Vakantiehuis Frankrijk is de organisatie voor het verhuren en verkopen van particuliere vakantiehuizen in Frankrijk. Wij heten u welkom om via onze website een vakantiehuis te huren of te kopen.


Wanneer u op zoek bent naar een vakantiewoning om te huren of te kopen dan kunt u op de buttons hierboven klikken. U krijgt dan vele mogelijkheden (meer dan 1.000 vakantieverblijven!) om naar vakantiehuizen te zoeken in Frankrijk.


Onze zoekmachines: Vakantiewoningen in Frankrijk of wanneer u een vakantiewoning wilt gaan kopen: Huizen Frankrijk te koop.

Klik op een regio waar u met vakantie wilt gaan.Wilt u regionaal naar een vakantiehuis in Frankrijk zoeken dan kunt u hieronder op een regio op de landkaart klikken

Vakantiewoningen en vakantieverblijven in Frankrijk klik op een regio Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Nord Pas de Calais Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in de Picardie Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Champagne Ardennen Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Lorraine Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Ile de France Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Alsace (Elzas) Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Aquitaine Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Languedoc Roussillon Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Midi Pyreneeen Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Provence Alpen Cote d'Azur Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Rhone Alpen Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Corse Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Haute Normandie Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Basse Normandie Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Bretagne Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Pays de la Loire Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Poitou Charentes Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Centre Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Bourgogne Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Limousin Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Auvergne Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Franche Comte Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Haute Normandie Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Basse Normandie

Tip van de maand voor Frankrijk: Dordogne!Bezoek onze nieuwe pagina over de vakantiehuizen aan de Cote d'Azur. U kunt hier de vakantiehuizen op de afstand naar de zee selecteren.

Klik op een regio waar u met vakantie wilt gaan.Zoek hieronder naar vakantiehuizen met trefwoorden of op advertentie-nummer: 
 
Overzicht van: Appartementen, Boerderijen, , Gites, Chambres d'Hotes Chalets, Bungalows, vakantieparken, Bungalowparken, Landgoederen, Vakantiehuisjes op een camping, Villa's, Groepsaccommodaties
U kunt ook eens verder kijken op deze pagina. U treft hier veel links naar pagina's aan waarop de vakantiehuizen op basis van diverse selecticriteria worden aangeboden.

Met name in Zuid-Frankrijk kunt u heel veel vakantiehuizen vinden die te huur zijn..

Op onze last minute pagina vindt u veel vakantiewoningen die u heel snel kunt boeken.

Klik op: vakantiehuis verkopen wanneer u uw huis of huizen wilt verkopen en klik op: verhuren Frankrijk wanneer u uw vakantiewoning te huur wilt plaatsen.

Tip van de maand voor Frankrijk: Dordogne!De tips voor de zomervakantie zijn: de COTE D'AZUR, PROVENCE, DORDOGNE, Perigord, BOURGOGNE, MORVAN,en de QUERCY onze vorige tips waren BRETAGNE ARDECHE, LOIRE en LUBERON of vakantiehuisjes dicht bij de zee

U kunt alle huizen in Frankrijk vinden met onze zoekmachine. Klik op vakantiewoningen in Frankrijk of op de lastminutes pagina.

We hebben een nieuwe zoekfunctie ingebouwd voor huizen die in Frankrijk te koop zijn. U ziet gelijk de foto's erbij!

Huiseigenaren:
Op zoek naar een mooie koopwoning? Plaats gratis hier uw zoekopdracht. Wij gaan dan met onze relaties voor u vrijblijvend verder zoeken.

De Midi-Pyrenéés zijn ook heel populair vanwege de natuur, temperatuur, stranden, leuke dorpen etc. Een leuk alternatief voor de Provence.

