Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Dordogne Teillac

Ons heerlijke vakantieverblijf met zwembad (5x10) in de Dordogne met veel rust, ruimte en privacy! Een ideaal complex met veel mogelijkheden.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  317.000. Het huis in Zuid-West-Frankrijk is geschikt voor maximaal 9 personen


Dit huis in Teillac wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (39 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Ons heerlijke vakantieverblijf met zwembad (5x10) in de Dordogne met veel rust, ruimte en privacy! Een ideaal complex met veel mogelijkheden. te koop in Dordogne (Frankrijk)
 vakantiehuis Dordogne  overdekte veranda

Omschrijving van dit huis in de Dordogne Zuid-West-Frankrijk:

 Het verblijf, in een bosrijke omgeving, staat op 6240m2 eigen grond, bestaat uit twee afzonderlijke woonhuizen (zie plattegrond)ieder voorzien van een woonkamer met houtkachel, keuken, douche, toilet en diverse slaapvertrekken.
Er zijn buitenterrassen en één woning is voorzien van een grote overdekte veranda.
Het geheel is in authentieke stijl gerenoveerd met veel modern comfort.
De omheinde tuin biedt veel rust, ruimte en privacy.
Het ligt aan de rand van het dorp Teillac met ongeveer 10 huizen.
Er is buiten ook nog een aparte sanitaire voorziening met douche, toilet en aanrecht. Ideaal bij gebruik van het zwembad of voor (kampeer)gasten.
Bij het gehele complex zijn inpandig nog andere ruimten: voor b.v. (wijn)opslag en andere schuurspullen. En volop mogelijkheden voor het creëren van b.v. appartementen.
Een ideaal complex dus met veel mogelijkheden! permanente bewoning. gastenverblijf. chambre d'hotes. verhuur. meerdere families.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Aquitaine:

vakantiehuis DordogneCentraal gelegen in de buurt van Périgueux, Limoges, Angoulème, Bergerac en Bordeaux (vliegvelden)
En stadjes voorzien van winkels, markten, restaurants, musea en andere voorzieningen.
In de omgeving mogelijkheden voor veel buitenactiviteiten en bezienswaardigheden. Denk hierbij aan kanovaren, wandelen, paardrijden, vissen, golfen, de kastelen, de bossen en meren.
Voor de dagelijkse boodschappen zijn er winkels op 5 tot 10 km. De andere winkels zijn vanaf 10 km. rijden de moeite waard.

Voor uw oriëntatie: Teillac ligt in de buurt van de plaatsen: Brantôme, Perigueux, Limoges, Angouleme en Bergerac.

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Aquitaine met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Aquitaine wordt de schoonheid van Aquitaine goed in beeld gebracht.

Informatie voor de koper:

De vraagprijs is 317 duizend euro.
De inboedel is (voor het grootste gedeelte) onderhandelbaar.
Er is voor beide woningen een septictank.
Electra is voor het grootse gedeelte vernieuwd. Recent is er een diagnostisch onderzoek gedaan naar aanwezigheid van ongedierte, bouwconditie, staat elektriciteit etc. Op alle punten goed.

Datum laatste update: 15-09-2021EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (39 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Dordogne Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Teillac voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Teillac en in de nabije omgeving van Teillac gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-West-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Dordogne die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Aquitaine waartoe Dordogne behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Teillac of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Brantôme, Perigueux, Limoges Angouleme Bergerac

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.