Te huur: Nievre Moulins Engilbert

Knus en rustiek vakantiehuis uit 1775, in stijl gerenoveerd, in het Parc naturel regional du Morvan

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 7335) bedraagt € 420 per week voor 2 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Knus en rustiek vakantiehuis uit 1775, in stijl gerenoveerd, in het Parc naturel regional du Morvan te huur in Nievre (Frankrijk)
 vakantiehuis Nievre slaapkamer gîte gîte, zicht op badkamer gîte douche Gîte begane grond keuken Gîte begane grond

Omschrijving van dit huis in de Nievre Midden-Frankrijk:

 De gîte van La Lutine is een knus en in stijl gerenoveerd huisje. Alles wat u nodig heeft voor een fijne vakantie te midden van natuur is aanwezig. Op de begane grond is het leefgedeelte met luie stoelen voor de houtkachel, een eettafel met stoelen en een compleet ingerichte keukenhoek met fornuis en oven. Op de eerste etage is de slaapkamer met annex een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De romantische tuin met bloemen, fruitbomen en diverse zitplekken staat geheel tot uw beschikking. Het huis waar de gîte de tuin mee deelde is niet meer bewoond. Een bbq en ligstoelen zijn aanwezig.
Hoge kwaliteit internet, 4G.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 7335 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Bourgogne (Parc naturel regional du Morvan):

vakantiehuis NievreLa Lutine is DE plek voor mensen die houden van rust en natuur. Gelegen in het Parc du Morvan is La Lutine de plek bij uitstek om tot rust te komen in een geweldig mooie, natuurlijke en oorspronkelijke omgeving. La Lutine is gelegen in het zomers levendige dorp Moulins Engilbert waar zich diverse winkels, o.a. een supermarkt, restaurants en bars met terrasjes bevinden.

Privacy en stilte vindt u in de tuin aan de achterkant van het huis en de gezelligheid van een plattelands dorp aan de voorkant. 's Morgens even naar de bakker voor een verse croissant, wellicht met een tussenstop op een terras voor een kopje koffie en een krant.

Direct vanuit huis kunt u prachtige wandelingen maken in dit nog ongerepte gebied. Voor sportieve buitenmensen is er van alles te doen en ook op cultureel gebied zijn er vele mogelijkheden.

Graag verwijs ik hier naar de internetsite van La Lutine: www.la-lutine.fr waar u een indruk kunt krijgen van de omgeving en de mogelijke activiteiten.

Voor uw oriëntatie: Moulins Engilbert ligt in de buurt van de plaatsen: Autun, Nevers, Auxerre, Vezelay en Chateau Chinon.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 14-07-2021

De gîte van La Lutine is te huurvanaf 5 nachten.
Bij reservering vraagt La Lutine 30% van de huursom. De reservering geldt na ontvangst van de aanbetaling.
La Lutine is minder geschikt voor kinderen.
Aankomst tussen 16.00 uur en 19.00 uur. Vertrek uiterlijk 10.00 uur
La Lutine is bereikbaar via email astrid.lalutine@outlook.com of per telefoon: 0033 6 86587726. Website: www.la-lutine.fr

Eindschoonmaak is verplicht en bedraagt 30,- euro.
Bedlinnen is te huur à 7,50 per persoon en bad- en keukenlinnen à 5,- euro per persoon.
De toeristenbelasting is 3% + 10% hiervan.

À bientôt!

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Waterski is aanwezig Waterski
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Moulins Engilbert Autun Nevers Auxerre Vezelay Chateau Chinon Nievre Bourgogne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.