VAKANTIE IN ZUID-FRANKRIJK: Vakantiehuis met zwemmeertje
Vakantiewoningen Frankrijk te huur
 'Dit vakantiehuis in Zuid-Frankrijk is in the picture'
Deze vakantiewoning in Zuid Frankrijk kunt u huren.
Met meer dan 750.000 bezoekers per jaar en meer dan 1.000 vakantiewoningen (particulier) kunt u via ons gemakkelijk uw vakantiewoning verhuren of verkopen.
Wat wij, van vakantiehuis-frankrijk.nl, de eigenaren van Franse vakantiehuizen aanbieden is uniek in Nederland en België.
Wij maken van uw advertentie voor uw vakantiehuis in Frankrijk die u te koop of te huur gaat zetten als het ware een eigen website. U heeft voor de publicatie van uw huis geen eigen website meer nodig. De kosten bedragen v.a. 117 euro per jaar voor de verhuur en 99 euro per jaar voor de verkoop van huizen.
Vooral de vakantiehuizen die verhuurd worden krijgen de beschikking over extra pagina's. U kunt via uw eigen "Controle Paneel" pagina's aanmaken voor o.a. : verhuurkalenders voor meerdere jaren, een gastenboek, overzicht van last minute aanbiedingen, een uitgebreid fotoalbum tot maar liefst 50 foto's! en tal van andere handige opties om uw vakantiehuis in Frankrijk in de schijnwerpers op het internet te zetten. Via uw eigen control panel kunt u online en realtime alle gegevens van uw gegevens uploaden op ieder tijdstip en waar u ook bent.

Op de volgende links vindt u onder andere de laatste 20 aanmeldingen van huizen Frankrijk te huur en huizen Frankrijk te koop.

Zoekt u een huis in een bepaalde plaats? Kijk dan op de nieuwe huizen zoek pagina

Vanaf 2007 zijn wij ook begonnen om een aantal geselecteerde vakantieverblijven te bezoeken en te beoordelen. Zo zijn wij in de afgelopen jaren o.a. in de Bourgogne, Vaucluse en in Noord Frankrijk bezocht. Uiteraard ontbrak de Provence niet aan ons reisdoel en de Correze en Dordogne zijn ook helemaal top!
Wij hebben met ons bedrijf in de loop der jaren heel veel vakantiehuizen in Frankrijk bezocht en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van deze vakantiehuizen.

Wilt u liever op vakantie in het zuiden dan ziet u hier alle vakantiehuizen Zuid Frankrijk te huur. Of een appartement op een park aan zee in Zuid-Frankrijk?

Op zoek naar een vakantiewoning in het midden van Frankrijk?
Of ga rechtstreeks naar onze zoekmachine: VAKANTIEHUIZEN IN FRANKRIJK Vakantiehuisjes zoeken.
   
