Te huur: Manche Bricqueville sur mer

Normandische boerderij met een grote cour, als geheel of in delen te huur voor 2 tot 12 personen, in een landelijke omgeving vlak bij prachtige strand

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6293) bedraagt € 650 tot € 900 per week voor maximaal 12 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Normandische boerderij met een grote cour, als geheel of in delen te huur voor 2 tot 12 personen, in een landelijke omgeving vlak bij prachtige strand te huur in Manche (Frankrijk)
Hortensia voor het raam zoals het hoort De put op de cour <br>De cour is altijd vol met bloemen. De oude waterput, waar nog steeds water in staat, is een blijvende herinnering aan hoe hier vroeger werd geleefd De zee bij de Salines <br>Vlak bij het huis stroomt de zee door de duinen het land in waardoor een soort slufter ontstaat, met een gebied dat bij vloed onderloopt, waar schapen lopen en zeekraal groeit Honden en kinderen kunnen hier fijn graven <br>Het strand is op een afstand van 2 km, een half uurtje te voet of een kwartier met de fietsen die in de schuur klaar staan om te gebruiken vakantiehuis 6 Manche Basse Normandie 6 vakantiehuis 7 Manche Basse Normandie 7 vakantiehuis 8 Manche Basse Normandie 8 Mosselpalen <br>Bij eb komen de mosselpalen boven water en ontstaat er een geheel andere wereld. Bij lage eb (Grande Maree) gaan honderden mensen gewapend met emmertjes en prikstukken de drooggevallen zeebodem afzoek Het watervolk <br>Het is een feestdag met grande marée, het watervolk loopt uit om een maaltje zeevruchten te rapen

Omschrijving van dit huis in de Manche Noord-West-Frankrijk:

Hortensia voor het raam zoals het hoort De vakantieboerderij heeft door de U vorm een besloten groene binnenplaats met in het midden grote een kastanjeboom waaromheen een ronde bank. De straat wordt afgeschermd door bomen en struiken. Langs de kant bloemen en klimrozen tegen de muur. De cour is een ouderwetse binnenplaats met een afgedekte stenen waterput, heerlijk om buiten te zitten, eten, een glas te drinken, of te zonnen terwijl de kinderen spelen, fietsen en rennen.

De boerderij bestaat bestaat twee tegen elkaar gebouwde huizen met daartussen een afsluitbare tussendeur. Dat maakt de boerderij zowel geschikt voor groepen tot 12 personen als voor een enkel paar. In de twee woningen zijn totaal twee grote keukens en twee badkamers, vier slaapkamers. De huizen zijn gezamenlijk en afzonderlijk te huur. Daarmee is het zowel geschikt voor een uitstapje met zijn twee?n als voor groot gezin met opa en oma, een groep vrienden, een feestje, of een workshop met meer mensen (desgewenst tot 12).
Het hoge huis heeft een royale woonkeuken met 5 pits gasstel, een grote oven, lange tafel, een leeskamer met een banken en stoelen, een afzonderlijke toilet, op de eerste verdieping een slaapkamer voor twee personen met een groot dubbelbed en een badkamer met douche, ligbad en toilet.

Het lage huis heeft een grote woonkamer met balkenplafond, een schouw, een antieke uitschuifbare eettafel (8 personen), een zitje, een keuken met fornuis, een badkamer met douche en toilet, drie fleurige slaapkamers elk voor twee personen.
De Normandische cour, met een waterput en een afsluitbaar hek, is ruim genoeg om te leren fietsen. De voormalige schuur is opgeknapt tot een aangename lichte en ruime werkruimte met een spiegelwand, internet, wifi en daaronder een tafeltennisruimte. In deze ruimte staan twee bedbanken waar desgewenst nog vier slaappaatsen gemaakt kunnen worden maar met weinig privacy en de toilet is aan de overkant in het huis. Aan de ene zijkant buiten is een parkeerplaats voor 3 a 4 auto's, aan de andere zijkant een tuintje met gras.
Het geheel heeft een authentieke Normandische uitstraling.

