Te huur: Vaucluse St Saturnin les Apt

Ruime luxe villa op wonderschoon landgoed met fantastisch uitzicht op de prachtige Luberon vallei Provence Frankrijk

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8378) bedraagt € 2.800 per week voor maximaal 10 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Ruime luxe villa op wonderschoon landgoed met fantastisch uitzicht op de prachtige Luberon vallei Provence Frankrijk te huur in Vaucluse (Frankrijk)
villa in bloementooi Zicht op huis vanaf zwembad Uitzicht op tuin villa en tuin Slaapkamer2 met eigen badkamer en direct toegang tot terras privébadkamer van slaapkamer1 Slaapkamer3 met eigen badkamer en direct toegang tot terras privébadkamer van slaapkamer 2 slaapkamer

Omschrijving van dit huis in de Vaucluse Zuid-Oost-Frankrijk:

villa in bloementooi

Prachtig gelegen villa met adembenemend uitzicht, bloemenpracht, goed doordachte tuinaanleg en vele faciliteiten waaronder een groot en comfortabel zwembad. De ligging is afgestemd op het Provenceklimaat en gericht op een zo groot mogelijk verblijfsgenot.
Op de eerste etage een zeer grote leefruimte, met overdekte en open balcon- en terrasruimtes, een grote en volledig uitgeruste keuken, en eetruimtes binnen en buiten.
Daarnaast een knus torenslaapkamertje, met een tweepersoonsslaapplek(200x180)op een verhoogd gedeelte, te bereiken via een ladder, en daardoor alleen geschikt voor grotere kinderen of bijzonder sportieve volwassenen, voor wie comfort wat minder prioriteit heeft (zie de tekening bij de foto's). Dit mini-slaapkamertje heeft een eigen kleine, maar volledig ingerichte badkamer(douchecabine plus wastafel). Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte direct naast de ingang van het kamertje.

Op de koele begane grond aan de zonnige tuinzijde twee ruime slaapkamers met een comfortabel tweepersoons boxspringbed(200x160) en elk voorzien van een eigen ruime privébadkamer inclusief toilet. Vanuit de kamer kan men direct naar buiten via openslaande deuren naar (overdekt)terras en tuin. De derde begane-grond slaapkamer is een extra ruime en daarbij extra koele slaapkamer met twee comfortabele eenpersoons boxspringbedden en voor kinderen een grenenhouten stapelbed (twee slaapplaatsen van 1.90 x 0.80). Ook deze slaapkamer is voorzien van een eigen privébadkamer inclusief toilet.


Buiten heeft men de beschikking over open en overdekte terrassen voorzien van buitenkoelkasten, warm en koud stromend water en een barbecue. Men geniet van een fantastisch uitzicht. Men kijkt uit over een uitgestrekte tuin(6500m2)gekenmerkt door veel kleur van bloeiende planten, maar ook voldoende gras om te spelen. Voor de liefhebbers is er een tafeltennistafel.

In de tuin bevindt zich ook het grote prive-zwembad (12 x 6m) met zonneterras, lig/zitmeubilair en elektrisch aangedreven overkapping. Ook is er gezorgd voor voldoende schaduw. In het poolhuis staat een koelkast. Vlakbij het zwembad is een grote trampoline(doorsnede 4m) en speeltuin voor de kinderen. Het gehele terrein is omheind, en uiteraard valt daarbinnen ook de privéparking voor de auto's.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Provence Alpes Cote d'Azur (Luberon):

Zicht op huis vanaf zwembad

Bij het verlaten van het terrein loopt men onmiddellijk in de prachtige natuur van de wonderlijke Perreal-heuvel met zijn kronkelende wandelpaadjes en opvallende gipsafzettingen met vindplaatsen van fossielen. Het uitzicht is op sommige plekken adembenemend, en overziet de volledige breedte van de Luberon vallei met zijn kleine dorpjes en gehuchten.

Het meer dan 40 gemeentes omvattende Parc Regional Naturel de Luberon is een nationaal beschermd erfgoed, met een unieke afwisseling van natuurlijke bossen, kersenboomgaarden, wijngaarden, middeleeuwse dorpjes, kastelen en lavendelvelden. Deze vermenging van natuur, menselijke geschiedenis en cultuur is indrukwekkend, niet alleen voor Frankrijk, maar eveneens voor de rest van Europa. Het gebied wordt ook wel aangeduid als het Toscane van de Provence en vormt een te koesteren en zorgvuldig bewaard landschap onder de warme zuidelijke zon van Frankrijk, een juweel begrensd door het indrukwekkende hoogland rond de Mont Ventoux en de diep gesneden Gorges du Verdon.