   
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl op een rijtje
 • Wanneer u door ons een website laat maken bepaalt u zelf welke informatie over uw vakantiehuis op de website komt te staan. U maakt de tekst met uw eigen tekstverwerker! U kunt hier alle informatie kwijt over het verkopen of verhuren van uw vakantiehuis in Frankrijk.
 • Uw pagina's worden automatisch door de zoekmachines (Google, Bing etc.)(Google is een hele goede zoekmachine) in hun bestanden opgenomen. Hierdoor krijgt u nog veel meer kijkers voor uw huis!!!!
 • Even een tussendoortje: Als u meer informatie wenst over Frankrijk zoals streken, cultuur en ervaringen van Francofielen dan kunnen wij u onze zeer uitgebreide linkpagina waar u informatie vindt over Frankrijk van harte aanbevelen. En kunt u op onze site niet slagen voor een vakantiehuisje dan moet u zeker eens hier kijken.
 • Uw vakantiehuis wordt niet alleen via onze site door huurders of kopers gevonden, maar door iedereen die met populaire zoekmachines naar vakantiehuizen in Frankrijk, die te koop of te huur staan, op het internet zoekt. Er zijn zeer veel mensen die ons weten te vinden.
 • Uit de statistieken van het CBS is gebleken dat in 2013 en 2014 de Nederlanders (en ook Belgen) minder met vakantie naar Frankrijk zijn gegaan. Het aantal vakantiegangers daalt minstens met maar liefst 6%. Hoewel er in 2015 ook minder mensen met vakantie gaan zien wij toch een behoorlijke toename van het aantal boekingen. De crisis lijkt aan zijn einde te komen!
 • Ook makelaars kunnen hun huizen bij ons aanbieden. Op onze makelaars Frankrijk pagina vindt u verdere informatie.
 • De vakantieverblijven zijn altijd ruim omschreven. Elk vakantieverblijf is voorzien van foto's, omschrijving van het verblijf, de omgeving en de huur- of koop condities.
 • Vakantiehuis-frankrijk.nl voorziet duidelijk in een behoefte gelet op het feit dat op dit moment meer dan 1.000 vakantiehuizen in geheel Frankrijk via ons te huur of te koop worden aangeboden.
 • U hoeft niet te programmeren. Dat doen wij voor u!
 • Er zijn vele websites die gratis een link naar uw website willen opnemen. Wij staan bij vele honderden websites genoteerd.
 • U gaat heel veel bezoekers op uw website krijgen die uw vakantiehuis in Frankrijk willen huren of kopen. En daar gaat het tenslotte om!
 • En.........het is heel goedkoop. Voor slechts 117 euro kunt u aanzienlijk besparen op: makelaarskosten, verhuur provisie, advertentiekosten in kranten etc. etc. Zet maar eens een advertentie met vakantiehuis huis te koop of te huur in een krant of tijdschrift. U schrikt van de advertentiekosten. En bij ons staat uw vakantiehuis in Frankrijk het gehele jaar te huur of te koop. Wij adverteren voor u in diverse dagbladen met o.a. vakfrank.be
 • En er komen er nog veel meer huizen bij. Wij hebben voor onze Engelstalige bezoekers ook zoekpagina's gemaakt. Misschien handig voor u om met uw huis ook in het Engels te adverteren? Via de volgende link vindt de laatste 50 Engelstalige advertenties aan van Houses France for sale. Maar ook voor de Holiday Rentals in France vindt u de laatste advertenties.
  In het Engels naar huurwoningen zoeken? Holiday Homes France. Of naar koopwoningen in het Engels? Houses for sale
  Wilt u in het Engels adverteren dan kunt via advertise property France uw advertentie aanmelden.
 • Eind mei 2005 zijn we gestart met een lastminutes programma voor huiseigenaren. Hiermee kunnen verhuurders online hun lastminute aanbieding invoeren.
 • Voor mensen die niet goed ter been zijn hebben we ook woningen geselecteerd die geschikt zijn voor minder valide personen die gebruik moeten maken van een rolstoel. Op deze pagina staan veel vakantieverblijven vermeld. Deze pagina is nu uitgebreid met de vakantiehuizen die ook op onze aparte gehandicapten stonden vermeld met huizen die geschikt zijn voor mensen met een lichamelijke handicap.
 • Wij hebben ook een Google Earth kml pagina over Frankrijk. Nog lang niet alle eigenaren hebben hun huis erop gezet maar het is een begin. Klik op Google Earth Frankrijk voor een virtuele vlucht in 3D naar de vakantiehuizen. (alleen werkzaam indien u GE op uw PC heeft geïnstalleerd!)
 • En wij blijven niet stil zitten. Wij maken steeds meer handige zoekfuncties op onze website. Nu kunt u ook vakantiehuizen vinden die over internet, wifi of adsl beschikken. Dan kunt u ook tijdens uw vakantie uw e-mails bekijken of gewoon lekker doorwerken???
Meer informatie over de kracht van vakantiehuis-frankrijk.nl

De grote kracht van vakantiehuis-frankrijk.nl is dat de aangeboden Franse vakantiehuizen alleen maar gaan over Franse vakantiehuizen. Als iemand op zoek is naar vakantiehuizen in Nederland of België, om te kopen of te huren, dan zal hij niet zo snel op onze website gaan zoeken. Wij hebben alleen maar websites van Franse vakantiehuizen. Kijk gerust eens op onze overzicht pagina's (klik op de blauwe links! Natuurlijk kunt u bij ons ook appartementen en gites (een gite is vaak een opgeknapte landelijk gelegen woning met een lage huur) in Frankrijk huren of kopen. We zijn bezig met een nieuwe pagina over gites in Frankrijk. En helemaal is onze overwinter pagina.
En als iemand een boerderij of een kasteel (Château) aanbiedt doen wij hier ook niet moeilijk over. Kijk maar eens op kastelen Frankrijk die te huur zijn.

