Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Franchesse

Franchesse – Schattig woonboerderijtje met grote tuin en overdekt zwembad. ** ONDER BOD **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  157.500. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 4 personen


Dit huis in Franchesse wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (16 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Franchesse – Schattig woonboerderijtje met grote tuin en overdekt zwembad. ** ONDER BOD ** te koop in Allier (Frankrijk)
 vakantiehuis Allier

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

 Franchesse – Schattig woonboerderijtje met grote tuin en overdekt zwembad.

Via de serre komt u in de huiskamer/eetkamer met houtkachel, balken plafond en een gezellig barretje.
Bij het barretje is de ingang naar een halletje die naar de keuken met elektrische kookplaat en badkamer met douche en toilet leidt.

Via de trap in de huiskamer komt u boven op de ruime overloop , 2 slaapkamers met inbouw kasten waarvan 1 met een toilet ( sani broyeur )

In de prachtig aangelegde tuin van +/- 5000 m2 vindt u een verwarmd zwembad wat overdekt word met een uitschuifbare abri voor de beveiliging.
2 Hokjes voor houtopslag, een garage, atelier, houten schuurtje en stenen schuurtje waar een extra slaapplaats van gemaakt zou kunnen worden.
De tuin heeft een verscheidenheid aan bomen staan en is geheel omheind , er is verlichting op bewegings melders .

Het huis heeft een alarm systeem, beneden dubbele beglazing en boven overal voorzet ramen en horren, een nieuw dak, is geïsoleerd, het geheel kan ook verwarmd en gekoeld worden met de 5 units die boven en beneden hangen en elektrische bijverwarming.
Het vuilwater systeem is hier een microstation in plaats van een septic tank.

Een prachtig geheel waar geen grote werkzaamheden meer te doen zijn dus ideaal als vakantiehuis of voor permanente bewoning.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

vakantiehuis AllierIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Franchesse ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Vichy, Clermont Ferrand, Montluçon en Bourges.

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Franchesse wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (16 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Airco is aanwezig Airco

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Franchesse voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Franchesse en in de nabije omgeving van Franchesse gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Franchesse of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Vichy, Clermont Ferrand Montluçon Bourges

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.