Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Vaucluse - Saint-Saturnin-les-Apt

Vaucluse Frankrijk

Ruime luxe villa op wonderschoon landgoed met fantastisch uitzicht op de prachtige Luberon vallei Provence Frankrijk.

Te huur vanaf € 2.400 tot € 2.800 per week voor maximaal 10 personenDit vakantiehuis beschikt over wifi internet

Vakantiehuis: Ruime luxe villa op wonderschoon landgoed met fantastisch uitzicht op de prachtige Luberon vallei Provence Frankrijk te huur voor uw vakantie in Vaucluse (Frankrijk)Fotoalbum

Zwembad en uitzicht villa in bloementooi Zicht op huis vanaf zwembad Uitzicht op tuin villa en tuin Slaapkamer1 met eigen badkamer en extra stapelbed Slaapkamer1 met eigen badkamer en extra stapelbed Slaapkamer1 met eigen badkamer en extra stapelbed

Kalender 2020 (9 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.


Omschrijving van dit vakantieverblijf in de Vaucluse Zuid-Oost-Frankrijk Huis nr. 8378:

villa in bloementooi Prachtig gelegen villa met adembenemend uitzicht, bloemenpracht, goed doordachte tuinaanleg en vele faciliteiten waaronder een groot en comfortabel zwembad. De ligging is afgestemd op het Provenceklimaat en gericht op een zo groot mogelijk verblijfsgenot.
Op de eerste etage een zeer grote leefruimte, met overdekte en open balcon- en terrasruimtes, een grote en volledig uitgeruste keuken, en eetruimtes binnen en buiten. Daarnaast een klein torenkamertje, met een eigen kleine, maar volledig ingerichte badkamer(douchecabine plus wastafel. Boven dit badkamertje bevindt zich een tweepersoons-slaapplaats te bereiken via een ladder. Gezien de beschikbare ruimte en de ladder is dit torenkamertje qua comfort alleen geschikt voor grotere kinderen (8-18 jaar). Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte direct naast de ingang van het kamertje.

Op de koele begane grond aan de zonnige tuinzijde twee ruime slaapkamers met een comfortabel tweepersoons boxspringbed(200x160) en elk voorzien van een eigen ruime privébadkamer inclusief toilet. Vanuit de kamer kan men direct naar buiten via openslaande deuren naar (overdekt)terras en tuin. De derde begane-grond slaapkamer is een extra ruime en daarbij extra koele slaapkamer met een comfortabel tweepersoons boxspringbed(200x160) en voor kinderen een grenenhouten stapelbed (twee slaapplaatsen van 1.90 x 0.80). Ook deze slaapkamer is voorzien van een eigen privébadkamer inclusief toilet.


Buiten heeft men de beschikking over open en overdekte terrassen voorzien van buitenkoelkasten, een buitenkeuken en barbecue. Men geniet van een fantastisch uitzicht. Men kijkt uit over een uitgestrekte tuin(6500m2)gekenmerkt door veel kleur van bloeiende planten, maar ook voldoende gras om te spelen. Voor de liefhebbers is er een tafeltennistafel.

In de tuin bevindt zich ook het grote prive-zwembad (12 x 6m) met zonneterras, lig/zitmeubilair en elektrisch aangedreven overkapping. Ook is er gezorgd voor voldoende schaduw. In het poolhuis staat een koelkast. Vlakbij het zwembad is een grote trampoline(doorsnede 4m) en speeltuin voor de kinderen. Het gehele terrein is omheind, en uiteraard valt daarbinnen ook de privéparking voor de auto's.

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.

Meer informatieDe omgeving van deze accommodatie in Provence Alpes Cote d'Azur (Luberon):

Zicht op huis vanaf zwembad Bij het verlaten van het terrein loopt men onmiddellijk in de prachtige natuur van de wonderlijke Perreal-heuvel met zijn kronkelende wandelpaadjes en opvallende gipsafzettingen met vindplaatsen van fossielen. Het uitzicht is op sommige plekken adembenemend, en overziet de volledige breedte van de Luberon vallei met zijn kleine dorpjes en gehuchten.