We hebben ook een selectie gemaakt van huizen met een lage huur. (startprijzen vanaf circa 100-300 euro per week in het laagseizoen) Klikt u op goedkope vakantiehuizen in Frankrijk voor een overzicht. Het is een behoorlijk lange pagina met goedkope vakantiehuizen.
Zoekt u een huis in een iets hogere prijsklasse dan kunt op deonderstaande links klikken:

LET OP: HUURPRIJS INDICATIE LAAGSEIZOEN. IN HET HOOGSEIZOEN ZIJN DE HUURPRIJZEN IN DE REGEL AANMERKELIJK HOGER:

Vakantiehuizen v.a. 230-270 euro per week;
Autovakantie 250-275 euro per week;
Autovakantie 275-300 euro per week;
Auto vakantie 300-350 euro per week;
Leuke vakantiehuizen v.a. 351-400 euro per week;
Vakantiehuizen v.a. 401-450 euro per week;
Vakantiehuizen v.a. 451-525 euro per week;
Vakantiehuizen v.a. 526-575 euro per week;
Vakantiehuizen v.a. 576-650 euro per week;
Vakantiehuizen v.a. 651-750 euro per week;
Vakantiehuizen v.a. 750-950 euro per week;

Vakantiehuizen v.a. 950-1.100 euro per week.

Luxe villa in Zuid-FrankrijkVoor luxe vakantiewoningen in een hogere prijsklasse (vanaf circa 1.100 euro per week) kunt u op de volgende link klikken: Luxe vakantiehuizen in Frankrijk.
De echte jet set huizen a la Felderhof vindt u op onze exclusieve villa frankrijk pagina voor het ultieme villa Felderhof gevoel!

We hebben ook een aparte pagina over villa's in Zuid-Frankrijk (o.a. Vakantiehuizen Provence en Cote d'Azur) en nog een pagina over franse villa's en uiteraard appartementen in de Franse Alpen. Ook kunt u bij ons een hotel vinden of Chambres d'Hotes voor het huren van kamers per dag of per week. Kijk ook eens op onze nieuwe pagina met Chambres d'hotes en Bed and Breakfast waar ook B&B te koop worden aangeboden worden.
We hebben ook veel huizen in Frankrijk op een rijtje met foto's gezet: Huizen Frankrijk huren

Zoekt u iets leuks in het zuiden van Frankrijk? Kijk dan eens hier: Vakantiehuizen Cote d'Azur of iets meer naar het westen in het zuiden: Vakantiehuizen Languedoc te huur en Vakantiewoningen Languedoc te huur. Hier vindt u ook veel huizen voor uw zomervakantie in Zuid-Frankrijk.

Op de volgende pagina vindt u zeer veel prachtige huizen: Villa's Frankrijk te huur. En op de volgende pagina vindt u Villa's frankrijk te koop.

Deze selectieve aanpak is tegelijkertijd een kwaliteitsverhoging van het internet gebruik. De veel gehoorde klacht is dat wel alles op het internet staat maar dat het zo moeilijk te vinden is. Uren turen achter je beeldscherm en voila, nog geen resultaat. Daar gaan wij verandering in aanbrengen. Het eindeloos zoeken op het internet naar vakantiehuizen in Frankrijk moet maar eens afgelopen zijn.

We zijn onze nieuwe database aan het opzetten. Zoals Vakantiehuizen Provence te huur en Vakantiehuizen Provence te koop kunt u hier vinden.

Op zoek naar huizen in de Dordogne? Vakantiehuizen Dordogne is onze laatste aanwinst. De overige departementen zullen binnenkort volgen. Hier vindt u het aanbod van huizen die te huur zijn in de regio Pyreneeën: Vakantiehuizen Pyreneeën overigens kunt u veel meer huizen vinden met onze zoekmachine. Ook vakantiehuizen voor de wintersport in Frankrijk komen aan de beurt.

