Logo vakantiehuis frankrijk
Stel uw vraag aan de verhuurder of neem een optie of maak een reservering.

Uitleg formulier

U kunt het formulier gebruiken om nadere informatie op te vragen of een optie op de vakantiewoning te nemen of om het vakantiehuis te reserveren.
Ieder informatieverzoek/optie/reserveing is altijd vrijblijvend! U zit nergens aan vast. Pas nadat u een overeenkomst met de verhuurder heeft gesloten kan een reservering of een optie definitief zijn.

Informatie opvragen

Heeft u nog vragen over de vakantiewoning dan kunt u het formulier invullen en bij de laatste vraag het rondje 'informatie / optie' aanklikken. Wij vragen wel uw gegevens in te vullen want u kunt niet anoniem vragen stellen.

Optie nemen

Wanneer een vakantiehuis in de door u gewenste periode nog vrij is en u weet nog niet zeker of u in deze periode vrij/verlof kunt krijgen dan kunt u een optie aanvragen. Vraag de verhuurder dan altijd hoelang de optie periode uiterlijk zal duren.

Het huis reserveren

Wanneer u wenst te reserveren dan klikt u op het keuze rondje 'reserveren' bij het formulier. Maar let wel op dat het geen definitieve reservering is. De verhuurder dient altijd de reservering aan u te bevestigen. Het is ons beleid dat de verhuurder binnen 24 uur na uw reserveringsaanvraag met u contact opneemt!

Het is bij Vakantiehuis Frankrijk niet mogelijk om rechtstreeks definitief een vakantiehuis te boeken zonder akkoord van de verhuurder. Het is helaas soms mogelijk dat eerdere boekingen of opties nog administratief verwerkt moeten worden.