Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Puy de Dome Durmignat

Durmignat – Gezellig woonhuis op 7730 m2 grond met een leuk uitzicht. ** NIEUW **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  131.440. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Durmignat. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Durmignat – Gezellig woonhuis op  7730 m2  grond met een  leuk uitzicht. ** NIEUW ** te huur in Puy de Dome (Frankrijk)

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Puy de Dome Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Durmignat – Gezellig woonhuis op  7730 m2  grond met een  leuk uitzicht. ** NIEUW ** te huur in Puy de Dome (Frankrijk) Durmignat – Gezellig woonhuis op 7730 m2 grond met een leuk uitzicht.

Via de hal komt u het huis binnen, aan uw rechterhand de huiskamer met eethoek.
Aan uw linkerhand gaat u via de keuken naar de badkamer, apart toilet en veranda, vroeger was dit de garage, met keukenblok en een zolder over de gehele veranda.

In de hal zit de trap naar de bovenverdieping, hier zijn 2 ruime slaapkamers, een kantoor waar nog een slaapkamer van gemaakt kan worden en een tweede badkamer met toilet.

Via de veranda gaat u de ruime tuin in met schuur en kippenhok.
Op het terrein wat om het huis heen ligt staan nog 2 paardenstallen, en in de weitjes eromheen is er ruimte voor paard, poney of geitjes.
Het terrein heeft een prachtig uitzicht naar het dorpje Durmignat waar u s’avonds de lichtjes gezellig ziet branden.

Het huis wordt verwarmd door centrale verwarming op gas en vloerverwarming in de huiskamer , hier is ook een houtkachel . Op enkele ramen na heeft alles dubbel glas.
Een ruime kelder onder het huis en op het terrein een waterput.

Een leuk huis rustig gelegen maar toch in een klein gehuchtje met wat buren.

De omgeving van deze koopwoning in Auvergne :

(Vakantie) koopwoning: Durmignat – Gezellig woonhuis op  7730 m2  grond met een  leuk uitzicht. ** NIEUW ** te koop in Puy de Dome (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Puy de Dome is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Durmignat ligt in de buurt van de plaatsen: Cusset, Vichy, Clermont Ferrand, riom. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Durmignat wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van Harten

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen


EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Puy de Dome Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Durmignat voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Durmignat en in de nabije omgeving van Durmignat gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Puy de Dome die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Puy de Dome behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Durmignat of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Cusset, Vichy, Clermont Ferrand riom

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.