Een selectie van verschillende vakantiewoningen in geheel Frankrijk treft u op de volgende link aan: Vakantiewoningen Frankrijk

Of bent u op zoek naar vakantiehuizen in de Bourgogne? Hiervan hebben we een uitgebreide pagina: Vakantiehuizen Bourgogne te huur. Ook de huizen in de Gers komen aan bod: Huizen Gers te huur

Op de bovenstaande pagina's treft u slechts een klein aanbod aan. U kunt uiteraard ook de zoekmachine proberen. Dan krijgt u een compleet overzicht.

Een leuke mix van huizen die te huur zijn kunt u vinden met de volgende link: Vakantiehuizen Frankrijk te huur.

Ook aan uw hond of kat is gedacht. Op de volgende link vindt u een enorm overzicht van vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan. Maar heeft u last van een allergie? Dan is een vakantiehuis waar huisdieren niet zijn toegestaan voor u geschikt.

Zoekt u een huis in het noorden van Frankrijk? Kijk dan eens op vakantiehuizen Lorraine te huur

Of een leuke bungalow op een bungalowpark?

In het hoogseizoen is het vaak lastig om op het laatste moment een leuke vakantiewoning te vinden. Daarom hebben wij ook lastminutes zoekmogelijkheden op onze website opgenomen.
Via de volgende link krijgt een uitgebreide zoekmethode naar lastminutes van vakantiewoningen die particulier worden aangeboden.

De laatste tijd hebben wij ook veel aanbod van huizen aan de westkust. Kijk op Vakantiehuizen Normandie te huur Hier vindt u veel huizen dichtbij het strand/zee. Natuurlijk ontbreken de vakantiehuizen in Bretagne ook niet.

Natuurlijk moeten uw kinderen het ook naar hun zin hebben met hun vakantie in Frankrijk. Wij hebben vakantiehuisjes voor u geselecteerd die geschikt zijn voor grote en kleine kinderen.

Zoekt u een huis om voor langere tijd te huren bijvoorbeeld voor een paar maanden of nog langer dan ziet u hier een ruim overzicht van huizen die u semi-permanent kunt huren.

Ook de volgende accommodaties verdienen uw speciale aandacht.


Nog meer informatie over vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-frankrijk.nl biedt de eigenaren van vakantiehuizen in Frankrijk weliswaar een eigen website aan maar de inhoud van de website wordt wel door ons gecontroleerd op de mate van relevantie. Wanneer de inhoud van de websites geen betrekking heeft op het verkopen of verhuren van Franse vakantiehuizen dan worden zij door onze redactie geweigerd. Ook wordt elke wijziging die later op de website wordt aangebracht ook door onze redactie gecontroleerd. Stelt u zich eens voor dat u op zoek bent naar een goedkoop Frans vakantiehuis om te huren of te kopen en u komt ineens op een website terecht waar een partij tweede hands sokken te koop wordt aangeboden. Wanneer u dus een vakantiehuis in Frankrijk te huur heeft dan weet u ook zeker dat iemand op uw site komt die ook zoekt naar een vakantiehuis in Frankrijk die te huur is.

In de kolom hiernaast worden een aantal voorbeelden gegeven hoe u de huizen in Frankrijk kunt vinden. Zo hebben wij alvast vakantiehuizen in de regio Auvergne geselecteerd. Klik op : Vakantiehuizen Auvergne te huur of op Vakantiehuizen Auvergne te koop voor meer informatie.

Ook voor vakantiehuizen in de regio Centre hebben we huizen te huur. Klik op vakantiehuizen Centre te huur. Binnenkort verwachten wij meer huizen uit deze regio.

Onze uitgebreide database, dit is het gegevensbestand van alle Franse vakantiehuizen die op www.vakantiehuis-frankrijk.nl te koop of te huur zijn, kan op vele manieren door de mensen die een vakantiehuis in Frankrijk willen kopen of huren benaderd worden.
Er kan op veel verschillende onderwerpen geselecteerd worden, zodat u altijd de vakantiehuizen in Frankrijk vindt die aan uw criteria voldoen. U krijgt dan geen ongewenste zoekers op uw website. En diegenen die op zoek zijn naar een vakantiehuis in Frankrijk die vinden zeer snel het vakantiehuis dat zij willen kopen of huren. Het is ook handig om met de kaart van Frankrijk naar vakantiehuizen te zoeken. Even klikken op een bepaalde regio en u krijgt een overzicht van alle vakantiehuizen in deze franse regio. Bijvoorbeeld de regio Loire. Als u op zoek bent naar vakantiehuizen in de Loire kunt u op de volgende link klikken: Vakantiehuizen Loire te huur. Of, vakantiewoningen Limousin te huur. Zoekt u naar huizen in West-Frankrijk? Misschien is dit dan wat voor u: vakantiehuizen Poitou-Charentes te huur. U kunt ook huizen in de populaire regio Rhône vinden. Kijk op vakantiewoningen Rhône te huur voor een aantal huizen. Of als u wilt kopen dan is dit misschien iets voor u: Vakantiewoningen Rhône te koop.

