Logo vakantiehuis frankrijk
Var Frankrijk

Te huur: Var Vidauban

Nabij St. Tropez gelegen onze 4 per. vakantiewoning in provencaalse stijl, rustig gelegen in vakantiepark met zwembad en tennisbaan, perfecte uitvalsb

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 3953) bedraagt € 295 tot € 449 per week voor maximaal 4 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 25 foto's.

Vakantiehuis: Nabij St. Tropez gelegen onze 4 per. vakantiewoning in provencaalse stijl, rustig gelegen in vakantiepark met zwembad en tennisbaan, perfecte uitvalsb te huur in Var (Frankrijk) 26 pad op park toegangspad tot huisje toegangspad tot huisje tuin entree binnen Interieur Interieur
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (10 weken vrij) Kalender 2021 (53 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Var Zuid-Frankrijk:

26 Het vakantiehuis heeft een grote afgebakende tuin, 2 slaapkamers, een keuken, badkamer en een apart toilet.
1. De keuken omvat een magnetron, koelkast met diepvriesvak, twee electrische kookplaten, waterkoker en koffiezetapparaat
2. De badkamer omvat een ligbad/douche en een wastafel
3. Er is een slaapkamer met een stapelbed, op de eerste verdieping bevindt zich een slaapkamer met een twee persoons bed (200 x 140)
4. In de woonkamer bevindt zich een tafel met vier stoelen, één fauteuils, een kleuren tv, dvd speler en radio/cd speler
5. Er is een tuintafel aanwezig met vijf verstelbare tuinstoelen, ligbed alsmede een parasol en barbeque
6. Op het park bevindt zich een ovaal zwembad en een kinderzwembad. In de zomer is er een badmeester aanwezig
7. Op het park bevindt zich verder een tennisbaan en een petanquebaan
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze vakantiewoning in Provence Alpes Cote d'Azur :

pad op park St Tropez: beroemd Frans kunstenaarsdorp, zeer fraai (en zeer druk bezocht) afstand ongeveer 30 km. St Maxime: Karaktervolle kustplaats op ongeveer 25 km afstand. Frejus/St Raphael: op ongeveer 30 km afstand moderne badplaats met een breed strand. Cannes ligt op ongeveer 50 km en is een leuke Zuid Franse stad < George du Verdon ligt ongeveer 50 km ten noorden van Vidauban. Er bevindt zich daar een gigantische kloof (ook wel de europese grand canyon genaamd). Grasse ligt op ongeveer 50 km afstand en is wereldberoemd om haar parfum (en is verder een zeer aangename plaats om te bezoeken)

Voor uw oriëntatie: Vidauban ligt in de buurt van de plaatsen: St Tropez, Nice, Nice, Toulon en Monaco.Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:
toegangspad tot huisje Datum laatste update: 02-10-2020

In de zomermaanden is er een badmeester aanwezig bij het zwembad. In het huisje liggen een zestal groene polsbandjes welke nodig zijn om het zwembad te mogen betredenedden aanwezig.
U dient zelf keukenhanddoeken, vaatdoeken en bedlinnen (lakens, dekbedovertrekken en kussenslopen (voor een stapelbed en een tweepersoons bed)) mee te nemen.
Er zijn twee dekens, 4 hoofdkussens, twee eenpersoons dekbedden aanwezig.
Het afhalen van de sleutel/batch wordt in onderling overleg geregeld.
Deze sleutel/batch dient u binnen 5 dagen na de laatste huurdag aan ons te retourneren. Route: U dient de Route du soleil te volgen richting, Avignon, Aix en provence. Circa 83 km voorbij Aix en provence op de A-8 richting Cannes de afslag Vidauban/Le Luc/Toulon nemen en richting Vidauban blijven volgenvia de Route National 7.
Na 7 km op de rotonde neemt u de richting "D84- Le Thoronet". Na 300 meter op deze weg ligt aan de linkerkant Residence "Le clos des vignes" waar u halverwege de entree vindt en naar links de parking oprijdt. De parkeerplaatsen zijn genummerd.
Uw parkeerplaats is nummer 47. De parkeerplaats is met een hek afgesloten. Via een batch kunt u het hek openen.

De eindschoonmaak kan indien gewenst worden uitbesteed voor € 65

Indien u zelf de eindschoonmaak voor uw rekening dient te nemen worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht.De kosten van water en de electra zijn in het reguliere tarief inbegrepen. De toeristenbelasting bedraagt € 2,00 per persoon per nacht.
De huurperioden lopen in principe van zaterdag (v.a. 15.00 uur) tot zaterdag (10.00 uur). Voordat u tot reserveren overgaat stellen wij het zeer op prijs om eerst telefonisch contact met elkaar te hebben om te bezien of de gegeven informatie voldoende duidelijk is (tel nr 06-37443290), dhr Joosten)
De reservering wordt overigens pas definitief wanneer 35% van het verschuldigde bedrag daadwerkelijk is overgemaakt. Het resterende deel dient 5 weken voor vertrek overgemaakt te worden.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (10 weken vrij) Kalender 2021 (53 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Peuter zwembad is aanwezig Peuter zwembad
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Waterski is aanwezig Waterski
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Vidauban voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Vidauban en in de nabije omgeving van Vidauban gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Var die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Provence Alpes Cote d'Azur waartoe Var behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Vidauban of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
St Tropez, Nice, Nice Toulon Monaco
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.