Logo vakantiehuis frankrijk
Somme Frankrijk

Te huur: Somme Remaisnil

landhuis in kasteeltuin en geheel ommuurd op 1 ha grond pracht huis met boomgaard . het laatste jaar is vekocht nu .. sp prijs..

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 1041) bedraagt €  450 tot € 550 per week voor maximaal 4 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 19 foto's.

Vakantiehuis: landhuis in kasteeltuin en geheel ommuurd op 1 ha grond pracht huis met boomgaard . het laatste jaar is vekocht nu .. sp prijs.. te huur in Somme (Frankrijk) woonhuis gelegen in de kasteel tuin ... <br>de geheel ommuurde tuin is 10.000 m en centraal het huis in de rijk bloeiende tuin ,loslopende kippen en frisse lucht de tuin aan de terras kant , <br>daar achter is de boomgaard ,  het oude theehuis staat langs de oprij laan jeu de boele baan hoort er bij in frankrijk
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (14 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Somme Noord-Frankrijk:

woonhuis gelegen in de kasteel tuin ... <br>de geheel ommuurde tuin is 10.000 m en centraal het huis in de rijk bloeiende tuin ,loslopende kippen en frisse lucht MOOI HUIS MET TUIN ---HUIS GELEGEN IN KASTEEL TUIN...
Dit vakantiehuis is geschikt voor 4 personen en ligt in een park van 1 hectare met volledige garantie van rust, privacy en natuur. Het huis is klassiek ingericht en wij verhuren graag aan mensen, die rust zoeken.... En wilt u lekker TV kijken dan is er een schotelantenne aanwezig die u ook de Nederlandse zenders biedt.
Er is een lekkere douche en een bubbelbad aanwezig.
De tuin van uw vakantieverblijf is een lust voor het oog. Het geheel is ommuurd en maakt een indruk die bij menig kasteel zou passen. Kortom, zoekt u een aangenaam vakantieverblijf niet te ver weg van Nederland of België dan is dit uw vakantieadres in Noord-Frankrijk.
KIJK OOK EENS OP ONZE SAITE == FRANSVAKANTIEHUIS.INFO   == RESERVEER TIJDIG
helaas geen wifi let op nu 2 weken 950,=€
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze vakantiewoning in Picardie (Picardi):

de tuin aan de terras kant , <br>daar achter is de boomgaard ,DE ZEER MOOIE KUST MET KRIJTROTSEN LIGT OP 60-80 KM AFSTAND LE TOUQUET 55 KM
- LE CROTOY 55 KM
- ST VALLERY 50 KMLE TREPOR 65 KM
- CATHEDRAAL AMIENS 38 KM NA 22.00 UUR 3 DEMENCIONAAL VERLICHT
- ZEER MOOIE GROTTEN NAOURS 15 KM
- JARDINS DE VALLOIRES 35 KM
- PERONNE OORLOGS MUSEUM
- ST OMER RAKETSTAD

Voor uw oriëntatie: Remaisnil ligt in de buurt van de plaatsen: Doullens, Amiens, Auxi le Chateau.Toon op landkaart
Informatie voor de huurder:
 Datum laatste update: 02-07-2020

RUSTIGE OMGEVING MET VEEL NATUUR.
HELFT VOORUIT BETALEN, REST BIJ AANKOMST ALS WE ER ZIJN DEKBEDDEN AANWEZIG, HOEZEN EN ONDERLAKEN MEENEMEN EN THEE-HANDOEKEN IN ONS 2e HUIS IS ALLES AANWEZIG, WEL SCHOON ACHTERLATEN! VAST TARIEF VOOR DE EINDSCHOONMAAK IS 45,00€ ZOALS OP DE KALENDER IS GEMELD.
 
Heeft dit vakantiehuis is interesse gewekt maar wilt u meer weten? Neem dan contact op met de Nederlandse eigenaar die u graag meer wilt vertellen over dit unieke vakantieverblijf in de Somme in Noord-Frankrijk.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (14 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Geen kinderen Adults only is aanwezig Geen kinderen Adults only
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Remaisnil voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Remaisnil en in de nabije omgeving van Remaisnil gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Noord-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Somme die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Picardie waartoe Somme behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Remaisnil of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Doullens, Amiens, Auxi le Chateau
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.