Te huur: Gard Méjannes le Clap

Vrijstaande vierpersoons stenen bungalow, volledig ingericht met prachtig uitzicht

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9168) bedraagt € 425 tot € 625 per week voor maximaal 4 personen.
Bij de verhuring van dit huis is een last minute korting van toepassing. Deze korting is nog niet in de voorgaande huurprijs verwerkt.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Vrijstaande vierpersoons stenen bungalow, volledig ingericht met prachtig uitzicht te huur in Gard (Frankrijk)
Keuken, met links de badkamer en rechts de eettafel De 'tuin' voor Deel van de woonkamr Zonsondergang Naar de twee slaapkamers De woonkamer

LASTMINUTE AANBIEDINGEN: Huurprijs per week

 • 29 augustus 2021 ⇔ € 600


Omschrijving van dit huis in de Gard Zuid-Oost-Frankrijk:

Keuken, met links de badkamer en rechts de eettafel La pente sauvage, de naam van bungalow F7, ligt op een hoog punt van het bungalow Le Mattas met rondom natuurlijke begroeiing. U kunt er heerlijk in of uit de zon genieten van het mooie uitzicht, met de kans op prachtige zonsondergangen.
In het schuurtje vindt u tuinstoelen en -tafels, twee parasols en wat gereedschap. De bungalow heeft een eigen parkeerplaats.
De bungalow is geschikt voor vier personen. In de gezellig ingerichte L-vormige woonkamer staan twee gemakkelijke stoelen en een bank. In de winter brengt de houtkachel warmte en sfeer in huis. Als u deze wilt gebruiken, moet u zelf voor hout zorgen. Daarnaast is er elektrische verwarming voor de koudere voorjaars- of najaarsavonden. Op de televisie kunt u Nederlandse zenders (Canal Digitaal) ontvangen en ook radiozenders. In de boekenkast staat een radio met cd-speler,verschillende boeken en een map met informatie over de omgeving. Onder het raam is de eethoek geplaatst met drie stoelen, aan te vullen met een kruk of stoelen uit de slaapkamers.
Op de vloer van alle kamers ligt novilon in tegelmotief, passend bij de omgeving.
De in 2018 vernieuwde keuken is volledig ingericht met een inductiekookplaat, een koel-vriescombinatie en een combimagnetron. Op het goed bereikbare zoldertje staan o.a. een extra elektrische kookplaat, een vruchtenpers, een senseo-apparaat, koffiezetapparaat en een eierkoker.
Het toilet, een wastafel, de douche en een wasmachine zijn in de badkamer te vinden.
In de ene slaapkamer staat een tweepersoonsbed (1.60 x 2 m), in de andere twee eenpersoonsbedden (0.90 x 2 m). In het kastje in deze kamer liggen verschillende spelletjes en onder een bed een bak met voornamelijk buitenspeelmateriaal. In beide slaapkamers is voldoende kastruimte aanwezig.
Dekbedden, kussens en moltons zijn aanwezig. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Languedoc Roussillon:

