Logo vakantiehuis frankrijk
Var Frankrijk

Te huur: Var Cotignac

Cotignac, Var, Provence. Rustgevend. Bijkomen en genieten in onze vrijstaande villa met eigen zwembad.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 7400) bedraagt € 800 tot € 1.500 per week voor maximaal 7 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 28 foto's.

Vakantiehuis: Cotignac, Var, Provence. Rustgevend. Bijkomen en genieten in onze vrijstaande villa met eigen zwembad. te huur in Var (Frankrijk) Vooraanzicht met de wilde druif. Beschut plekje met uitzicht op zwembad. Kijkje op de privé-petanquebaan. Gezellige keuken met flinke inductieplaat en vaatwasser. Zijaanzicht met overdekt terras. zit- en televisiekamer de elektrische kookplaat Onze gloednieuwe en lekker flinke koel- en vrieskast. De royale buitentafel.
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (10 weken vrij) Kalender 2021 (43 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Var Zuid-Frankrijk:

Vooraanzicht met de wilde druif. Op loopafstand (800 m) van het centrum van het schitterende dorp Cotignac (in de Provence) met zijn pittoreske dorpsplein, diverse winkeltjes, cafeetjes, 3 warme bakkers en restaurantjes met heerlijke terrassen, staat ons gezellige huis met een tuin van 1000 m.

In de tuin een ruim, verwarmd zwembad met schaduw- en zonnehoekjes met perfecte zonnebedden. Er is zelfs een eigen jeu-de-boule baan om het Frankrijkgevoel optimaal te beleven.

Het huis is voorzien van 7 slaapplaatsen verdeeld over 2 slaapkamers met ieder een 2-persoonsbed. Op een van de slaapkamers een extra 1-persoonsbed en op de overloop een afgescheiden 2-persoonsbed. Deze slaapplaatsen en het 2e toilet bevinden zich op de 1ste verdieping. Op de begane grond een ruime badkamer met inloopdouche en toilet. Hier ook de wasmachine. Onze woning beschikt verder over een ruime open keuken met vaatwasser en een flinke koel- en vrieskast, een satelliet-tv met nederlandse zenders, een DVD speler en wifi. De WiFi heeft een beperkte capaciteit, voldoende voor mail, Google en muziek. Met 2 of 3 kinderen tegelijk films streamen lukt meestal niet.

Voor culinaire- en cultuurgenieters is Cotignac een paradijs op aarde. In de directe omgeving diverse wijnchateaux waar de heerlijke Provence wijnen verkocht worden. Vanuit Cotignac naar het zuiden liggen St. Tropez en de Middelandse Zee op een uurtje rijden en naar het noorden, ook op een klein uurtje rijden, vindt U het Lac de St. Croix en de schitterende Gorges du Verdon.

U kunt meer foto's bekijken op www.janobdam.nl.
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze vakantiewoning in Provence Alpes Cote d'Azur (Provence):

Beschut plekje met uitzicht op zwembad. De Provence, wat een prachtige streek met voor ieder wat wils. Rose-wijnen proeven en chateaux bezoeken.
Rondrijden in de Gorges du Verdon, de grand Canyon van Frankrijk. Langs de kustweg naar Cannes, Nice en misschien door naar Italie.
Ook maar eens naar de boulevard van St Tropez, mensen en superjachten bekijken. Of op dinsdag naar de markt in het eigen dorp Cotignac, een gegrild kippetje bestellen en een "petit rouge" op een van de terrassen drinken.
Of gewoon lekker thuis, zwembad in, lunchen met vrienden aan de grote buitentafel en aan het eind van de middag een potje petanque op de eigen baan.
En een keer iets minder weer? Aix-en-Provence, Avignon en Marseille zijn absoluut het bezoeken waard.

Voor uw oriëntatie: Cotignac ligt in de buurt van de plaatsen: Brignoles, Aix en Provence, St Tropez, Marseille en Nice.Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:
Kijkje op de privé-petanquebaan. Datum laatste update: 15-09-2020

Information de notre maison.

