privacy in een bosrijke rustige omgeving te huur in Haute Saone (Frankrijk)
Chalet <br>Het huisje heeft aan de voorzijde terras met daaromheen een ruime tuin Terras met uitzicht <br>Vanaf het terras heb je een fantastisch uitzicht over het ondergelegen dal. Met elke dag een prachtige zonsondergang terras zijaanzicht <br>Heerlijk genieten van je ontbijt,lunch of avondmaaltijd op het terras, genieten van de stilte en de natuur Keuken <br>De eenvoudige keuken heeft gasplaat, koelkast en oven keuken met eettafel <br>Keuken en eethoek in het vakantiehuisje Chalet inkijk door raam terras <br>Achter de keuken en zithoek de slaapkamer met aparte badkamer Chalet gezien vanaf de voorzijde-weide <br>het chalet met de voorliggende, bijbehorende tuin. In het voorjaar kort gehouden door de schapen. Zithoek <br>In de zithoek van het chalet tref je ook een boekenkast aan. Een radiocdspeler voor de liefhebbers. Internet beschikbaar

Omschrijving van dit huis in de Haute Saone Noordoost-Frankrijk:

Chalet <br>Het huisje heeft aan de voorzijde terras met daaromheen een ruime tuin Dit vrijgelegen 2-persoons chalet, aan de rand van een pittoresk, zeer oude, dorpje heeft als sterkste punten de volledige privacy voor de huurders en het prachtige uitzicht.
De omringende natuur, echte stilte en nachts volkomen donker: Hier kom je echt helemaal tot rust en ontspanning.
Het huisje is eenvoudig maar smaakvol ingericht door de eigenaresse, een Nederlandse kunstenaresse die al ruim 30 jaar in Frankrijk woont en werkt.
Het houten Chalet heeft een terras met uitzicht over het ondergelegen dal. Een gecombineerde woonkamer / keuken met daarachter de slaapkamer en een badkamer met toilet/wastafel en douche.
De douche is vanwege het aflopende dak wat beperkt, ben je langer dan 1.90 dan kan dat wat lastig zijn.
Het vakantiechalet ligt inde zeer ruime achtertuin van een oude dorpswoning. Het heeft een eigen opgang en een plek voor de auto naast het huisje.
De ruime tuin, privé voor de huurders van het Chalet, heeft een aantal vruchtbomen waardoor je heerlijk in de schaduw buiten kunt zitten.
Het huisje beschikt over internet. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Franche Comte (Franche Comte):

Terras met uitzicht <br>Vanaf het terras heb je een fantastisch uitzicht over het ondergelegen dal. Met elke dag een prachtige zonsondergangMeer dan 45% van het departement de Haute Saône is bedekt met bossen, daarnaast veel landbouw. Je kunt hier dan ook eindeloos wandelen en fietsen zonder een mens tegen te komen. Er liggen diverse routes voor je klaar, vanaf het huisje of verderop in de regio.
Al ruim 6000 jaar geleden woonden er mensen en de Keltische stammen die hier woonden hadden handelscontacten van Denemarken tot Italië. In het dorp is hierover een klein museum en over de archeologische opgravingen die hier zijn gedaan.
Momenteel heeft het dorp nog slechts 50 inwoners, alle voorzieningen liggen op 10 minuten rijden.
Je hebt ook veel mogelijkheden om vanuit het vakantiehuisje deze prachtige omgeving te verkennen: Steden als Langres, Dijon, Besancon, Belfort liggen op 30 tot 60 minuten rijden en zijn zeker een bezoek waard.
Ook de kleinere stadjes als Bêze met zijn te bezoeken grotten en Pesmes en Dole hebben veel historische waarde en worden door veel van onze gasten bezocht.

Voor uw oriëntatie: Het vakantiehuis ligt in de buurt van de plaatsen: Langres, Vesoul, Dijon, Besançon en Vittel. Toon landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 07-01-2021

Bedlinnen is gratis beschikbaar.
Wifi gratis
Aankomstdag zaterdag of zondag
De schoonmaakkosten dienen ter plekke voldaan te worden.
We vragen een aanbetaling van 100,00 euro per reservering.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Geen kinderen Adults only is aanwezig Geen kinderen Adults only
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Vissen is aanwezig Vissen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Langres Vesoul Dijon Besançon Vittel Haute Saone Franche Comte Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.