De 'tuin' voor De 120 bungalows op het ruim opgezette park Le Mattas, hebben veel privacy en worden hoofdzakelijk bewoond door Nederlands sprekende eigenaren.
Aan het begin van het park ligt een zwembad (20 x 10 m), 1.65 m diep) met een zonnetrerras met zonnestoelen. Het peuterbad (8 x 4 m) ligt afgescheiden maar naast het diepe bad.
Op het middenveld staat een grote barbecue, die elke week op een vastgestelde dag wordt aangestoken en waar iedereen dan vrij gebruik van kan maken. In het jeugdhonk kan worden getafeltennist en het is vaak een ontmoetingsplek. Verder is er een kinderspeelplaats met schommels, een klimrek enz. Van de twee aanwezige tennisbanen wordt veel gebruik
gemaakt. De twee jeu de boulesbanen liggen even verder aan het begin van het park. Ook is er een mogelijkheid voor volleybal, basketbal en voetbal.
Bij het oprijden van het park ziet u rechts de afvalruimtes, waar u uw afval kunt scheiden.
De receptie ziet u links liggen, waar u zich aan- en af moet melden en waar ze u informatie over allerlei zaken kunnen geven. Ook daar wordt Nederlands gesproken. De openingstijden vindt u op het bord naast de receptie. In het hoogseizoen worden er activiteiten voornamelijk voor kinderen verzorgd door een animatieteam. Het programma voor die dag vindt u meestal op het informatiebord, ook aan het begin van het park.
In de omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Er zijn wandelroutes uitgezet in de vrijwel ongerepte natuur met mooie uitzichten. De wandelingen leiden u langs meertjes, grotten en hunebedden. De begroeiing bestaat o.a. uit lavendel, tijm en rozemarijn met vooral in het voorjaar, veel bloemen.
In Méjannes le Clap vindt u het 'Office du Tourisme', waar u gedetailleerde kaarten kunt krijgen of kopen en informatie over de omgeving.
De Middellandse Zee ligt op zo'n 110 km van het park.
In de Utile in het dorp op ongeveer 3 km kunt u de dagelijkse boodschappen halen. In het zomerseizoen kunt u 's morgens vers brood krijgen bij de receptie. In het dorp is een bakker en een slager, een postkantoortje, een kapper, fysiotherapeut en verschillende souvenierswinkeltjes. In Saint Ambroix (23 km) zijn een paar grote supermarkten, zoals de Carrefour en de Intermaché aan het begin van St.Ambroix, verderop ligt een Lidl en o.a. een natuurvoedingswinkel.
In en bij de Cèze kunt u heerlijk vertoeven en zwemmen (zwemschoentjes liggen in de bak onder het eenpersoonsbed). Op verschillende plekken bij de Cèze, zoals bij Saint Ambroix, kunt u een kano huren om de omgeving vanuit een ander oogpunt te kunnen bekijken.
Verdere bezienswaardigheden in de omgeving :
- Le Pont du Grad, Romeins awuaduct
- Les Gorges de l'Ardèche, een prachtige route per auto of per kano langs rivierkloven
- Het snoepjesmuseum van Haribo in Uzès
- Verschillende grotten
- De Mont Ventoux
- Bambouseraie in Anduze, een bamboebos
- Roque sur Cèze, wat wij het maanlandschap noemen
- Oude plaatsjes in de omgeving
- Carrières de Lumières in Les Baux de Provence, een kijk- en luisterspectakel in een steengroeve
Zie verder de informatiemap in de bungalow voor meer suggesties.
Als u wilt, kunt u wel elke dag een marktje bezoeken. Een folder met deze marktjes vindt u in het gastenboek in de bungalow. Ikzelf vind de markt in Barjac op vrijdag heel gezellig met veel uiteenlopende kraampjes. Ook de markt in Uzès op zaterdag is heel bekend.

Voor uw oriëntatie: Méjannes le Clap ligt in de buurt van de plaatsen: St.Ambroix, Uzes, Barjac, Bagnols sur Cèze en Avignon.

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 05-07-2021

Dekbedden, kussens en moltons zijn aanwezig. U dient zelf te zorgen voor onderlakens, dekbedhoezen en kussenslopen. De grootte van de bedden staan hierboven vermeld.
Wilt u zelf badhanddoeken, keukenhanddoeken, theedoeken en vaatdoekjes meenemen?
De spullen in de keukenkastjes, zoals kruiden bijv. kunt u gebruiken, maar wilt u het aanvullen als het op is? Zo ook het toiletpapier en de wasmiddelen.
In het sleutelkastje vindt u de benodigde sleutels. De code krijgt u van mij.
De luiken boven de keuken en in de badkamer kunt u openzetten voor ventilatie en licht.
Het zou fijn zijn als u na afloop van uw huirperiode u ervaringen in het gastenboek zou willen schrijven. Bij aankomst kunt u voorin dit gastenboek de standen van de elektriciteits meter noteren en na aflloop graag uw eindstand.
De wisseldag is op zondag.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Peuter zwembad is aanwezig Peuter zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Méjannes le Clap St.Ambroix Uzes Barjac Bagnols sur Cèze Avignon Gard Languedoc Roussillon Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.