Logo vakantiehuis frankrijk
Manche Frankrijk

Te huur: Manche Bricqueville sur mer

Normandische boerderij met een grote cour, als geheel of in delen te huur voor 2 tot 12 personen, in een landelijke omgeving vlak bij prachtige strand

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6293) bedraagt €  650 per week voor maximaal 12 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 39 foto's.

Vakantiehuis: Normandische boerderij met een grote cour, als geheel of in delen te huur voor 2 tot 12 personen, in een landelijke omgeving vlak bij prachtige strand te huur in Manche (Frankrijk) Hortensia voor het raam zoals het hoort De put op de cour <br>De cour is altijd vol met bloemen. De oude waterput, waar nog steeds water in staat, is een blijvende herinnering aan hoe hier vroeger werd geleefd De zee bij de Salines <br>Vlak bij het huis stroomt de zee door de duinen het land in waardoor een soort slufter ontstaat, met een gebied dat bij vloed onderloopt, waar schapen lopen en zeekraal groeit Honden en kinderen kunnen hier fijn graven <br>Het strand is op een afstand van 2 km, een half uurtje te voet of een kwartier met de fietsen die in de schuur klaar staan om te gebruiken  Mosselpalen <br>Bij eb komen de mosselpalen boven water en ontstaat er een geheel andere wereld. Bij lage eb (Grande Maree) gaan honderden mensen gewapend met emmertjes en prikstukken de drooggevallen zeebodem afzoek Het watervolk <br>Het is een feestdag met grande marée, het watervolk loopt uit om een maaltje zeevruchten te rapen
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (15 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Manche Noord-West-Frankrijk:

Hortensia voor het raam zoals het hoort De vakantieboerderij heeft door de U vorm een besloten groene binnenplaats met in het midden grote een kastanjeboom waaromheen een ronde bank. De straat wordt afgeschermd door bomen en struiken. Langs de kant bloemen en klimrozen tegen de muur. De cour is een ouderwetse binnenplaats met een afgedekte stenen waterput, heerlijk om buiten te zitten, eten, een glas te drinken, of te zonnen terwijl de kinderen spelen, fietsen en rennen.

De boerderij bestaat bestaat twee tegen elkaar gebouwde huizen met daartussen een afsluitbare tussendeur. Dat maakt de boerderij zowel geschikt voor groepen tot 12 personen als voor een enkel paar. In de twee woningen zijn totaal twee grote keukens en twee badkamers, vier slaapkamers. De huizen zijn gezamenlijk en afzonderlijk te huur. Daarmee is het zowel geschikt voor een uitstapje met zijn twee?n als voor groot gezin met opa en oma, een groep vrienden, een feestje, of een workshop met meer mensen (desgewenst tot 12).
Het hoge huis heeft een royale woonkeuken met 5 pits gasstel, een grote oven, lange tafel, een leeskamer met een banken en stoelen, een afzonderlijke toilet, op de eerste verdieping een slaapkamer voor twee personen met een groot dubbelbed en een badkamer met douche, ligbad en toilet.

Het lage huis heeft een grote woonkamer met balkenplafond, een schouw, een antieke uitschuifbare eettafel (8 personen), een zitje, een keuken met fornuis, een badkamer met douche en toilet, drie fleurige slaapkamers elk voor twee personen.
De Normandische cour, met een waterput en een afsluitbaar hek, is ruim genoeg om te leren fietsen. De voormalige schuur is opgeknapt tot een aangename lichte en ruime werkruimte met een spiegelwand, internet, wifi en daaronder een tafeltennisruimte. In deze ruimte staan twee bedbanken waar desgewenst nog vier slaappaatsen gemaakt kunnen worden maar met weinig privacy en de toilet is aan de overkant in het huis. Aan de ene zijkant buiten is een parkeerplaats voor 3 a 4 auto's, aan de andere zijkant een tuintje met gras.
Het geheel heeft een authentieke Normandische uitstraling.

Meer informatie op website www.won.nl/bricquevillesurmer
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze vakantiewoning in Basse Normandie (Baie du Mont St Michel):

De put op de cour <br>De cour is altijd vol met bloemen. De oude waterput, waar nog steeds water in staat, is een blijvende herinnering aan hoe hier vroeger werd geleefdDe grootste attractie in de buurt is de zee die een paar dagen per maand bij hoge vloed (meer dan 8 meter verschil) door de duinen het land in stroomt over de weg die dan ook toepasselijk la Passerelle heet. Zo heet ook het restaurant vanwaaruit je dit fenomeen onder het eten kan gadeslaan. Het heeft een traditionele Franse keuken met veel lekkere vis- en zeefruitgerechten. In de slufter grazen honderden schapen, die op het menu 'Agneaux pre sal?' worden genoemd naar de zoute weide waarop zij grazen.

