Te huur: Gers Monbardon

Idyllisch zomerhuis te huur.Volstrekte privacy voor twee personen met alle comfort,eigen zwembad,groot overdekt terras, vrij uitzicht over het dal.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 9.4

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 7696) bedraagt € 995 per week voor 2 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Idyllisch zomerhuis te huur.Volstrekte privacy voor twee personen met alle comfort,eigen zwembad,groot overdekt terras, vrij uitzicht over het dal. te huur in Gers (Frankrijk)
Zicht op het huis met de veranda en het naastgelegen zwembad Zicht op zwembad vanuit de woonkeuken Doorkijkje door de olijfboom De veranda ... uw buitenkamer <br>Heerlijk loungen met zicht op de prachtige natuur Uw slaapkamer De gezellige woonkeuken Inkijkje in de keuken De veranda <br>Lekkere plek voor het ontbijt. De nostalgische buitenwasbak

Omschrijving van dit huis in de Gers Zuid-West-Frankrijk:

Zicht op het huis met de veranda en het naastgelegen zwembad Campardon biedt u volstrekte privacy in een prachtige natuur met een weids uitzicht over het dal.De woning wordt ervaren als een luxe hotelsuite, gecompleteerd met een "eigen" zwembad.
Terrassen aan alle zijden van de woning en een groot overdekt terras met living en eettafel, direct grenzend aan de volledig ingerichte leefkeuken.

Campardon is super romantisch,zeer geschikt voor een honeymoonreis, voor als u wilt schilderen, schrijven of mediteren of voor als u de buitenwereld even wilt vergeten.

Rust & Ruimte zijn sleutelbegrippen.
Er is bewust gekozen om geen televisievoorziening te hebben. Wifi ( beperkte download capaciteit ) is beschikbaar.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 7696 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Midi Pyrénées (Gascogne):

Zicht op zwembad vanuit de woonkeuken De directe omgeving leent zich uitermate voor natuurliefhebbers. Er zijn meerdere wandelroutes en de geoefende fietser kan hier zijn/haar hart ophalen. Op 1 uur rijden bevinden zich de Pyreneeën waar vele wandel- en fiets parcours zijn.Als u nog 30 minuten doorrijdt dan bevindt u zich reeds in Spanje.

Voor de stedenbezoeker zijn steden zoals Toulouse, Auch, Tarbes en Pau zeer aantrekkelijk en goed bereikbaar. Kleinere plaatsen zijn er vele in de nabijheid met bezienswaardigheden en de wekelijkse markt aldaar.

De Middellandse Zee omgeving Beziers bereikt men binnen 2 uur. Ongeveer even lang duurt de reis naar de Atlantische Oceaan nabij Biarritz.

Het gebied laat zich vergelijken met het Italiaanse Toscane qua landschap. Mooie vergezichten, schitterend gekleurde landerijen met diverse gewassen.

Er worden open lucht voorstellingen gehouden, vuurwerk, concerten bij kastelen en befaamd is het jazz-festival in Marciac in de maand augustus.

Voor uw oriëntatie: Monbardon ligt in de buurt van de plaatsen: Auch, Boulogne sur Gesse, Lombez, Samatan en Isle en Dodon.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 19-07-2021

Campardon is te huur in de periode juni tot oktober, uitsluitend tenminste voor 2 aaneengesloten weken.

Als gevolg van de Covid-19 pandemie hebben wij besloten in 2021 de vakantiewoning NIET voor verhuur beschikbaar te stellen

De woning is geschikt en ingericht voor 2 personen. Een echtpaar met een baby zou kunnen, indien men zelf het kampeerbedje meebrengt. Kinderen die kunnen lopen brengen een risico met zich mee in verband met het zwembad en de natuurlijke omgeving. Desgewenst kan overleg plaatsvinden.

De parking is circa 50 meter verwijderd van de woning en uitsluitend te voet bereikbaar via een grindpad met 9% helling.
Uw boeking staat vast na ontvangst van 30% van het volledige huurbedrag.

De eindschoonmaak is verplicht. Die kosten bedragen € 75 en dienen ter plaatse contant te worden voldaan aan de beheerder. Van de huurder wordt verwacht dat de woning "bezemschoon" wordt overgedragen.

De verhuur is inclusief linnengoed. U dient zelf voor uw badlakens bij het zwembad zorg te dragen. U wordt i.v.m. grind rondom het huis aangeraden badslippers te dragen.

De verhuurder noch de beheerder draagt enige verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor schade of ongemak of letsel, welke het gevolg is van het handelen van de huurder en/of diens gezelschap.

U wordt geadviseerd een annulering- en reisverzekering af te sluiten. Dit kan via deze website of naar eigen inzicht.
In geval van calamiteiten uwerzijds die uw komst verhinderen of verblijf verkorten hanteren wij de regels zoals deze gelden bij terzake dienende verzekeringen.

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Geen kinderen Adults only is aanwezig Geen kinderen Adults only
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • parasailing is aanwezig parasailing
 • Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Monbardon Auch Boulogne sur Gesse Lombez Samatan Isle en Dodon Gers Midi Pyrénées Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.