Te huur: Vienne Moulismes

Nieuw 6 pers. vakantiehuis met gebruik van royaal zwembad, 2 badkamers, zeer grote tuin, wifi, tv, vaatw. + rustige landelijke omgeving

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8028) bedraagt € 545 tot € 995 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Nieuw 6 pers. vakantiehuis met gebruik van royaal zwembad, 2 badkamers, zeer grote tuin, wifi, tv, vaatw. + rustige landelijke omgeving te huur in Vienne (Frankrijk)
Mésange met eigen terras interieur open keuken slaapkamer 1 slaapkamer 2 en 3 badkamer/douche/wastafel

Omschrijving van dit huis in de Vienne Midden-Frankrijk:

Mésange met eigen terras Vakantiehuis Mésange (de Mees) maakt deel uit van "Residence Chante-Merle", een domaine wat ligt aan de rand van het dorp Moulismes. Vanaf het domaine is de spitse kerktoren door de bomen te zien. Moulismes zelf heeft 425 inwoners. Het heeft een kruidenier met brood van de bakker en er is een restaurant en een camperplaats waar je ook een ijsje of frietje kunt nuttigen of ophalen. Op 10 kilometer afstand ligt het mooie stadje Montmorillon, wat bekend is om zijn boekdrukkunst. Via een uitgebreide wandelroute is alles te bezichtigen. Ook zijn daar de grote supermarkten te vinden.

Gite Mésange is in 2018 opgeleverd en is een gezellig en netjes ingericht vakantiehuis voorzien van nieuwe inrichting, open keuken met vaatwasser. Indeling begane grond: woon/eetkamer met open keuken, 1 slaapkamer met badkamer (met douche, wastafel en toilet) en zijn er op de bovenverdieping nog 2 met een badkamer met douche en wastafel. Separaat een 2e toilet.

Op het enorm grote en rustig gelegen Domaine Chante-Merle staat een landhuis, 3 vakantiehuisjes elk voor 4 personen die in 2016 zijn opgeleverd. Ook zijn er 2 grote Lodge/Safaritenten op het terrein geplaatst met veranda, échte bedden, een bank, eeen eigen keuken, douche, wastafel en toilet in een naastgelegen gebouwtje.
De gasten van de in totaal 4 gites (incl. de gite Mésange) en 2 tenten maken samen gebruik van het grote (gemeenschappelijke) zwembad van 10 x 5 meter. Rond het zwembad is een groot terras met daarop voldoende ligstoelen, strandstoelen, parasols en plantenbakken. Hoogzomer, als alle gites en tent bezet zijn zullen er ca. max. 26 gasten (incl. kinderen) op het domaine zijn. Kinderen vinden hier gemakkelijk een speelkameraadje. Ook is er een trampoline in de tuin geplaatst plus 2 wipkippen, maar er is ruimte genoeg om te voetballen, te badmintonnen of jeu de boulen.

Er is televisie met ontvangst van alle Nederlandse en 2 Belgische zenders. Uiteraard kunt hier echt nog genieten van de sterrenhemel, onder het genot van een glaasje wijn, maar ook is er gelegenheid tot het spelen van jeu de boules of badminton op het grote veld/terrein.

De enorme tuin telt meerdere terrassen; het terras bij het huis is 6 meter diep en kijkt uit op het zwembad.

Op verzoek en aanvraag kunt u 1 of meerdere kinder campingbedjes met matrasjes verkrijgen, kinderstoelen en aankleedkussens.

U kunt desgewenst bedgoed en/of badhanddoeken huren of zelf meenemen, dit naar keuze. Zelf hoeft u alleen een keukenset en de zwembadlakens mee te nemen. Tennissen is mogelijk in het dorp; dan wel uw tennisspullen meenemen.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 8028 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Poitou Charentes:

interieur In de omgeving van Residence Chante-Merle is genoeg te beleven. Het gebied leent zich uitstekend om te wandelen te fietsen of te mountainbiken.
Of wilt u een ervaring rijker worden, ga dan naar de FUTUROSCOPE, een populair amusement park in een sprookjesachtige atmosfeer en vele 3 en 4 D belevingen.
Om te genieten van het authentieke Frankrijk gaat u naar een van de plaatselijke marktjes waar de lokale bewoners verse streekproducten aanbieden.
Voor de natuurliefhebber is er "Le Parc de la Belle"; dit is een 10 hectare groot park waar 20 duizend kleurrijke plantensoorten te bewonderen zijn. U kunt ook naar een Apenpark waar 400 apen verblijven of naar een Vogelshow in Chauvigny.

In Dienne is een activiteiten park waar u o.a kunt paardrijden of lopen door de boomtoppen!!!

Kano varen op de rivieren Gartempe of Vienne of vissen in een van de vele meertjes (visvergunning is in het dorp verkrijgbaar).
Autoraces op het circuit du Val de Vienne.

Iets heel anders: de tijd gaat terug in het indrukwekkende "Centre de la Mémoire Oradour-sur-Glane", het monumenten dorp uit de Tweede Wereldoorlog.
Voor de cultuurliefhebber zijn er vele oude kerken een Baptistére uit de 3e eeuw een Abdij met fresco's en vele imposante gebouwen uit de middeleeuwen te bezoeken.
Om te shoppen kunt u naar Poitiers en Limoges. Poitiers is een studentenstad met gezellige horeca gelegenheden terwijl Limoges bekend staat om zijn porseleinfabrieken.

Op Residence Chante-Merle is eventueel plaats voor 2 of 3 gezinnen maar ook zeer geschikt voor een grotere groep. Samen op het terrein, maar toch de privacy van je eigen vakantiehuis (namen van de 3 gites: Hirondelle, Coucou en Pigeon huren).

Wensen/vragen? mail of bel gerust; we kunnen en willen u graag helpen!

Voor uw oriëntatie: Moulismes ligt in de buurt van de plaatsen: Montmorillon, Lussac les Chateaux, Latus, Poitiers en Limoges.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 07-07-2021

Aankomst/wisseldag op zaterdagen vanaf 16.00 uur. Verhuur per 1 of meer weken.

Bijkomende kosten: Eindschoonmaak € 70.
Borg: € 150 contant te betalen bij aankomst die u na vertrek binnen 7-10 dagen door de NL eigenaresse zelf teruggestort krijgt op uw bankrekening, onder afhouding van eventuele kosten door schade/breuk.  

Zelf meenemen: zwembadlakens en keukengoed, evt. tennisspullen voor de tennisbaan in het dorp, bedgoed voor het babybedje.

Wilt u op uw aankomstdag een restaurant gereserveerd hebben? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Mail gerust naar Nelly.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Moulismes Montmorillon Lussac les Chateaux Latus Poitiers Limoges Vienne Poitou Charentes Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.