Het meer dan 40 gemeentes omvattende Parc Regional Naturel de Luberon is een nationaal beschermd erfgoed, met een unieke afwisseling van natuurlijke bossen, kersenboomgaarden, wijngaarden, middeleeuwse dorpjes, kastelen en lavendelvelden. Deze vermenging van natuur, menselijke geschiedenis en cultuur is indrukwekkend, niet alleen voor Frankrijk, maar eveneens voor de rest van Europa. Het gebied wordt ook wel aangeduid als het Toscane van de Provence en vormt een te koesteren en zorgvuldig bewaard landschap onder de warme zuidelijke zon van Frankrijk, een juweel begrensd door het indrukwekkende hoogland rond de Mont Ventoux en de diep gesneden Gorges du Verdon.

De regio is bezaaid met culturele en historische bezienswaardigheden, zoals de duizend jaar oude kerk van Sainte Anne in het nabijgelegen Apt, en de twee duizend jaar oude Pont Julien, een oude Romeinse brug die nog steeds het riviertje de Coulon overspant.

Vele dorpjes zijn interessante en gedenkwaardige plaatsen om te bezoeken. Rousillon was een schuilplaats voor de schrijver Samuel Beckett tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gordes is spectaculair tegen het Vaucluse massief aangeplakt met niet veraf de abdij van Senanque stammend van 1148. Het dorp Menerbes is beroemd geworden als uitgangspunt voor boeken en films over de specifieke Provencaalse levensstijl. Lacoste, ooit de thuishaven van de beroemde Markies de Sade, is een populaire plek voor geschiedenis- en theaterliefhebbers.

Al deze dorpjes bieden winkeltjes, restaurants en historische bezienswaardigheden, en kunnen worden bereikt in minder dan een half uur rijden.

Het legendarische Avignon, tijdens de middeleeuwen een tijd lang concurrent/plaatvervanger van Rome voor de pauszetel, is binnen 45 minuten rijden te bereiken en biedt een overvloed aan culturele en historische bezienswaardigheden.


Voor uw oriëntatie: Het vakantieverblijf in Zuid-Oost-Frankrijk ligt in de buurt van de plaatsen: Apt, Gordes, Rousillon, Avignon en Aix-en-Provence. Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Uitzicht op tuin Datum laatste update: 22-12-2019

Wij verhuren onze villa alleen in het zomerseizoen. Gedurende deze tijd leven we zelf in een aangrenzend maar volledig gescheiden appartement, met een eigen buitenruimte, en zonder visueel contact met de parkeerplaats, de tuin en het zwembad. Uw privacy is daardoor gegarandeerd, en toch zijn we onmiddellijk beschikbaar als de omstandigheden dat vereisen. Voor de veiligeheid en om de watertemperatuur comfortabel te houden, is het zwembad uitgerust met een transparante, elektrisch aangedreven, zwembadoverkapping. Vanwege de complexiteit van de bediening zal deze overkapping door ons 's morgens en' s avonds worden geopend en gesloten, op tijden vastgesteld in overleg met onze gasten. De terrassen zijn versierd met potten vol bloeiende bloemen. Vroeg in de ochtend geven we deze potten water om de bloemen bloeiend te houden. Verder zullen we niet in zicht zijn, tenzij nodig voor onverwacht noodzakelijke reparaties etc.
We hebben ervaren dat onze gasten deze situatie zeer op prijs stellen en we zijn blij dat we de daardoor de voorwaarden hebben gecreëerd voor een soepele, ongestoorde vakantie.

Gezien de samenstelling van de slaapruimtes is bij een maximale bezetting van 10 personen het huis vooral geschikt voor drie echtparen met in totaal 4 kinderen of twee echtparen met in totaal 6 kinderen. Echter voor qua comfort weinig eisende sportieve volwassenen valt er te improviseren: Het stapelbed in de grote slaapkamer beneden heeft nl een lengte van 1.90 meter, en de tweepersoonsslaapplaats in het torenkamertje is qua lengte en breedte ook voor volwassenen geschikt.