Meer informatie op website www.won.nl/bricquevillesurmer BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Basse Normandie (Baie du Mont St Michel):

De put op de cour <br>De cour is altijd vol met bloemen. De oude waterput, waar nog steeds water in staat, is een blijvende herinnering aan hoe hier vroeger werd geleefdDe grootste attractie in de buurt is de zee die een paar dagen per maand bij hoge vloed (meer dan 8 meter verschil) door de duinen het land in stroomt over de weg die dan ook toepasselijk la Passerelle heet. Zo heet ook het restaurant vanwaaruit je dit fenomeen onder het eten kan gadeslaan. Het heeft een traditionele Franse keuken met veel lekkere vis- en zeefruitgerechten. In de slufter grazen honderden schapen, die op het menu 'Agneaux pre sal?' worden genoemd naar de zoute weide waarop zij grazen.

Het is een oud landschap met een lange geschiedenis van de Noormannen en de Engelsen die in het gebied de dienst hebben uitgemaakt. Er zijn kastelen in de buurt, waarvan Chateau Grat?t een van de bekendste is. Coutances is een leuke oude stad met een muur boven de berg en heeft een van de mooiste gotische cathedralen van Frankrijk. Agon-Coutainville is gelegen aan de monding van Sienne waar een Havre met marais (een monding met kwelders) is ontstaan. In Blainville kan je lekker eten aan het strand in 'het slechtste restaurant' (volgens de eigenaar) van Frankrijk. Granville is een oude haven en garnizoensstad en tegenwoordig voorzien van een grote jachthaven. In Granville zijn goede winkels, een overdekte en straat-markt op zaterdag. Verder naar het zuiden ligt St Pair, een badplaats met een enorm strand en een paar leuke voorzieningen.

Op ongeveer 60 km afstand ligt het Unesco werelderfgoed de Mont St Michel. Zeker de moeite waard, maar doe het in het hoogseizoen zo vroeg mogelijk in de ochtend anders is te druk. Dichtbij Bricqueville s/m ligt Brehal, een typisch Normandische plaatsje met een paar winkels, een Super U en een leuke markt op dinsdagochtend. Het landschap eromheen is kleinschalig met wegen, bossen, koeien en tuinbouw doorsneden door stenen muren, boomwallen en holle wegen. Prettig voor de wandelaars en fietsers. Ook heerlijk om te paardrijden door de bossen en de duinen, of langs het strand.

Voor wie van vliegen houdt: er is een klein vliegveldje in Breville (6 km) waar je vliegen in kleine vliegende brommers, parachutespringen of een vliegtochtje kan maken naar de Kanaaleilanden Guernsey of Jersey.

Voor uw oriëntatie: Bricqueville sur mer ligt in de buurt van de plaatsen: Granville, Coutances, Agon Coutainville, Mont St Michel.

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over Normandië met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Normandië wordt de schoonheid van Normandië goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 09-02-2021

De woonboerderij is geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook voor een groep vrienden of voor een fiets/wandel/werk/hobby/paardrij vacantie. Het is ook in delen te huur tegen afzonderlijke prijzen.

Als u het huis wilt huren kunt u ons een email sturen (sarisjeroen@gmail.com) of bellen (0655836385). we sturen u dan een contract. Na ondertekening en aanbetaling van 25 % wordt de reservering definitief.
Voor de schoonmaak wordt gezorgd en als u dat wilt hoeft u geen linnen goed mee te brengen, want dat is aanwezig. U betaalt dat apart. Er is aanbetaling van 25% vooraf.

Er zijn 3 fietsen voor volwassenen en een paar andere voor verschillende kindermaten. Deze kunt u gebruiken.
Voor meer informatie kunt ook kijken op de website www.won.nl/bricquevillesurmer

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Goede uitgaansmogelijkheden is aanwezig Goede uitgaansmogelijkheden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Waterski is aanwezig Waterski
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • parasailing is aanwezig parasailing
 • Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen
 • Kitesurfen is aanwezig Kitesurfen
 • Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen
 • Parachute springen is aanwezig Parachute springen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Bricqueville sur mer Granville Coutances Agon Coutainville Mont St Michel Manche Basse Normandie Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.

De oude paardenstal opengemaakt als doorgang naar de achterliggende tuin. In de gang wordt u opgewacht door 'de man die helemaal is wie hij dreigde te worden'. Hij hangt aan de muur." data-width="1600" data-height="1200" title="\"Kloostergang\" naar de tuin :
De oude paardenstal opengemaakt als doorgang naar de achterliggende tuin. In de gang wordt u opgewacht door 'de man die helemaal is wie hij dreigde te worden'. Hij hangt aan de muur.">