Het is een oud landschap met een lange geschiedenis van de Noormannen en de Engelsen die in het gebied de dienst hebben uitgemaakt. Er zijn kastelen in de buurt, waarvan Chateau Grat?t een van de bekendste is. Coutances is een leuke oude stad met een muur boven de berg en heeft een van de mooiste gotische cathedralen van Frankrijk. Agon-Coutainville is gelegen aan de monding van Sienne waar een Havre met marais (een monding met kwelders) is ontstaan. In Blainville kan je lekker eten aan het strand in 'het slechtste restaurant' (volgens de eigenaar) van Frankrijk. Granville is een oude haven en garnizoensstad en tegenwoordig voorzien van een grote jachthaven. In Granville zijn goede winkels, een overdekte en straat-markt op zaterdag. Verder naar het zuiden ligt St Pair, een badplaats met een enorm strand en een paar leuke voorzieningen.

Op ongeveer 60 km afstand ligt het Unesco werelderfgoed de Mont St Michel. Zeker de moeite waard, maar doe het in het hoogseizoen zo vroeg mogelijk in de ochtend anders is te druk. Dichtbij Bricqueville s/m ligt Brehal, een typisch Normandische plaatsje met een paar winkels, een Super U en een leuke markt op dinsdagochtend. Het landschap eromheen is kleinschalig met wegen, bossen, koeien en tuinbouw doorsneden door stenen muren, boomwallen en holle wegen. Prettig voor de wandelaars en fietsers. Ook heerlijk om te paardrijden door de bossen en de duinen, of langs het strand.

Voor wie van vliegen houdt: er is een klein vliegveldje in Breville (6 km) waar je vliegen in kleine vliegende brommers, parachutespringen of een vliegtochtje kan maken naar de Kanaaleilanden Guernsey of Jersey.

Voor uw oriëntatie: Bricqueville sur mer ligt in de buurt van de plaatsen: Granville, Coutances, Agon Coutainville, Mont St Michel.Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over Normandië met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Normandië wordt de schoonheid van Normandië goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:
De zee bij de Salines <br>Vlak bij het huis stroomt de zee door de duinen het land in waardoor een soort slufter ontstaat, met een gebied dat bij vloed onderloopt, waar schapen lopen en zeekraal groeitDatum laatste update: 14-06-2020

De woonboerderij is geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook voor een groep vrienden of voor een fiets/wandel/werk/hobby/paardrij vacantie. Het is ook in delen te huur tegen afzonderlijke prijzen.

Als u het huis wilt huren kunt u ons een email sturen (sarisjeroen@gmail.com) of bellen (0655836385). we sturen u dan een contract. Na ondertekening en aanbetaling van 25 % wordt de reservering definitief.
Voor de schoonmaak wordt gezorgd en als u dat wilt hoeft u geen linnen goed mee te brengen, want dat is aanwezig. U betaalt dat apart. Er is aanbetaling van 25% vooraf.

Er zijn 3 fietsen voor volwassenen en een paar andere voor verschillende kindermaten. Deze kunt u gebruiken.
Voor meer informatie kunt ook kijken op de website www.won.nl/bricquevillesurmer

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risks dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (15 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Goede uitgaansmogelijkheden is aanwezig Goede uitgaansmogelijkheden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Waterski is aanwezig Waterski
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • parasailing is aanwezig parasailing
 • Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen
 • Kitesurfen is aanwezig Kitesurfen
 • Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen
 • Parachute springen is aanwezig Parachute springen
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Bricqueville sur mer voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Bricqueville sur mer en in de nabije omgeving van Bricqueville sur mer gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Noord-West-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Manche die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Basse Normandie waartoe Manche behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Bricqueville sur mer of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Granville, Coutances, Agon Coutainville Mont St Michel
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.

De oude paardenstal opengemaakt als doorgang naar de achterliggende tuin. In de gang wordt u opgewacht door 'de man die helemaal is wie hij dreigde te worden'. Hij hangt aan de muur." data-width="1600" data-height="1200">