Het is toegestaan één hond, voorzien van anti-vlooien behandeling en goed getraind (komt niet op meubelen en bedden), mee te nemen. Buiten moet de hond altijd aangelijnd zijn.

Deze villa is bedoeld voor families en andere groepen die op zoek zijn naar een omgeving, waar cultuur, landschappelijke schoonheid en rust samenvallen. Deze plek is niet geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een vakantie in een partysfeer, met bijhorende buitenmuziek en luidruchtig stemgebruik. Door de buren is onderling afgesproken de binnenshuis te beluisteren geluidssystemen (tv radio, ed.) alleen met gesloten ramen te gebruiken en buitenshuis (inclusief het gebied rond het zwembad) in het geheel af te zien van het gebruik van geluidsbronnen zoals (transistor)radio's of andersoortige/modernere luidprekersystemen.
Hierdoor wordt de unieke atmosfeer van rust en schoonheid zoveel mogelijk behouden en wordt geluidsoverlast beperkt tot een minimum.

We stellen het op prijs om voorafgaand aan een definitieve reservering telefonisch contact te hebben om aanvullende informatie te geven en vragen te beantwoorden, daarom verzoeken we uw telefoonnummer te vermelden in de reserveringsmail aan vakantiehuis-frankrijk.nlKlik op de onderstaande link om met de verhuurder contact op te nemen:

Boek nu, of informatie opvragen.

Wanneer u dit vakantiehuis reserveert dan kunt u bij ons ook online een reisverzekering of annuleringsverzekering afsluiten.Kortingen en/of toeslagen voor dit vakantiehuis voor het jaar 2020:
De hier genoemde kortingen en toeslagen gelden voor het jaar 2020. Voor kortingen en toeslagen in een ander jaar dient u de kalender van dat jaar te raadplegen.

Indien u 3 weken of meer aaneengesloten boekt dan krijgt u 5 procent 'meer weken' korting op de bruto huursom.
Vroegboekers ontvangen 5 procent 'vroeg boek' korting wanneer zij minimaal 175 dagen voor de dag van aankomst definitief hebben gereserveerd.
De borgsom bedraagt € 350. De borgsom krijgt u na uw vakantie weer van de verhuurder terug wanneer er geen zaken met de borgsom verrekend moeten worden zoals bijvoorbeeld schade die tijdens uw vakantie aan het huis of inrichting is ontstaan.
Bij normaal gebruik zijn de kosten voor energie en water bij de huurprijs inbegrepen tenzij op deze pagina of bij de kalenders anders staat aangegeven..

Kalender en huurprijzen en belangrijke links

Klik op een datum op de kalender om de huurprijzen te bekijken. De huurprijzen variëren van € 2.400 tot € 2.800 per week.De dag van aankomst en vertrek (wisseldag) is op: vrijdag
Kalender 2020 (9 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Vakantiehuis reserveren
BOEK NU

Meer info over dit huis

Andere vakantieverblijven in de omgeving van deze accommodatie

Indien dit vakantiehuis in Saint-Saturnin-les-Apt voor u niet geschikt is of reeds is verhuurd dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Saint-Saturnin-les-Apt en in de nabije omgeving van Saint-Saturnin-les-Apt gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de vakantiehuizen of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website door particulieren te huur worden aangeboden.


U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Zoekt u speciaal in Saint-Saturnin-les-Apt In het departement Vaucluse hebben wij 49 vakantiehuizen die u kunt huren en in de grote regio Provence Alpes Cote d'Azur zelfs 382 vakantiehuizen.
Zoekt u liever iets in of in de buurt van een bepaalde plaats? Dan kunt u de volgende links gebruiken:
Apt, Gordes, Rousillon Avignon Aix-en-Provence
In de Vaucluse hebben wij ook de volgende accommodaties voor u beschikbaar 3 appartementen, 2 boerderijen, 5 bungalows, 3 bungalowparken, 6 vakantieparken, 14 gites, 6 landgoederen, 29 villa's,

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie die u vele keren kunt herhalen.
Inmiddels hebben circa 1250 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben vele tienduizenden Nederlands en Belgen groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.