Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Saone et Loire Frontenaud

179.000 € - Saône-et-Loire - Moderne woning met grote tuin en vijver

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  179.000. Het huis in Oost-Frankrijk is geschikt voor maximaal 7 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Frontenaud. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: 179.000 € - Saône-et-Loire - Moderne woning met grote tuin en vijver te huur in Saone et Loire (Frankrijk)

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Saone et Loire Oost-Frankrijk:

(Vakantie) woning: 179.000 € - Saône-et-Loire - Moderne woning met grote tuin en vijver te huur in Saone et Loire (Frankrijk) Een in 2006 nieuw gebouwde woning aan de rand van het dorp Frontenaud. Het perceel is 2960 m2 groot en deels omgeven door een houtwal, waardoor veel privacy ontstaat. De moderne woning is van alle gemakken voorzien en heeft 4 slaapkamers, 1 badkamer en 2 toiletten en een inpandige garage. De woonkamer met open keuken heeft een vide, waardoor veel ruimte is ontstaan. Het gehele huis is voorzien van elektrische vloerverwarming en een 200 liter boiler verzorgd de warmwatervoorziening. Achter het huis op de zuidzijde bevindt zich een veranda met uitzicht op de tuin. De tuin met vijver en hoogteverschillen bevat veel vaste planten, struiken en rozen en heeft veel bloei in de gehele zomer.

Referentie: NL71580-179BO
Omgeving: Frontenaud
Type woning: Villa
Constructie: Vrijstaand
Bouwjaar: 2006
Grondopp.: 2960 m2
Woonopp.: 100 m2
Kamers: Totaal:
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Toiletten: 2

De omgeving van deze koopwoning in Bourgogne (Bourgogne):

(Vakantie) koopwoning: 179.000 € - Saône-et-Loire - Moderne woning met grote tuin en vijver te koop in Saone et Loire (Frankrijk).Het huis is uitstekend bereikbaar omdat Frontenaud op 2 km afstand van de autoroute (A39) ligt. Het dorp (op loopafstand) heeft een bakker, een kleine supermarkt en een kapper. Op 10 autominuten ligt Louhans met een meer dan uitstekend winkelaanbod. Door de ligging is er veel variatie in het maken van uitstapjes mogelijk. Naar het westen de Bourgogne wijnstreek met de bekende wijnchateau’s en naar het oosten de Jura met de prachtige natuur. De grote steden Dyon en Lyon liggen op een uur rijden, terwijl op een half uur rijden ook de steden Lons le Saunier en Bourg en Bresse een bezoek waard zijn. De mensen in deze omgeving zijn open en heel vriendelijk.

Voor uw oriëntatie: Frontenaud ligt in de buurt van de plaatsen: Saint Amour, Cuisery, Louhans, Tournes en Le Miroir. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

Algemene kenmerken:
Aantal verdiepingen: 2
Ligging: Aan de rand van het dorp
Omgeving: Landelijk
Extra's: Veranda

Keuken:
Apparatuur: Elektrische kookplaat, combimagnetron, koelkast, vaatwasser

Badkamer: Voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet

Technische gegevens:
Saneringssysteem: Septic tank uit 2006 (5000 liter)
Diverse verbindingen: Telefoonverbinding aan de rand van het perceel. Goede 4G ontvangst
Verwarming: 1 Houtkachel en elektrische vloerverwarming
Warm water: Boiler 200 liter

________________________________________

Financiële kenmerken
Koopprijs: 179.000 euro
Taxes Foncières:
* De belasting over het bebouwd eigendom die door de eigenaar van de woning
betaald dient te worden. 591 euro p.j.
Taxes Habitations:

* De belasting die door de bewoner (of huurder) betaald dient te worden. 556 euro p.j.

Kijk voor meer informatie op onze website:
kopieer en plak de referentie NL71580-179BO in uw Google-zoekbalk. Google zal u 1 of meer alternatieven voorstellen, u herkent de site van deze woning aan de beschrijving, open en bezoek deze.

Op deze website vindt u:

- een fotoalbum, samengesteld uit vele foto's.
- een contactformulier voor meer informatie
- luchtfoto's, zodat u de woning kunt bekijken en lokaliseren in relatie tot zijn omgeving,
- een kadastrale kaart.
- en soms een plattegrond van het huis

Dit huis in Frontenaud wordt u aangeboden door makelaar France Pro Consult
U kunt France Pro Consult bereiken via de volgende telefoonnumers: +31 (0) 55 505 3285
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar France Pro Consult

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Bergsporten is aanwezig Bergsporten
Paardrijden is aanwezig Paardrijden


EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Saone et Loire Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Frontenaud voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Frontenaud en in de nabije omgeving van Frontenaud gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Oost-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Saone et Loire die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Bourgogne waartoe Saone et Loire behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Frontenaud of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Saint Amour, Cuisery, Louhans Tournes Le Miroir

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.