De regio is bezaaid met culturele en historische bezienswaardigheden, zoals de duizend jaar oude kerk van Sainte Anne in het nabijgelegen Apt, en de twee duizend jaar oude Pont Julien, een oude Romeinse brug die nog steeds het riviertje de Coulon overspant.

Vele dorpjes zijn interessante en gedenkwaardige plaatsen om te bezoeken. Rousillon was een schuilplaats voor de schrijver Samuel Beckett tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gordes is spectaculair tegen het Vaucluse massief aangeplakt met niet veraf de abdij van Senanque stammend van 1148. Het dorp Menerbes is beroemd geworden als uitgangspunt voor boeken en films over de specifieke Provencaalse levensstijl. Lacoste, ooit de thuishaven van de beroemde Markies de Sade, is een populaire plek voor geschiedenis- en theaterliefhebbers.

Al deze dorpjes bieden winkeltjes, restaurants en historische bezienswaardigheden, en kunnen worden bereikt in minder dan een half uur rijden.

Het legendarische Avignon, tijdens de middeleeuwen een tijd lang concurrent/plaatvervanger van Rome voor de pauszetel, is binnen 45 minuten rijden te bereiken en biedt een overvloed aan culturele en historische bezienswaardigheden.

Voor uw oriëntatie: St Saturnin les Apt ligt in de buurt van de plaatsen: Apt, Gordes, Rousillon, Avignon en Aix en Provence. Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 20-05-2022

Wij verhuren onze villa alleen in het zomerseizoen. Gedurende deze tijd leven we zelf in een aangrenzend maar volledig gescheiden appartement, met een eigen buitenruimte, en zonder visueel contact met de parkeerplaats, de tuin en het zwembad. Uw privacy is daardoor gegarandeerd, en toch zijn we onmiddellijk beschikbaar als de omstandigheden dat vereisen. Het zwembad is verwarmd (29 gr.) Voor de veiligeheid en om de watertemperatuur comfortabel te houden, is het zwembad uitgerust met een transparante, elektrisch aangedreven, zwembadoverkapping. Vanwege de complexiteit van de bediening zal deze overkapping door ons 's morgens en' s avonds worden geopend en gesloten, op tijden vastgesteld in overleg met onze gasten. De terrassen zijn versierd met potten vol bloeiende bloemen. Vroeg in de ochtend geven we deze potten water om de bloemen bloeiend te houden. Verder zullen we niet in zicht zijn, tenzij nodig voor onverwacht noodzakelijke reparaties etc.
We hebben ervaren dat onze gasten deze situatie zeer op prijs stellen en we zijn blij dat we de daardoor de voorwaarden hebben gecreëerd voor een soepele, ongestoorde vakantie.

Gezien de samenstelling van de slaapruimtes is bij een maximale bezetting van 8 personen het huis vooral geschikt voor drie echtparen met in totaal 2 kinderen of twee echtparen met in totaal 4 kinderen.

Deze villa is bedoeld voor families en andere groepen die op zoek zijn naar een omgeving, waar cultuur, landschappelijke schoonheid en rust samenvallen. Deze plek is niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een vakantie in een partysfeer, met bijhorende buitenmuziek en luidruchtig stemgebruik. Door de buren is onderling afgesproken de binnenshuis te beluisteren geluidssystemen (tv radio, ed.) alleen met gesloten ramen te gebruiken en buitenshuis (inclusief het gebied rond het zwembad) in het geheel af te zien van het gebruik van geluidsbronnen zoals (transistor)radio's of andersoortige/modernere luidprekersystemen.
Hierdoor wordt de unieke atmosfeer van rust en schoonheid zoveel mogelijk behouden en wordt geluidsoverlast beperkt tot een minimum.

Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan

We stellen het op prijs om voorafgaand aan een definitieve reservering telefonisch contact te hebben om aanvullende informatie te geven en vragen te beantwoorden, daarom verzoeken we uw telefoonnummer te vermelden in de reserveringsmail aan vakantiehuis-frankrijk.nl

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Airco is aanwezig Airco
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

St Saturnin les Apt Apt Gordes Rousillon Avignon Aix en Provence Vaucluse Provence Alpes Cote d'Azur Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.