Route d'Entrecasteaux , Cotignac.

Welkom in ons huis
Wij hopen dat u hier een geweldige vakantie zult hebben. Leest u svp deze pagina's waarin wordt uitgelegd wat wel en niet van u verwacht wordt om alles in en aan het huis, de tuin en het zwembad in een goed werkende staat te houden, zodat ook de huurders na u van dit huis en omgeving kunnen genieten.

Aankomst
Bij uw aankomst moet alles in en aan het huis, tuin en zwembad naar behoren werken. Mocht er iets niet werken laat het ons dan svp direct even weten.

Adres van het huis
Als u iemand moet uitleggen waar het huis zich precies bevindt. Het huis ligt aan Route d'Entrecasteaux, 1279 Chemin de la Ralaye, 1e huis links, 83570 Cotignac


Belangrijke telefoonnummers
Problemen in en aan het huis: 0031620203379, Marja van der Heide en 0031655270270, Harry Goudsblom.
Bij noodgevallen:
Politie 17
Brandweer: 18 (ook bij ongevallen in de avond/weekend)
Internationaal alarmnummer: 112 (zij spreken ook Engels) of met de brandweer 18; Dokter/huisarts Mme. Biscarat 00 33 (0)4 94 04 67 96 (ook Engels sprekend)

Elektriciteit
Mochten er problemen zijn met de elektriciteit bijvoorbeeld uitval na onweer, dan kunt u zelf even kijken op het elektriciteitspanel. Deze bevindt zich in de werkkast achter de deur in de televisiekamer.

Huisdieren
Uw huisdieren zijn van harte welkom in dit huis. Svp niet op bedden of banken laten liggen.

Internet
U kunt gebruik maken van het internet via WiFi. Mocht er onweer komen, wilt u dan de stekker van het internet uit het stopcontact halen. De code voor het internet vindt u op het internetkastje zelf. Het kastje heet livebox2058.
Een lang nummer en waar een O is het een nul en geen hoofdletter O. Het is nog een oude ADSLverbinding, google en mail lukt prima, maar 2 kinderen die gaan playen en video's kijken, dat lukt meestal niet.

Jeu de Boule.
We hebben een heuse jeu-de-boule baan aan laten leggen. Een mooie plek, pal naast het zwembad en een frans bankje voor de toeschouwers. De ballen vindt u in de stelling in de werkkast. Wel graag na gebruik droog- en schoonwrijven en terugleggen svp.


Sleutel voordeur:
Deze vindt U in het sleutelkastje, dat aan de zijkant van het zwembadhuisje hangt.
De code hiervan wisselt. U krijgt deze doorgemaild of via een sms-je. Als u bij vertrek de sleutel hier weer achterlaat wel graag even de wieltjes op een ander getal zetten, anders blijft het kastje open. Bij het op slot doen van de voordeur eerst de klink met een flinke tik omhoog, dan pas de sleutel omdraaien.

De bediening van de TV wijst zichzelf. Na het aanzetten duurt het een minuutje totdat de afstandsbediening goed functioneert.

Voor het koffieapparaat en de waterkoker graag flessenwater gebruiken. Beter voor het apparaat en lekkerder.

Het zwembad is verwarmd op rond de 25 graden. Onze zwembadman controleert en reinigt het zwembad iedere dinsdag- en zaterdagochtend, u hoeft hier niet voor thuis te blijven.

Bij erg warm weer is het verstandig om na de middag de luiken in de zon te sluiten om zo de zon buiten te houden.

Veel plezier en een fijne vakantie gewenst.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (10 weken vrij) Kalender 2021 (43 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Cotignac voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Cotignac en in de nabije omgeving van Cotignac gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Var die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Provence Alpes Cote d'Azur waartoe Var behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Cotignac of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Brignoles, Aix en Provence, St Tropez Marseille Nice
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.