Te huur: Nievre Larochemillay

Sfeervol vakantiehuis aan beekje in de Bourgogne (zuid Morvan) met prachtig uitzicht en mooi ruime tuin. Coördinaten N 46 53.643 E 4 0.583

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 10

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 1018) bedraagt € 385 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Sfeervol vakantiehuis aan beekje in de Bourgogne (zuid Morvan) met prachtig uitzicht en mooi ruime tuin. Coördinaten N 46 53.643 E 4 0.583 te huur in Nievre (Frankrijk)
 vakantiehuis Nievre Uitzicht op het huis en de tuin  Voorzijde huis Uitzicht vanuit de tuin Woonkeuken

Omschrijving van dit huis in de Nievre Midden-Frankrijk:

 UW VAKANTIEHUIS VOOR EEN HEERLIJKE EN RUSTGEVENDE VAKANTIE IN ZUID-MORVAN (BOURGOGNE). De traditionele fermette ligt 1,5 km buiten het pittoreske dorpje Larochemillay in het dal van de la Roche met een schitterend uitzicht. Het huis heeft een heerlijke zonovergoten tuin met zitjes in de zon en schaduw en een terrasje langs de la Roche. Totdat de zon ondergaat ligt de tuin volop in de zon. De fermette bestaat uit 2 geheel zelfstandige wooneenheden: het sfeervolle voorhuis (vroegere woongedeelte) is geschikt voor 4 á 6 personen en het achterhuis (verbouwde grange). Het achterhuis wordt niet verhuurd.

Wanneer u het voorhuis huurt is het achterhuis niet bewoond. De tuin is dus voor u alleen!

Het voorhuis bestaat uit een sfeervolle woonkeuken met open haard, ruime en gezellige woonkamer met houtkachel en een badkamer op de  beneden verdieping. Er is via een balkon en trap een directe toegang tot de tuin. Vanuit het voorhuis heeft u een mooi uitzicht op de tuin en de omgeving. In de woonkamer is een tv met groot aantal Nederlandse zenders en een dvd speler. De bovenverdieping bestaat twee ruime slaapkamers en een overloop. Op de overloop kan een zitbank worden gebruikt als tweepersoonsbed. Het huis is centraal verwarmd en in goede staat. Huisdieren zijn in overleg toegestaan. De fraai aangelegde en grote tuin ligt langs de beek la Roche. De tuin heeft  diverse comfortabele zon- en schaduwplekken. Het huis ligt 1,5 km van het prachtige dorpje Larochemillay, waar een restaurant is.    

Zie onderaan de site ons fotoalbum, hiermee krijgt u een nog betere indruk van ons huis.
De prijs-kwaliteit is uitstekend horen we van al onze gasten. Een huis om te genieten en heerlijk te ontspannen.

Om de omgeving van het huis te bekijken op google zijn hier de coordinaten
N 46 53.643 E 4 0.583 BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Bourgogne (Morvan):

vakantiehuis NievreVanuit het huis loopt een pad regelrecht naar de top van de Mont Beuvray, de op een na hoogste en bekendste berg/heuvel in de Morvan. Het 'Parc Regional du Morvan' is een glooiend heuvelland, met op veel plekken de kenmerken van een gebergte, ter hoogte van Dijon. Een wandelgebied en fietsgebied bij uitstek en in 1970 uitgeroepen tot nationaal park (Parc Naturelle). Het natuurgebied ligt in de meest noordelijk gelegen uitloper van het hooggelegen bergplateau van de Auvergne. Het bestaat uit graniet en vulkanisch gesteente in zwaar geërodeerde vorm. Het meest noordelijke gedeelte in de buurt van Vézelay is kalkrijk en vruchtbaar: veel fruitbomen en wijnbouw. Het centrale gedeelte is waterrijk, met veel meren. In het zuiden is de helft van de streek bebost (gemengd beuken-eiken-naaldwoud).
De 4 grootste plaatsen in de omgeving zijn Luzy(15km), Chateau Chinon(25km), Beaune (50 km) en het historische Autun(30km). Ca. 60 km van de wijnstreken de cote de Beaune en de cote Chalonnaise. Daarnaast op ca. 1,5 uur rijden de historische plaatsen Vezelay en Cluny. Vanaf 25 km zijn een aantal golfbanen.  
Voor meer informatie kunt u de volgende sites bezoeken www.ot-portessuddumorvan.fr en www.portessuddumorvan.fr

Voor uw oriëntatie: Larochemillay ligt in de buurt van de plaatsen: Autun, Luzy, Chateau Chinon, Beaune en Vézélay.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 22-07-2021

Contactpersoon: Karel van Schie of Maartje Bakker; Herengracht 108; 2312LG Leiden; Nederland; mobiel 0031612052210. Eindschoonmaakkosten: 45 euro. De aanbetaling is 100 euro en de borgsom is 100 euro. 
De wisseldag is op ZONDAG!

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Larochemillay Autun Luzy Chateau Chinon Beaune Vézélay Nievre Bourgogne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.