Of zoekt u een leuk huis in de buurt van Parijs? Kijk eens op vakantiehuizen Ile de France te huur.


Nog een reden waarom vakantiehuis-frankrijk.nl het zo druk heeft.

Belasting over uw vakantie huis in Frankrijk.Door de gewijzigde fiscale regels in Nederland wordt het steeds aantrekkelijker om een vakantiehuis in Frankrijk te verhuren. De inkomsten uit de verhuur van een vakantiehuis zijn geheel belastingvrij in Nederland en u bespaart mogelijk ook nog op de vermogensrendements-heffing (zie menu FISCUS). Nu de rente van een lening voor een tweede huis in Frankrijk (vakantie huis) niet langer aftrekbaar is, is het zeer aantrekkelijk geworden om vakantiehuizen te huur aan te bieden. Wij verwachten ook dat de komende jaren dat de bezitters van vakantiehuizen massaal hun vakantiehuis, al is het maar voor een paar weken, willen gaan verhuren om de kosten een beetje te dekken.Daarnaast zullen veel mensen die over wat eigen geld beschikken tot aankoop van een huis in Frankrijk overgaan. Dit is niet alleen leuk voor hun eigen vakantie maar ook vanwege de bijna belastingvrije huur die wordt ontvangen. Omdat Frankrijk een populair vakantieland is en dit altijd zal blijven, zullen hier de nodige vakantiehuizen worden aangeschaft. Dit zal natuurlijk gevolgen hebben voor de prijzen van de vakantiehuizen. Dit geldt niet alleen voor vakantiehuizen aan de Franse kust (Cote d'Azur) of de vakantiehuizen in de Provence maar ook voor de Franse Ardennen, Dordogne en de Franse Alpen. Hier kunt u een paar tips voor uw tweede huis in Frankrijk vinden.


Hoe kunt u huurwoningen en koopwoningen in Frankrijk vinden?

Wij maken u het heel gemakkelijk om op onze website Franse huizen te vinden. U kunt bij ons een huis in Frankrijk vinden op een aantal manieren.
U kunt de huizen stuk voor stuk bekijken, u kunt de landkaart gebruiken en een regio aanklikken, en u kunt de zoekmachine gebruiken. Het leuke van onze zoekmachine is dat u de Franse huizen kunt selecteren op basis van de door u opgegeven criteria.
U geeft eerst aan of u een huisje wilt kopen of huren. Daarna is het handig om eerst een gebied te selecteren voordat u verder gaat. U vindt hier vakantiehuizen in: Zuid-Frankrijk, Noord-Frankrijk, West-Frankrijk, Midden/Centraal Frankrijk etc.. Heeft u dan nog niet gevonden wat u zoekt dan kunt u uw selectie verfijnen met een regio in Frankrijk of een departement in Frankrijk. Sinds kort kunt u ook zoeken op basis van en streeknaam naar vakantiehuizen en zien hoe mensen op zoek gaan naar vakantieverblijven in Frankrijk.

Probeer het maar eens uit. Maar ga niet te ver met de selecties want dan kan het wel een lastig worden om uw droomhuis in Frankrijk te vinden.

We hebben al een aantal selecties voor u gemaakt.

Klik op de volgende links:

 

U kunt hier huurwoningen in Frankrijk zoeken

VAKANTIEWONINGEN FRANKRIJK VINDT U OP VAKANTIEHUIS-FRANKRIJK.NL