Te huur: Gers Cézan

Gimbrin in de Gascogne: rust, ruimte & cultuur

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 5224) bedraagt € 400 per week voor maximaal 3 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Gimbrin in de Gascogne: rust, ruimte & cultuur te huur in Gers (Frankrijk)
 vakantiehuis Gers

Omschrijving van dit huis in de Gers Zuid-West-Frankrijk:

 De gîte (40 m2)ligt in een voormalig natuurstenen boerderij, op 3,5 ha eigen grond, waar ook de eigenaar een woonhuis heeft. De gîte is eenvoudig en smaakvol ingericht.
Er is een gezellige woonkamer met bank, een volledig ingerichte keuken met eettafel, pelletkachel en elektrische verwarming. Boven op een open vide zijn twee slaapkamertjes; beide met een 2-persoonsbed (resp 1.40m x 1.90 m en 1.60 x 2.00 m). De slaapkamertjes zijn met elkaar verbonden door een douche- en wc- ruimte. Het overdekte buitenterras aan de voorkant is ingericht met tafels en stoelen. Het overdekte buitenterras achter ligt op het westen. Er staat een tafel met banken. Vrij uitzicht. Nederlandse en Franse TV en WIFI. In de buurt ligt een een privé zwemmeer (alleen voor geoefende zwemmers).
In het moderne woonhuis van de eigenaar is op de eerste verdieping nog een 2persoonsappartement met een eigen ingang. Het bestaat uit een slaapkamer met een 2-persoonsbed, een kamer met een zithoek en een eethoek en een kitchenette. Verder een wc en een douche. De bedbank in de salon is ook tot 2persoonsbed te maken.Combinatie is mogelijk. Dit appartement verhuren we in de zomermaanden. Kijk op onze eigen site gimbrin.com.
We respecteren alle corona maatregelen.

Wij hebben ook een gite voor 5 personen voor u beschikbaar. Kijk op Gite voor 5 personen voor meer informatie.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Midi Pyrénées (Gascogne - Armagnac):

vakantiehuis GersGimbrin ligt aan het einde van een landweggetje bij het vestingdorpje Cézan, in de Midipyreneeën/Occitanie, en wel in het departement de Gers, tussen de Dordogne en de ruige Pyreneeën, tussen Bordeaux en Toulouse. Rondom staan velden met zonnebloemen, koolzaad, tarwe en maïs en wijngaarden. Glooiende heuvels met mooie vergezichten en bij helder weer de hoogste toppen van de Pyreneeën.
Er zijn in de buurt tal van middeleeuwse vestingstadjes : Fourcès, Laressingle en Montréal, om er enkele te noemen. U kunt hier uw hart ophalen aan kastelen, kathedralen, kloosters, abdijen en opgravingen van oude Romeinse villa's. In het kasteel van Lavardens (7 km) zijn regelmatig tentoonstellingen van spraakmakende kunstenaars. De Abdij van Flarans (12 km) is een "territoir de culture". De klassieke zomerconcerten 'Les Nuits Musicales en Armagnac' hebben hier plaats.
In de Gers zijn veel musea, zoals het Armagnac museum in Condom of het Musée des Jacobins in Auch. Ook is de Gers rijk aan culturele en muziekfestivals. Het beroemdste festival is wel het JIM Jazz in Marciac. Werkelijk alle jazzgrootheden van de wereld spelen er jaarlijks de sterren van de hemel.

Iets verder weg, Toulouse, de Ville Rose met zijn Airbusmuseum, of Agen met zijn Disneypark en ook Lourdes kan met een dagtripje bezocht worden, evenals Bordeaux of Biarritz aan de Atlantische kust.

Welness en ontspanning is te vinden in Castéra Verduzan, Lectoure en Barbotan les Thermes. Naast de bekende thermen en de behandelingen, zijn er in deze plaatsen ook ruiterevenementen en casino's, waar een gokje te wagen valt.
Voor sporters is er van alles: zwemmen, kanovaren, vissen, jagen, natuurontdekkingstochten, golf, paardrijden en tennis. Bij Castéra Verduzan is een groot recreatiemeer, waar volop te genieten is van een een heerlijke dag aan het water!
Lokale markten vindt u oa in Fleurance (op dinsdag en zaterdag ochtend), Condom (op woensdag en zondag ochtend), Jegun en Valence sur Baïse (woensdagochtend), Saint Clar (donderdagochtend), Lectoure en Vic Fézensac (vrijdag ochtend) en Castéra Verduzan (zondagochtend).

De Gers is het land van lekkernijen. U vindt ze op de lokale markten. Gevogelte gevuld met ganzelever, confit (ingemaakt ganzevlees), garbure (soep), knoflook, meloenen, pastis gascon (gebak), kasteelwijnen, de wijnen van de Côtes de Gascogne en de Floc de Gascogne en niet te vergeten de Armagnac). De bekendste wijndomeinen in de buurt zijn Embidoure, Monluc, Cassaigne en Masencôme. Een aardig initiatief in de zomer zijn de avondmarkten (marchés de nuits) en de markten bij de grote boeren (marchés à la ferme). Veel kraampjes staan er met streekproducten, die u kunt proeven en u kunt er zelfs hele maaltijden eten.

In de Gers zijn vele 'vide greniers rommelmarkten) of brocantes (antiekmarkten, vaak opgefleurd met allerlei festiviteiten, spelen voor de kinderen en muziek. Elk dorp heeft er in de zomer wel een of twee. Het is er altijd gezellig en u kunt heerlijk struinen naar leuke spulletjes.

Voor uw oriëntatie: Cézan ligt in de buurt van de plaatsen: Auch, Condom, Fleurance, Castera Verduzan en Lectoure.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 02-07-2021

Het terrein en de gîtes zijn geschikt voor kinderen. Er is veel speelruimte op het veld en in het bos op de heuvel. Er staan schommels en een glijbaan. Er is een skelter, een klein fietsje en een opblaasbaar zwembad(je) beschikbaar. Er staan mountainbikes ter beschikking aan de gasten. Er is een parkeerplaats voor auto's aanwezig.
Aankomst op de zaterdag na 16.00 uur. Vertrek op de zaterdag voor 10.00 uur. Alle linnen (bed-, bad- en keukenlinnen) is inbegrepen in de huurprijs. Evenals gas en water. Electriciteit tot 10KwH per dag, daarboven wordt in rekening gebracht. Eindschoonmaak is verplicht en hier rekenen we € 35 voor.
Tel in Nederland: 00 31 651 309 144 (Greetje van Gemert) , in Frankrijk: 00 33 971 04 27 70 (vaste lijn) en 00 33 60 40 56 38 (Wessel Bos). E-mail: info@gimbrin.com. Voor informatie en huurvoorwaarden,en zie ook onze site www.gimbrin.com.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Cézan Auch Condom Fleurance Castera Verduzan Lectoure Gers Midi Pyrénées Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.